Koti Uutisia Sionismi Syyrialainen kansanedustaja varoittaa eurooppalaisia Israelista saapuvista terroristeista

Syyrialainen kansanedustaja varoittaa eurooppalaisia Israelista saapuvista terroristeista

7

Syyrialainen kansanedustaja Fares Shehabi varoittaa eurooppalaisia niin sanotun Valkoiset kypärät -järjestön jäsenistä, jotka aiotaan lähettää Israelin kautta länsimaihin. Järjestö on toiminut yhteistyössä Syyriaa terrorisoivien ääri-islamistien kuten al-Qaidan kanssa.

Valkoiset kypärät on ollut ääri-islamistien tärkein pr-työkalu Syyrian sisällissodan aikana. Yhdysvaltojen liittolaisten rahoittama ryhmä on kuvannut suuren budjetin videoita siitä, kuinka siviileitä on esimerkiksi pelastettu raunioista al-Qaidan “vapauttamilla” alueilla. Näin länsimaalaiset on yritetty saada uskomaan, että al-Qaida turvaa siviilien hyvinvoinnin paremmin kuin Israelin vihaama Syyrian hallitus. Todellisuudessa siviilien olot ääri-islamistien miehittämillä alueilla ovat painajaismaisia, ja Valkoisten kypärien tärkein tehtävä on ollut lakaista verenvuodatus ja mielivaltaiset teloitukset maton alle.

Nyt Syyrian hallitus on kuitenkin voittamassa sisällissodan, joten al-Qaida ja Valkoiset kypärät ovat joutuneet perääntymään. Ryhmiä tukenut juutalaisvaltio Israel on tarjonnut sadoille “valkoisille kypärille” väliaikaisen turvapaikan.

Kuten aina ennenkin, Israel on kuitenkin kieltäytynyt rotupoliittisista syistä tarjoamasta ei-juutalaisille pakolaisille pysyvää oleskelulupaa. Siksi terroristit on päätetty lähettää Israelista muun muassa Britanniaan ja Saksaan. Tämä merkitsee Euroopan terrorismiongelman kärjistymistä.

Kansanedustaja Shehabi kehottaa eurooppalaisia pitämään Valkoisten kypärien entisiä jäseniä tiukasti silmällä. Shehabin mukaan järjestön jäsenet ovat käytännössä Israelin kanssa liittoutuneiden tiedustelupalveluiden työkaluja.

– Olemme iloisia, että Syyria pääsi viimein eroon heistä [Valkoisista kypäristä] ja heidän valheistaan. Toivomme todella, että eurooppalaiset ymmärtävät poliitikkojen valehtelevan kansalle, kansanedustaja totesi.

Ottamalla Valkoiset kypärät vastaan Euroopan johtavat poliitikot vaarantavat eurooppalaisten siviilien turvallisuuden, Shehabi muistuttaa, ja toteaa: “OLKAA VAROVAISIA!”

Lähde: Defend Europa

7 KOMMENTIT

 1. On melko huvittavaa lukea miten valemedia maalailee “valkoisista kypäristä” tyyliin “sankareita” ja “siviiliväestön auttajia”. Terroristeja ne ovat.

 2. Valkoiset kypärät ovat kunnon propagandakoneiston työntekijöitä. Aina löytyy kuvaan lapsi kannettavaksi ja alle teksti: Avustustyöntekijä kantaa shokissa olevaa lasta turvaan. kaipa sitä nyyt jokainen laosi on shokissa ja itskee jos joku tuntematon hebreaaa puhuva ottaa puoliväkisin syliin ja lähtee kuljettamaan pois perheen/ tuttujen luota.
  Nämä samat sankarit olivat väijjyttäneet sitten vapaa-ajallaan Aleppoon matkalla olleen bussikaravaanin, mutta älykköinä eivät ottaneet huomioon että bussit olivat tyhjiä, siis menossa hakemaan evakuoitavia.
  Ovat pätevää porukkaa, kun ovat aina paikalla siellä missä rytisee (tai mielummin hieman jälkeen, että on päässyt paikat jäähtymään), sitä ei kerrota että alue jolle ovat menossa on liittoutuman pommittamaa ja “vapauttamaa” ei Syyrian armeijan vapauttamaa aluetta (koska siellä on liian vähän uhreja valittavaksi).
  Länsimaiset totuusmediat ovat aivan mediaseksikkyyden hekumoissa saadessaan kuvia ja tekaistuja jutuntynkiä (jotka sitten muokataan sopiviksi) juuri näistä “avustajista”, ja tasapääporukka nielee kaiken koukkuineen sen enempää ajattelematta.

 3. Niin että sionistit keräävät itselleen rahat lentolipuista ja lähettävät terroristit eurooppaan. Ei ole ahneudella rajoja. Pitäisivät vain sielä itsellään tai paiskaisivat vankilaan kun kerran tietävät ketkä niitä terroristeja ovat. Eikös se olekkaan niin että isis ja al-kaida ovat sionistien vihollisia? Tämä yhteistyö täytyy kirjata ihan uuteen valoon. Sehän siis tarkoittaa että sionistit tukevat terroristijärjestöjä.

 4. Näissä sotilasoperaatioissa USA rutiininomaisesti lupaa paikallisille maanpettureille kansalaisuuden, jos he tulevat pienellä palkalla töihin.

  Tällä kertaa tuo lupaus maksatetaan muiden NATO maiden kustannuksella. Kuinka monta valkokypärää muutta USA:han?

 5. Noita terroja voisi kutsua paremmin nimellä “White Helvets”…

 6. Onhan se liikuttavaa, kun noinkin demokraattisen valtion kuin Syyrian parlamentaarikko on huolissaan Euroopan turvallisuudesta. Vakuuttavaa!

Comments are closed.