Koti Uutisia 93-vuotias nainen kuoli raiskauksen seurauksena USA:ssa

93-vuotias nainen kuoli raiskauksen seurauksena USA:ssa

0

Laiton maahanmuuttaja raiskasi 93-vuotiaan naisen Yhdysvaltain Omahassa viime viikon lopulla. Iäkäs nainen menehtyi saamiinsa vammoihin keskiviikkona.

19-vuotiasta laitonta maahanmuuttajaa Sergio Martinez-Pereziä syytetään ensimmäisen asteen murhasta tämän raiskattua ja pahoinpideltyä 93-vuotiaan Louise Sollowinin, joka menehtyi saamiinsa vammoihin keskiviikkona.

Raiskaus tapahtui viime viikon sunnuntaina Sollowinin kodissa Nebraskan Omahassa. Naisen kanssa asunut tytär kuuli äitinsä avunhuudot ja löysi Martinez-Perezin makaamassa alasti ja sammuneena verilammikossa viruneen äitinsä päältä.

Martinez-Perez kertoi tulleensa Sollowinin kotiin lukitsemattoman oven kautta sekä myönsi pahoinpidelleensä ja raiskanneensa hänet. Mies kertoi olleensa “vihainen naisille” alkoholipitoisen illan päätteeksi. Martinez-Perez oli oleskellut Yhdysvalloissa vain neljä kuukautta ennen pidätystään.

Vahvana ja perhekeskeisenä naisena muistettu Louise Sollowin kasvoi Omahan Pikku-Italian alueella, missä hän työskenteli 50 vuoden ajan perheensä leipomoyrityksessä yhdessä sisarensa ja tämän miehen kanssa. Vain kymmenen vuotta sitten heikentyneen näkökykynsä vuoksi eläkkeelle jäänyt Sollowin oli asunut kodissaan jo 71 vuoden ajan.

 

http://www.youtube.com/watch?v=1mLreujETwg

 
Lähteet: Nordfront, KETV Omaha, Omaha.com