Koti Uutisia Ulkomaat Seksinuket uhkaavat Japanin syntyvyyttä

Seksinuket uhkaavat Japanin syntyvyyttä

8

Japanilaiset asiantuntijat ovat huolissaan maan matalasta syntyvyydestä ja yleistyvästä seksinukketrendistä, jossa entistä useammat miehet tyytyvät nukkeen naisen sijasta. Tämän lisäksi seksinuket ovat asiantuntijoiden mukaan pahentaneet maata piinaavaa ongelmaa, jossa entistä useampi japanilainen tuntee itsensä yksinäiseksi ja yhteiskunnan ulkopuoliseksi. Seksuaalinen tyydytys nukkejen avulla heikentää myös ihmisten halua löytää perinteistä parisuhdetta ja halua sitoa suhteita muihin ihmisiin. Seksinuket ovat tekemässä “japanilaisista uhanalaisen lajin”, kertoo yksi asiantuntijoista.

Niin sanottujen elävien seksinukkejen valmistajien mukaan Japanissa myydään noin 2 000 seksinukkea vuodessa. Nämä seksinuket ovat tyypiltään sellaisia, että ne muistuttavat hyvinkin paljon ihmistä. Tilaaja voi nukkea tilatessaan määritellä ulkonäöstä lähes kaiken aina rinnan koosta sormien muotoon ja hiusten väriin. Yksi nukke maksaa noin 3 750 dollaria.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että syntyvyys laskee erityisesti alueilla, joilla seksinukkejen määrä on lisääntymässä. Demografiatutkija Kanako Amanon mukaan nuket uhkaavat vähentää Japanin väkilukua noin kolmannella seuraavan 30 vuoden aikana.

RT on tehnyt asiasta dokumentin, jonka voi katsoa alla.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

 1. Ei syö, ei juo, ei nalkuta, on hiljaa ja antaa aina. Täydellinen nainen.

  • Joudut itse pesemään ja meikkaamaan (mikäli tarvis) Joudut sängyssä tekemään kaikki työt….ei ymmärrä poistua sinun ollessa suihkussa……kaikkea muuta, kuin unelma nainen 😀

   • Onko Juha kovinkin rikas ja komea vai mistä saat edes lähes yhtä hyvän näköisiä oikeita naisia jotka tekevät töitä sängyssä eivätkä ole koko aikaa saatanan rasittavia? Nainen miellyttää vain silloin kun hänen on pakko saadakseen haluamansa.

 2. Sitä se hikkyyntyminen teettää. Animepornoa,poneja ja seksinukke. Siinä on nykyjapanilainen.

 3. Degeneroitunut kulttuuri on sentään helpompi korjata kuin afrikkalaisen maahanmuuton aiheuttama tuho. Muutamassa sukupolvessa evoluutio korjaa otakut pois kun kaikki muut tekevät lapsia ja opettavat ja auttavat lapsensa kunnon ihmisiksi, jotka sitten tekevät saman jne jne ja japaninkin syntyvyys lopulta lähtee nousuun.

 4. Kysymys sen sijaan että “miksi miehet hankkivat nukkeja” pitäisi olla “miksi naiset eivät halua miestä”. Tai “miksi naiset eivät halua lapsia”.

  Sama trendi on euroopassa. Ja myös Suomessa. Suomessakin on paljon nuoria naisia jotka ovat päättäneet etteivät hanki lapsia. Voi sanoa että todella moni heistä tulee katumaan asiaa katkerastai sen jälkeen kun hedelmällinen ikä on ohi. He eivät vain vielä ymmärrä sitä.

  Mutta jos tarkastellaan Japanin tilannetta ja todetaan että ihmisillä on varaa noinkin kalliisiin nukkeihin, niin ei se liitto olisi ainakaan rahasta kiinni. Mistä sitten? Siitäkö että pitäisi hankkia vieläkin enemmän? Siitäkö ettei muistuta playboytä? Vai siiitäkö että elämän pitäisi olla yhtä pintaliitoa? Elämä on kova ja armoton. Ja se näyttää rumemman puolensa päihteiden käytön jälkeen sekä silloin kun ihminen jää yksin. Nukkeja tai ei. Yksin neljän seinän sisällä, ja silloin ymmärtää minkälainen oma elämäkin voisi olla jos olisi lapsia.

Comments are closed.