Koti Uutisia Sionismi Talouskriisi: Juutalainen suursijoittaja kerää sotakassaa kaapatakseen yrityksiä halvalla

Talouskriisi: Juutalainen suursijoittaja kerää sotakassaa kaapatakseen yrityksiä halvalla

1
Seth Klarman.

Juutalainen suursijoittaja Seth Klarman aikoo ottaa hyödyn irti koronan laukaisemasta talouskriisistä, uutisoi Financial Times. Talousromahdukset ja lamat ovat olleet finanssieliitille aina loistavia tilaisuuksia rakentaa monopoleja, koska ne voivat kaapata konkurssin partaalle ajautuneita yrityksiä pilkkahintaan.

Klarman hallinnoi 29 miljardin dollarin kokoista rahastoa, jonka avulla hän kaappaa halpoina pitämiään yrityksiä. Klarman ei ole nostanut sijoittajilta rahastoon uutta pääomaa yli kymmeneen vuoteen, mutta koronakriisin myötä hän päätti aloittaa sotakassan kasvattamisen.

Monien kaltaistensa tavoin juutalainen finanssielitisti Klarman käyttää taloudellista valtaansa hyväkseen manipuloidessaan politiikkaa niin länsimaissa kuin todellisessa kotimaassaan Israelissa. Lännessä Klarman on lobannut pakkomonikulttuurisuuden ja “vähemmistöjen oikeuksien” puolesta, kun taas Israelissa hän kannattaa jyrkkää sionismia sekä ei-juutalaisten etniseen puhdistukseen tähtääviä siirtokuntahankkeita.

Lähteet: Financial Times, Newsweek, Israel Palestine News

1 KOMMENTTI

 1. Alkaa tuntua että eräs Aalto-yliopisto on juutalainen projekti?

  Aalto-yliopisto on alkanut kalastamaan ideoita korona-kriisin leviämisen hidastamiseksi.

  ”Hyvät lampaat, älkää menkö itse tuotteistamaan mitään, me yliopistossa haluamme ideoita jotka suuryhtiöt voivat tuotteistaa ja lanseerata markkinoille jotta saavat osa hallituksen verovaroista koronapandemian vastaisen taistelun merkeissä.”

  Tietenkin he tekevät kuten suuryhtiöt yleensä – esiintyvät laupiaina auttajina – älkää menkö lankaan.
  https://www.kansalainen.fi/tutkijat-etsivat-ratkaisuja-koronakriisiin-auta-kertomalla-havainnoistasi-ja-kokemuksistasi/

  Kyllä, jokainen voi keksiä ja tarjota keksintöään markkinakanaville kuten myyntiä harjoittaville yrityksille tai nettikaupoille. englanniksi on valtavasti tietoa, ja se ei ole rakettitiedettä. Alla videolla esiintyvä heppu kertoo ”liikaa” usealla kymmenellä videollaan.
  Tässä hän ertoo rouvasta joka tienasi mukavasti lisensoimalla keksimänsä allas-harjan:
  https://www.youtube.com/watch?v=SKeJg5zYoYI
  Lasikuituallas – leväongelma – en tiennyt mitään tuotelanseeraamisesta, en käynyt kurssejasi, katsoin vain videojasi ja vähän muuta – ja tässä ollaan!

  Alla luettavaan kertoisin että maailmalla on paljon tuotteita joita ei ole tuotesuojattu, mutta myyvät silti hyvin, ja keksijä saa myös osansa.

  Suomi on mafiajuntta-maa, eli jos pantentilla on isompia markkinanäkemyksiä, voi joutua rikollisen viranomais-hyökkäyksen kohteeksi. Myöhemmin sama höykkäyksen kautta tuhotta keksintö voi löytyä esimerkiksi israelilaisen yhtiön tuotekehityslistalta. Tältä voi suojautua tuomalla keksintö public domain -piiriin.

  Suomessa voi hankkia hyödyllisyysmallin suojan, paljon halvempaa ja varsinkin nopeampaa kuin patentin hakeminen.

  https://www.prh.fi/fi/hyodyllisyysmallit/hyodyllisyysmallinabc.html

Comments are closed.