Koti Uutisia Kotimaa Valtio tahtoo vakoilla suomalaisia koronakriisin varjolla

Valtio tahtoo vakoilla suomalaisia koronakriisin varjolla

18

SDP:n johtama hallitus uskoo, että koronakriisi on otollinen tilaisuus kiristää tavallisiin suomalaisiin kohdistuvaa viranomaisvakoilua. Vakoiluhankkeiden tavoite pitkällä tähtäimellä on kontrolloida kansalaisia niin kokonaisvaltaisesti, etteivät eliitin valtaa uhkaavat poliittiset oppositioryhmät kykene jatkamaan toimintaansa.

Pääministeri Marinin puoluetoveri, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka vaatii, että Suomi kehittää “digitaalisen järjestelmän koronavirustartunnan saaneiden ihmisten seuraamiseen”. Mikäli järjestelmä otetaan käyttöön koronakriisin yhteydessä, on sen käyttämisen jatkamista helppo perustella myös tulevaisuudessa muilla tekosyillä. Poliisivaltiokehitystä edistetään niin sanotulla hivutusstrategialla.

Harakan mukaan “teknisiä ratkaisuja kyllä löytyy” vakoiluhankkeen toteuttamiseksi, joten kyse on enää poliittisesta päätöksestä. Projektia voisivat hänen mukaansa edistää sosiaali- ja terveysministeriö sekä Suomessa toimivat teleoperaattorit. Suomen sosiaali- ja terveysministeri on Vasemmistoliittoon kuuluva Aino-Kaisa Pekonen.

Harakka ei uskaltanut kommentoida suoraan PEPP-PT-tutkimusryhmän lobbaamaa globaalia vakoilujärjestelmää, jossa koronatartunnan saaneiden ihmisten sijainnit ja ihmiskontaktit voitaisiin selvittää jopa jälkikäteen puolen kuukauden ajalta. Järjestelmä otetaan käyttöön tässä kuussa.

Lähde: TiVi

18 KOMMENTIT

 1. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3972733d-b4b5-46f5-9b46-c8e2a658025b

  – Muutamme toimintataktiikkaa. Nyt on ollut runsas määrä näitä kiinteitä kulunvalvontapaikkoja. Osa niistä jätetään ainakin ympärivuorokautisesti miehittämättä, ja sen sijaan aletaan tehdä ympärivuorokautista valvontaa maakunnan sisällä ja Uuttamaata ympäröivissä maakunnissa, Heinonen sanoo.

  Poliisi aikoo tarkastaa autoilijoita ja kansalaisia muun muassa rekisterinumeroiden perusteella. Poliisi ilmoittaa ottavansa kuvauskopterit eli dronet valvontavälineiksi. Lisäksi valvonnassa käytetään hyväksi kameratolppia.

  Automaattisen tarkkailun ohella poliisi valvoo kenttäpartioinnissaan nimenomaan tielläliikkujia. Heinonen kertoo, että valvonnan kohteeksi voidaan ottaa tiettyjä tieosuuksia tiettyinä aikoina. Tiesulkupisteitä ei jätetä huomiotta kategorisesti esimerkiksi öisin, vaan niitä voidaan valvoa ratsianomaisesti mihin kellonaikaan vain.

  Valtio tarkkailee kansalaisiaan tällä hetkellä varsin äärimmäisillä keinoilla. Taktiikkamuutos tarkoittaa sitä, että poliisi alkaa tarkastaa ihmisiä maakunnan sisällä ja yhä kirjavammin perustein, kun kameratolpat ja maakunnan sisällä tapahtuva liikkuminen joutuvat syyniin. Perjantaina puhelinoperaattori Telia tiedotti, että jakaa kansalaisten kännyköiden paikkatietoja valtion käyttöön. Tarkoituksena on valvoa liikkumisrajoitusten noudattamista.

  Komisario Heinonen ei ota Telia-asiaa itse esiin, mutta puhuu ”datasta”.

  – Jos tulee dataa, että ihmiset eivät noudata liikkumisrajoituksia ilman valvontaa, niin ainahan tähän nykyiseen malliin on mahdollisuus palata. Tässä oli paljon järkisyitä, joiden puolesta voi kokeilla tällaista lähestymistapaa.

  Poliisin mukaan toiminnalle löytyy laillinen peruste.

  • Mihin tarvitaan laillisia perusteita, kun Suomi esim. hukutetaan loisiin (sotilaskarkureihin, raiskareihin, pedofiileihin, murhaajiin jne.) “kansainvälisoikeudellisiin velvoitteisiin” vedoten?

   Itselläni on 35 euroa maksanut Nokian puhelin ja se on yleensä kotona tuossa keittiön sivutiskillä.

 2. Tälläiset “demokratiaa, arvopohjaa ja oikeuksia edustavat teot ja tahot” jäävät PYSYVÄSTI TÄHÄN MAAHAN!

  Kiitos Perussuomalaisten kun tahtoivat ja äänestivät valmiuslait Stasi-valtion luomiseen ja liittovaltiokehitykseen.
  Halla-Aho ja Peltokangas on varmaan jo pisteytetty hyvin.

  • Jep, PerusSionistit hallituspuolueena olivat mukana Suomen suurimmassa “pakolais”-tulvassa. Kiitos siitä heille.

 3. Aika kehnoa taudinrajoittamista. Sakkolappu postissa imee itseensä pöpöt ja virukset?

  Tiesuluilla ovat huovit, juoksupojat ja Call of Duty wannabe- navy sealit lähinnä köhineet autoilijoiden naamaan.

  Pitäisi alkaa typerimmältäkin karjasuomalaiselta lapsenusko loppua.

 4. (((YLEn))) mukaan 70 % kansalaisista on sangen tyytyväisiä hallituksen tämänaikaisiin toimiin.

  500 000 000 euroa vuodessa ja eivät saa YLEllä edes tämän parempaa paskaa aikaiseksi? Surullista.

  • Tuo mittaus on korkealla todennäköisyydellä tehty (lisää nimi) puoluetoimistolla. Jos edes mitään mittausta on edes suoritettu.

 5. Liikenne- ja viestintäministeri Timo “Idiootti” Harakan mukaan Suomessa kehitellään koronasovellusta, jolla “voitaisiin jäljittää koronaviruksen tartuntaketjuja” ja “selvittää kenen kanssa tartunnan saanut on ollut kontaktissa ennen sairastumistaan”.

  Ja edelleen Suomeen lennätetään tuberkuloosia, HIV:tä, koronaa ja ties mitä potevia “pakolaisia” eli nuoria irakilaismiehiä; sotilaskarkureita lähinnä. Eiköhän siinä sitä tartuntaketjua ole tarpeeksi. Vai miksi luulette Italian, Espanjan ja Serbian olevan niin saastuneita alueita?

  • Olethan muistanut lukea myös NWO-ukkelin sepustuksia? Sieltä tulee laatukamaa. Suamen kiälikin on niin hyvällä mallilla, ettei sekään edes vie uskottavuutta lain noilta jutuilta.

   • YouTube poistaa holokaustiin kielteisesti suhtautuvien videoita. Uskon, että tämä saa sinun verenpaineesi nousemaan? Tai videot liittyen esim. väestönvaihtoon tai kansallissosialismiin.

    Miksi YouTube alkaa sensuroimaan myös videoita joissa viitataan yhteyttä 5g:n ja koronaviruksen kohdalla?

    On se hyvä, että väärää informaatiota poistetaan?

    https://www.bbc.com/news/technology-52198946

    • Siis ihan oikeasti… Näin 15 vuotta elämästään koulunpenkillä ja luentosalissa istuneena:

     MITEN 5G-verkko ja rokotteet liittyvät toisiinsa?

     • Edes THL ei enää peittele mitä on luvassa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006467006.html

      Suosittelen tutustumaan Agenda 2030 projektiin, niin ehkä ymmärrät miten kaikki liittyvät toisiinsa.

      Kyseessä on “vihreän” valvontayhteiskunnan luominen jossa niin koronavirus, pakkorokotukset ja 5g kulkevat käsi kädessä juuri nyt.

      Suomessa ajetaan kaikessa hiljaisuudessa läpi pakkorokotuslakia. Tulevaisuuden työehtosopimuksissa tai miksi niitä silloin kutsutaan, tullaan vaatimaan työntekijöiltä rokotetodistusta etenkin koronaa vastaan. Nämä asiat ovat juuri tällä hetkellä pöydällä, ja tullaan luultavasti nuijimaan läpi kaikessa hiljaisuudessa rikollisessa eduskunnassamme.

      Eihän siellä edes istu yhtäkään, joka ylipäätään näitä lääkemafian myrkkyjä kyseenalaistaisi.

      Luulisi ihmisten jo näkevän läpi tästä sionistisesta kulttikuplasta, eli aina jonkin “kriisin” ollessa päällä, tapahtuu taustalla kaikkea muuta.

      Esimerkkinä toistettakoon pakkorokotuslaki, 5g tukiasemien ja mastojen rakentaminen, valmistelut siirtolaismassojen liikutteluun leireistä Eurooppaan ja liittovaltiokehityksen ajaminen eteenpäin, koska koronaa ei muuten voiteta.

     • Untersturmführer — Maahantunkeutujia lennätetään koko ajan Saksaan, Ruotsiin, Suomeen jne. – siinä ei ole mitään uutta. Elintasopakolaisia (somaleja ymv.) on otettu jo yli 30 vuotta tännekin maahan loisimaan.

      Etkö yhtään ihmettele miksi Italia ja Espanja – maahantunkeutujien ykköskohteet Euroopassa, josta matka kohti Pohjolan parhaita lihapatoja alkaa – ovat Euroopan pahiten saastuneet alueet Serbian ohella, joka on tärkeä kauttakulkumaa geelitukille ja muille sotilaskarkureille?

      5G kyllä toivottavati tullaan toteamaan hyödyttömäksi ja suorastaan vaaralliseksi! Täällä maaseudullakin langattomasti tulee dataa alas 50 MB/s ja ylös 25 MB/s. Kyllä riittää minulle. Mihin helvettiin sitä kaistaa muka tarvitaan yhtään enempää? Tuo on jo moninkertainen määrä siitä joka riittäisi minulle vallan mainiosti. Muistan ajat kun 56 kBps puhelinmodeemilla hoidettiin kaikki asiat vallan mainiosti. Ja voi Jeesus sitä riemua kun päästiin megaan tai kahteen kaapelin kautta…

      Ammattiliitoilla on edelleen valtaa Suomessa, vaikka lakkoilu on mennyt enemmänkin pelleilyksi. Kolmen päivän lakot ovat pelkkä vitsi, jolle herrat nauravat. Postilaisetkin ottivat perseelleen ja pahasti, eli tuli oikein perinteinen Pyrrhoksen voitto. Tai, no – eihän sitä miksikään voitoksi voi mielikuvituksellisinkaan harhainen optimisti kutsua!

      Mutta pakkopiikkiä persuksiin? Kovin on vaikea minun sulattaa tuota visiota.

      Kunta-alla ovat enempi kusessa. Tyttöystäväni on insinöörinä kaupungilla ja siellä on leikattu jo lomarahoja ynnä lomaltapaluurahoja jo joku kesä sitten, ja nyt on neuvottelukierrokset taas käynnissä.

      Hanttiin on, kuulemma, kovin vaikea laittaa, sillä kaikki kuuluvat eri liittoihin.

      Ensin leikataan kulttuurista. Toivottavati multi-“kulttuuri”-syöpä ja muu saasta olisi myös heti ensimmäisenä leikkurin alla. Toivossa on hyvä elää… heh.

      Eli 5G–maahantunkeutujat–rokotteet–koronavirus — teikäläinen vetelee nyt villisti viivoja sieltä tänne, aivan kuten siinä eräässä David Cronenbergin elokuvassa lievästi skitsofreninen henkilö teki. (Huom.: skitsofrenia ja jakomielitauti eivät ole sama asia.)

      Jokin ärhäkämpi virus nyt selväsi maailmalla liikkuu. Espanjan tauti, aasialainen virus & hongkongilainen virus liittyivät juuri sopivasti I maailmasotaan ja Vietnamin sotaan ajankohdiltaan eli näillä sodilla ja kansanvaelluksilla on selvä yhteys. Sitä ei voi kiistää.

      Vielä kun näkisi miuramin lentämässä taivaalla, niin siinähän sitä olisi. Se kun, kuulemma, aina näyttäytyy ennen suuria sotia.

     • Linkissä THL lobbaa avoimesti Agenda 2030 projektia, joka on käytännössä uusi vihreä maailmanjärjestys. Projektia lobbaa/tukee oikeastaan jokainen juutalainen rahamies, ei juutalainen rahamies, monikansalliset yhtiöt aina valtavista maatalousjäteistä öljy-yhtiöihin. Tarkoitusperä on siis varmasti hyvä, ja siksi valtaosa maailman valtioista onkin sitoutunut noudattamaan tätä tavoitetta.

      YK on myös kertonut, että maailma tarvitsee uuden, kestävän kehityksen kanssa yhteensopivamman talousjärjestelmän. Toisin sanoen tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa tuotteiden hinnat määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon näihin on käytetty energiaa.

      “Kestävän kehityksen tavoiteohjelma eli Agenda2030 tähtää äärimmäisen köyhyyden poistamiseen sekä kestävään kehitykseen, jossa otetaan ympäristö, talous ja ihminen tasavertaisesti huomioon. Ohjelman kantava periaate on, ettei ketään jätetä kehityksessä jälkeen.”

      “Eli 5G–maahantunkeutujat–rokotteet–koronavirus — teikäläinen vetelee nyt villisti viivoja sieltä tänne, aivan kuten siinä eräässä David Cronenbergin elokuvassa lievästi skitsofreninen henkilö teki. (Huom.: skitsofrenia ja jakomielitauti eivät ole sama asia.)”

      – Koronavirukseen ollaan luomassa rokotetta hyväntekijän ja maailman toiseksi rikkaimman henkilön Bill Gatesin toimesta/lobbaamana.

      – 5g tarvitaan ensisijaisesti siksi, että maailmanlaajuisen valvontayhteiskunnan luominen on mahdollista. Kuten itsekin epäilet saattaa se olla ihmiselle, ja etenkin linnuille/pölyttäjille kohtalokas. Aika näyttää sen.

      On käsittämätöntä, että nämä samat auktoriteetit jotka ovat kusettaneet meitä vuodesta toiseen ovat yhtäkkiä luotettavia ihmisten mielestä. Internetin aikakaudella yksikään suurempi tapahtuma maailman näyttämöllä ei ole ollut sitä, mitä meille ensikäden tietona on kerrottu, ja ilman skitsofreniaa näyttää siltä tälläkin hetkellä.

      Sitten vielä asiasta toiseen, eli kokoontumisvapauteen. Muistaako yksikään enää tällaista tärkeää perusoikeutta, joka ihmisellä pitäisi olla?

      Nyt tilanne on monessa Euroopan maassa jo sellainen, että poikkeustoimia höllätään, mutta yllätyksenä turvaväli pitää säilyttää. Sama on odotettavissa myös Suomessa muutaman kuukauden sisällä. Elämän annetaan jatkua, mutta pelkoa yhdessä turvavälimääräyksen kanssa pidetään yllä.

      Tällaisessa tilanteessa on selvää, että viranomainen keskeyttää mielenosoitukset turvavälin nimissä, taistelussa koronavirusta vastaan. Odotan mielenkiinnolla, koska Suomessa saadaan ilman viranomaismielivaltaa järjestää seuraava yleisötilaisuus joka pitää sisällään jotain muuta kuin tuhokapitalismin lukuja aamupalavereissa.

     • Ja fiat-rahaa voi tehdä _vain niin paljon kuin sen takeeksi on energiaa_ – muistakaahan tuo, ihmiset.

      Katsokaapa sellainen dokumentti kuin “Collapse” (2009), niin viisastutte hieman tästä fiat-rahasta, öljyn pumppaamisesta ja muustakin.

Comments are closed.