Koti Artikkelit Kansanmurha Israel lähettää tuhansia afrikkalaisia Eurooppaan

Israel lähettää tuhansia afrikkalaisia Eurooppaan

7
Miksei juutalaisvaltio tahdo nauttia monikulttuurisuuden rikkaudesta?

Israel ja YK ovat vastikään sopineet tuhansien afrikkalaisten turvapaikanhakijoiden lähettämisestä pois Israelista kohti Eurooppaa. Kyse on noin 16 000 pakolaisesta, joista Israel haluaa hankkiutua eroon.

Alun perin tarkoitus oli karkottaa pakolaiset takaisin lähtömaihinsa, mutta suunnitelma mitätöitiin neuvotteluissa YK:n kanssa ja uudeksi kohteeksi valikoitui “yllättäen” Eurooppa. Sionisteja on arvosteltu paljon siitä tekopyhyydestä, että he ajavat samanaikaisesti joukkomaahanmuuttoa Eurooppaan ja rotutietoista rajavalvontaa Israeliin.

“Aiempaan suunnitelmaan verrattuna tämä uusi sopimus mahdollistaa yhä useampien pakolaisten lähettämisen pois maasta, ja tämä tapahtuu YK:n suojeluksessa”, maan pääministerin Benjamin Netanjahun kanslia tiedotti Haaretz-lehden mukaan. Toisin sanoen YK ajaa yhtäältä väestönvaihtoa Euroopassa ja toisaalta tiukkaa rotupolitiikkaa juutalaisten miehittämässä Palestiinassa.

Samaan aikaan, kun sionistit ajavat monikulttuurisuutta Eurooppaan, he kannattavat muukalaisvastaista politiikkaa Israelissa. Aiemmin Israelin sisäministeri Eli Yishai on kertonut, mikä juutalaisvaltion pakolaispoliittinen strategia on: eritrealaisten, sudanilaisten ja muiden mustien siirtolaisten “elämästä tehdään niin surkeaa”, että nämä jättävät juutalaiset vapaaehtoisesti rauhaan!

Vuonna 2016 juutalaisvaltion vaikutusvaltainen päärabbi Yitzhak Yosef puolestaan sanoi, että kaikki ei-juutalaiset tulisi karkottaa Israelista. Sionistien väestöpolitiikka on täydellisessä ristiriidassa riippuen siitä, toteutetaanko sitä juutalaisvaltiossa vai valkoisessa lännessä.

Helmikuussa Vastarintaliike halusi kiinnittää huomiota tähän juutalaisvaltiota vaivaavaan rasismiongelmaan, joten järjestimme Helsingissä sijaitsevan suurlähetystön edustalla flashmob-tempauksen, jolla vaadittiin avoimia rajoja Israeliin. Voit kuunnella suurlähetystön edessä pidetyn puheen alla olevalta videolta.

 

 

Toimitus

7 KOMMENTIT

 1. Israelin täytyy avata rajansa ja sydämensä monikulttuurisuuden rikkauksille aivan kuten juutalaiset meille valkoisille opettavat!

 2. Valkoisia syytetään aina valkoisesta ylivallasta, mutta juutalaisia ei syytetä ikinä juutalaisesta ylivallasta.
  Pvl:ää syytetään myös vaikkei se ole sitä.

 3. Juutalaiset käyttäytyvät itse täysin samalla tavalla, kuinka väittävät saksalaisten ja kansallissosialistien käyttäytyneen heitä kohtaan… tekopyhiä ahneita valehtelijoita, takaisku on tulossa!

 4. Mikään toinen maa ei saa toimia näin. Mitä jos esimerkiksi Suomi olisi ilmoittanut palauttavansa 25 000? Olisi alkanut hirveä ulina YK:n, median, poliitikkojen jne toimesta.

  Nyt´vallitsee täysi radiohiljaisuus.

  Mitä tähän sanoo hommafoorumin sionistit ja muut (((kansallismieliset))) kuten tunnetut Youtubettajamme? Kovin ovat hiljaa..

  • Jos viittaat tubettajilla Tiina Wiikiin, niin hän käsitteli uutista asiallisesti eilen Vihapuhe FM:ssä.

   • Niin ne tietenkin syyttää kaikesta suvakkeja. Kuitenkin, kaikki on varmaan ihan tätä tarkoitusta varten saaneet yleensä päästä maahan. Johan yksi eritrealaisryhmä aiemmin dumpattiin Ruotsiin Ruotsin suostumuksella. Samat kv. pankkiirit taustavoimineen perustivat Israelin kuin myös YK:n. Esim. 20 vuotta sitten YK:n pakolaiskomissaari kertoi, että YK perustettiin tuhoamaan kansallisvaltiot, koska kansallisvaltio on “natsikonsepti”. Israel tiesi kyllä, että Länsi ottaa kuuliaisesti pakolaiset vastaan. Sama mafiahan siis on valinnut länsimaiden johtajat. Kyllä he myöntyvät tuohon YK-lupaukseen.

Comments are closed.