Koti Uutisia Sionismi Tietovuoto: juutalaispankkiiri varasti Amerikan “vapaakauppasopimuksia” kumoavia asiakirjoja

Tietovuoto: juutalaispankkiiri varasti Amerikan “vapaakauppasopimuksia” kumoavia asiakirjoja

7
Gary Cohn.

Eräät Donald Trumpin ainoista positiivisista saavutuksista Valkoisessa talossa ovat olleet osittain menestyksekkäät hyökkäykset niin sanottuja vapaakauppasopimuksia vastaan. Watergate-tapauksesta tunnettu toimittaja Bob Woodward on nyt paljastanut, että Valkoisen talon entinen talouspäällikkö, Goldman Sachsin juutalainen Gary Cohn, pyrki sabotoimaan vapaakauppavastaista politiikkaa.

Trump toi Cohnin Valkoiseen taloon suoraan Goldmanin johdosta. Juutalaispankkiiri joutui kuitenkin presidentin epäsuosioon lobattuaan liian räikeästi monikulttuurisuuden puolesta, minkä vuoksi hänet korvattiin lopulta juutalaisella Larry Kudlowilla. Ilmeisesti Trump pelkäsi, että Cohnin röyhkeä monikulttuurisuuspolitikointi vieraannutti liikaa hänen äänestäjiään.

Virkansa aikana Cohn opittiin tuntemaan “globalisti-Garyna”, joka vaati maailmantalouden alistamista yksityisten pankkien rautaiseen ylivaltaan. Woodwardin paljastuksen mukaan Cohn jopa varasti esimiehensä toimistosta paperit, joiden oli määrä lakkauttaa Amerikan “vapaakauppasopimukset” Etelä-Korean, Meksikon ja Kanadan kanssa. Alla on alkuperäinen Etelä-Koreaa koskeva asiakirja.

Kansainväliset “vapaakauppasopimukset” pyrkivät alistamaan jäsenvaltionsa monikansallisten suuryhtiöiden ja pankkien käskyvaltaan. Mikäli sopimukset viedään maaliin, voivat suuryhtiöt alkaa manipuloida kansallisvaltioiden lainsäädäntöä yksityisten tuomioistuinten kautta. Poliittinen valta siirretään “vapaakauppasopimuksilla” virallisesti parlamenteilta pankkiireille.

Lisäksi “vapaakauppasopimukset” pyrkivät julkisten palveluiden (kuten koulutuksen ja terveydenhuollon) kauppaamiseen ulkomaalaisille sijoittajille, luonnonvarojen yksityistämiseen sekä valtioiden omavaraisuuden rippeiden tuhoamiseen.

Juutalaispankkiiri ei toiminut ainoastaan rahan motivoimana. Woodwardin mukaan Cohn pelkäsi, että Etelä-Korean vapauttaminen kauppasopimuksesta voisi vaikeuttaa Yhdysvaltojen kampanjaa Pohjois-Koreaa vastaan. Sionistit vihaavat Pohjois-Koreaa muun muassa siksi, että maa on tukenut arabien vastarintaa Israelia vastaan.

Lähde: MarketWatch

7 KOMMENTIT

  1. Raha + juutalainen on ihmiskunnan pahimmaksi vitsaukseksi muodostunut yhdistelmä!
    Jos maailmassa ei olisi rahaa, niin sitten ei olisi myöskään montaakaan juutalaista koska heillä ei olisi mitään syytä olemassaoloonsa.

  2. Joskus mietin, että pohtivatkohan juutalaiset IKINÄ, käsi mustalla sydämellään, että miksi heitä vihataan ja mistä se “antisemitismi” kumpuaa?

  3. ns.”Anti-semitismi” on heidän itsensä tietoisesti provosoimaa, he tarvitsevät “anti-semitismiä” ja “uhri” kompleksia.

Comments are closed.