Koti Uutisia Rikos Juutalainen kiskuri varastoi ja myi kasvosuojuksia 700% markkinahinnoilla

Juutalainen kiskuri varastoi ja myi kasvosuojuksia 700% markkinahinnoilla

5

Brooklynilainen juutalainen Baruch Feldheim pidätettiin tämän yskittyä FBI-agenttien päälle, kun nämä tulivat tutkimaan epäilyä Feldheimin harjoittamasta kasvonaamioiden, käsidesin ja muiden varusteiden kauppaamisesta kiskurihinnoilla.

FBI-agentit kertoivat saapuneensa Feldheimin asunnolle, ilmoittaneensa henkilöllisyytensä ja millä asialla he ovat, jolloin juutalainen oli yskinyt heitä kohti ja sanonut, että hänellä on diagnosoitu koronavirus. Hänen kaupastaan oltiin löydetty lääketieteellisiä tarvikkeita “kokonaisen sairaalan varustamiseen”.

Feldheim oli pidätetty ja asetettu syytteeseen päällekarkauksesta liittovaltion viranomaisia vastaan. Jostain syystä häntä ei kuitenkaan ole asetettu syytteeseen kiskuroinnista, vaikka tämä syyttäjän mukaan myi tarvikkeita jopa 700% markkinahinnoilla.

Lähde: Bloomberg

5 KOMMENTIT

  1. Kauppa se on se, joka kannattaa. Sen on juutalaiset ja laukkuryssät tienneet aina.

  2. Onhan noita maskeja ei-juutalaisetkin myyneet 1500% markkinahinnoilla. Eivätköhän hinnat tipu jahka tehtaat ehtivät vastaamaan rajusti kasvaneeseen kysyntään. Toki riittävän laaja jutkujen kartelli saattaisi hidastaa sitä. Suojainten valmistamiseen soveltuvien puljujen väliaikaista kansallistamista täytyisi silloin viimeistään harkita.

  3. Juutalaisten ahneudella, häikäilemättömyydellä, röyhkeydellä sekä epärehellisyydellä ei ole minkäänlaisia rajoitteita. Kuka kehittäisi sellaisen tappavan viruksen joka tarttuu ainoastaan juutalaisiin?.

  4. Pikkunilkki tekijä mutta toiminta kuvastaa hyvinkin kyseisen väen sisäistä sielunelämää. Isommilla pojilla on vain eri mittakaava mutta muuten samat otteet. Mutta on toki muistettava että ahne anglosaksi (tai kuka milloinkin) eliitti on sille tien aukaissut. Muuten kyhjöttäisivät edelleen jossain itä-eurooppalaisessa getossa.

Comments are closed.