Koti Uutisia Sionismi Iranin ylin johtaja antoi lupauksen maan nuorille

Iranin ylin johtaja antoi lupauksen maan nuorille

5
Perinteinen al-Quds -päivä Iranissa.

Iranin ylin johtaja Ayatollah Ali Khamene on antanut lupauksen maan nuorille, että he tulevat elämänsä aikana näkemään Yhdysvaltojen ja Israelin romahduksen. Khamene ei kuitenkaan tarkentanut sitä, miten maat tulevat romahtamaan.

Johtajan lausunnon ovat osana Iranin, Yhdysvaltain ja Israelin kiristyvien välien politiikkaa. Khamene kuten muutkin Iranin poliittisessa ja uskonnollisessa johdossa ovat kritisoineet roistovaltio Israelia ja Yhdysvaltoja kovin sanoin viime aikoina. Kritiikki johtaa Yhdysvaltain ja Israelin sotilaallisesta uhkailusta Irania kohtaan.

– Te nuoret voitte olla varmoja siitä, että te tulette näkemään vihollistemme murenevan. Tällä tarkoitan rappioitunutta amerikkalaista yhteiskuntaa ja Israelia, Khamene sanoi.

Iranin johtaja on aikaisemminkin uhannut amerikkalaisia kuolemalla. Hän on kuitenkin alleviivannut, että hänellä ei ole mitään tavallisia amerikkalaisia vastaan vaan maan sionistista johtoa.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Hienoa! Kaikki jotka taistelevat juutalaisia ja USA:ta vastaan ovat sankareita. Heil Hizbollah, Hamas ja Iranin vallankumouskaarti!

  2. Kunhan ei iranilaisten syösyä Suomeen nähdä. Muuten minulle on melko sama mitä noillekin käy. Ovat toki sivistyneempiä kuin irakilaiset tai afgaanit, mutta ei Suomeen näitäkään, kiitos.

  3. USA:n pullisteluun ja erilaisten selkkausten järjestämiseen ovat syyllisiä ennen muuta joka oksalla istuvat sionistit, eivät perus amerikkalaiset. Nyt nämä oksilla kyttäävät koukkunokat ovat iskeneet kyntensä myös Suomeen ja yrittävät täällä olevien kansanpetturien avulla hivuttaa maamme konfliktiin Venäjän kanssa. Ulos USA/Nato ja kansanpetturit vastuuseen teoistaan!

  4. Tuosta tuli mieleen Finlandia -talo. Sinne on laitettu pirunpunainen demoni jonka viidestä sakarasta kaksi muodostavat sarvet. Tämä on tehty Euroopan Neuvoston vierailun kunniaksi. Vai onko jollakin parempaa tietoa?

Comments are closed.