Koti Uutisia Kotimaa Suomi lähtee puolustamaan rahapelimonopoliaan

Suomi lähtee puolustamaan rahapelimonopoliaan

8

Valtio lähtee poliisin ja Liikenne- ja viestintäviraston voimin puolustamaan yksinoikeuttaan rahastaa kansalaisia uhkapelien kautta. Rahapelejä joita mainostetaan muun muassa hyväntekeväisyydellä, löytyy ympäri Suomea kioskeista, marketeista, ravintoloista, internetistä jne. Pelit eivät valtiovallan mielestä ole ongelma, kunhan pelejä tarjoaa valtio itse.

Suomen lain mukaan rahapelien markkinointi on kielletty muille kuin valtion monopolille, kun se tapahtuu Suomessa tai on suunnattu Suomessa asuville kuluttajille.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. Ihan hyvä jos ulkomaiset unelmakauppiaat eivät pääse apajalle. Eihän rahapelien pelaaminen kuulu kansallisosialismiin, joten voiton myötä tämä riippuvuus katoaa.

  2. Jokainen voi jättää pelaamatta pelikoneita, jos ei pysty olemaan pelaamatta niin sitten kannattaa hakea apua, sillä sitä kutsutaan peliriippuvuudeksi.

    • Rahan Valtiaiden hallussa oleva Valtio nykyisin välittää vain siitä, miten onnistuu verojen ja muiden maksujen puristaminen alamaisista.

  3. Itse laitan vain Lottoa kaksi riviä kymmeneksi viikoksi kerrallaan ilman jokeria. Ehkä sieltä joskus joku penni vielä tulee. Muutoin en pelaa mitään: ei arpoja, pitkävetoa, hedelmäpelejä tmv.

  4. Mitäpä väliä kun suurin osa RAY:n ja Loton varoista menee mitäpä moninaisimpiin somali yhdistysten rahoituksiin……

  5. Kansa on,aivokuollutta välinpitämätöntä paska sakkia pääosin. Vitunko väliä mitä lammaslaumalle tekevät

  6. noiki ns hyväntekeväisyysrahat valuu maahanmuuttajille, suomalaisten hyväntekeväisyyteen menee murto-osa

Comments are closed.