Koti Uutisia Kotimaa Li Anderssonin ministeriö katkaisi Suomalaisuuden Liiton tuet

Li Anderssonin ministeriö katkaisi Suomalaisuuden Liiton tuet

0
misha-dellinger-li-andersson-vakivalta-sadismi-murha-tappo-vasemmistoliitto

Li Anderssonin opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt katkaista valtiontuet 1906 perustetulta kulttuurijärjestö Suomalaisuuden Liitolta. Vihervasemmistolainen hallitus on toimillaan osoittanut pitävänsä afrikkalais- ja arabikulttuureja ylivertaisina suhteessa suomalaisuuteen.

Aiempina vuosina hallitus on kohdistanut 100 000 euron toiminta-avustuksia liitolle, joka “edistää suomen kielen asemaa, suomenkielistä kulttuuria ja suomen kieleen perustuvaa yhteenkuuluvuutta, tuo esille suomenkielisten sivistyksellisiä tarpeita ja puolustaa suomalaisten kielellistä identiteettiä, oikeuksia ja etuja”.

Liitto haki hallitukselta apurahaa muun muassa suomalaisen taiteen ja kulttuurin edistämiseen. Hallitus tyrmäsi kaikki hakemukset ja kanavoi veronmaksajien eurot sen sijaan monikulttuurisuus- ja homopropagandaan.

Opetusministeri Andersson sai hiljattain kyseenalaista julkisuutta, kun hänen puoluetoverinsa ja ystävänsä Misha Dellinger jäi kiinni poliittisiin väkivaltarikoksiin yllyttämisestä. Andersson oli kulissien takana katsonut sormiensa läpi Dellingerin someviestejä, joissa kannustettiin murhaamaan muun muassa maahanmuuttokriitikoita.

Lähde: Verkkouutiset