Koti Uutisia Ulkomaat Holokaustiselviytyjien satuja kerrotaan tulevaisuudessa tekoälyn avulla

Holokaustiselviytyjien satuja kerrotaan tulevaisuudessa tekoälyn avulla

5
“Juuri niin, goyim. Selvidyin holokaustista kuin ihmeen kaupalla piiloutumalla uuniin.”

Ikääntyvät holokaustista “kuin ihmeen kaupalla” selviytyneet huijarit voivat tulevaisuudessa jatkaa valehteluaan kuolemansa jälkeenkin uuden tekoälyprojektin ansiosta.

Idean takana on holokaustiselviytyjien valheita audiovisuaalisesti tallentava Steven Spielbergin perustama USC Shoah Foundation. Projektissa haastatellaan ikääntyviä huijareita ja heidän antamia vastauksia käyttämällä luodaan tekoäly sekä hologrammiprojektio, joka osaa tarvittaessa myös vastata kysymyksiin.

Maailman tunnetuin holokaustiselviytyjä Eliel Wiesel ikävä kyllä kuoli vuonna 2016, joten hän ei pääse tätä kautta kertomaan tositarinoitaan viikkokausia pursunneista “verigeysireistä” sekä tulta roihuavista rotkoista, jonne saksalaiset kippasivat kuorma-autoista juutalaisia vauvoja.

Lähde: CBS News

5 KOMMENTIT

 1. Mut eikös noiden ikuisten tulien pitänyt olla sammuksissa, kun se yks hobitti oli tiputtanut sen sormuksen sinne? Nää on jotenkin ristiriitaisia nää tarinat.

 2. Jos holokausti on totta, miksi sitä ei saa tutkia? Tai saahan sitä tutkia, mutta “tutkimuksen” lopputulos on määrätty jo ennalta, eli “yleisesti hyväksyttyä totuutta” ei saa kyseenalaistaa.

 3. Ja valtaosa ei edes kyseenalaista näitä juttuja? Hyvä kun eivät kerro jostain keskitysleirien natsinoidista ja SS-lohikäärmeistä… Spielberg on kyllä sellainen sairas valehteleva käärme ettei mitään rajaa ja tuota pidetään arvossa… Tuo juutalainen vihaa varsinkin saksalaisia yli kaiken. Odotellaan vain, milloin myös Spielbergin pedofiiliyhteydet paljastuvat.

  • Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

   • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

   • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

   • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

   sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan.

   Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

   Jengi uskoo jotaan helvetin (((Tarantinoa))) ja (((“Band of Brothers”))) -bullshittiä. Aika surullista.

 4. Jo aiemmin viihdeteollisuus on tehnyt hologrammin tunnetusta edesmenneestä rap-artisti 2 Pacista ja tämä hologrammi on jopa esiintynyt faneillensa konsertissa!

  On mahdollista, että tällä kertaa samainen taho tekee Adolf Hitleristä hologrammin, joka “myöntää” antaneensa siunauksen “lopulliseen ratkaisuun”. Tietenkin tämän tunnustuksen jälkeen hologrammi pyytää anteeksi pahoja tekojansa ja kas näin, maailma on pelastettu!

Comments are closed.