Koti Artikkelit Tinkimätöntä pohjoismaista vastarintaa

Tinkimätöntä pohjoismaista vastarintaa

11

Tanska 1

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tavoite on vapaa ja yhtenäinen Pohjola. Mikäli haluamme päästä tavoitteeseemme, meidän tulee toimia yhtenäisesti taistelussamme – jo nyt. Tänään otamme historiallisen askeleen kohti tuota tavoitetta!

Pohjoismaisia maitamme koettelee suunnaton ja historiallinen muutos; joukkomaahanmuutto ja pakotettu integraatio yhdessä rappiollisen amerikkalaisen antikulttuurin sekä tulevan taloudellisen ja sosiaalisen turvattomuuden kanssa muodostavat tikittävän aikapommin pohjoismaiselle kansalle.

Tanska 2Emme voi enää ajatella ja toimia sirpaloituneina pohjoismaisina kansoina. Ruotsalaisina, norjalaisina, suomalaisina jne. olemme heikkoja. Mikäli tavoitteemme on yhtenäinen Pohjola, tulee meidän myös toimia yhtenäisinä taistelussamme!

Voimme ylpeinä ja ilolla todeta, että olemme ottaneet suuren askeleen tähän suuntaan, kun Pohjoismainen Vastarintaliike on tänään aloittanut toimintansa Tanskassa. Vastarintaliikkeen tanskalaisella kotisivulla voi tästä päivästä alkaen vierailla osoitteessa Nordfront.dk.

27. heinäkuuta onkin historiallinen päivä sekä Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle että pohjoismaiselle kansallissosialismille. Kumpainenkaan ei ole ollut nykyisellä ajallamme yhtä vahvoja kuin tänään. Toivottamalla Tanskan tervetulleeksi pohjoismaiseen vastarintataisteluumme otamme askeleen lähemmäksi vapaata ja yhtenäistä Pohjolaa!

Yhteispohjoismaisen vastarinnan puolesta!

Pohjoismainen Vastarintaliike

11 KOMMENTIT

 1. Aivan mainio uutinen! Toivottavasti pääsemme pian lukemaan tanskalaisten toiminnasta lisää!

  Greetings for our Danish brothers!

 2. HIENO HOMMA! Kyllä se siitä etenee askel kerrallaan, kun päämäärä ja tavoitteet on selkeät.

 3. Tanskalaisista kansallissosialisteista on tullut hyvin kylmäpäinen, kokenut ja ammattimainen vaikutelma, joten järjestöllä on kaikki edellytykset kasvuun!

 4. Mulla on vahva tunne, että Tanskan Vastarintaliikkeestä tullaan lähivuosina vielä kuulemaan. Kuten Juuso kertoikin, on paikallisista kansallissosialisteista jäänyt tinkimätön vaikutelma.

 5. Olen monesti miettinyt miksi svl sivut eivät ole nordfront.fi?

  Muutenkin naapurimaiden sivustot ovat identtiset asetelmiltaan niin, miksi Suomen sivut ovat erilaiset

  • Hei, Jipe!

   Syy osoitteeseen on kielellinen. “Nordfront” ymmärretään skandinaavisissa kielissä, mutta suomalaiselle yleisölle tarvitaan suomalainen verkko-osoite.

   SVL:n verkkosivut uudistettiin ennen Ruotsin ja Norjan verkkosivu-uudistusta. Ei ollut siis tarpeen uudistaa jälleen juuri uudistettuja suomalaissivuja.

Comments are closed.