Koti Artikkelit Goldman Sachs tukee Trumpin “kauppasotaa” Kiinaa vastaan

Goldman Sachs tukee Trumpin “kauppasotaa” Kiinaa vastaan

6

Juutalaispankki Goldman Sachsin hallituksen vanhempi puheenjohtaja, juutalainen Lloyd Blankfein osoitti hiljattain tukea sionistipresidentti Donald Trumpin kauppasodalle Kiinaa vastaan. Trump nimitti presidentiksi tultuaan ennätysmäärän Goldman-pankkiireja Valkoiseen taloon.

Lloyd Blankfein.

Poliittinen vastakkainasettelu Kiinan ja liberaalin lännen välillä on viime vuosina kärjistynyt muun muassa siksi, että Kiina on tukenut Amerikan, sionistien sekä EU:n pakotteiden ja painostuksen kohteiksi joutuneita valtioita Iranista aina Italiaan. Goldman on toiminut kansainvälisessä politiikassa aina sionistien puolella valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Kuluneen vuoden aikana finanssielitistit ovat hyökänneet Euroopassa erityisesti Italian hallitusta vastaan. Pankkiirit ja näiden etua ajavat länsimaalaiset poliitikot ovat vaatineet Italiaa pitämään rajansa auki maahantunkeutujille sekä tekemään ulkomaalaista finanssieliittiä hyödyttävää talouspolitiikkaa. Italian hallitus on kuitenkin luvannut suojelevansa maan rajoja sekä rakentavansa taloutta, joka lisää tavallisten italialaisten hyvinvointia.

Koska Italian nationalistiset linjaukset ovat saaneet jääkylmän vastaanoton lännestä, on maa pyrkinyt hankkimaan liikkumatilaa tiivistämällä taloudellista yhteistyötä Kiinan kanssa. Toisin kuin länsimaat, Kiina ei vaadi kauppakumppaneiltaan sitoutumista kulttuurimarxismiin ja sionismiin.

Tänä keväänä Italian hallitus paljastikin, että se suunnittelee ryhtyvänsä ensimmäiseksi Kiinan ”Vyö ja tie” -hankkeen G7-jäseneksi. ”Vyö ja tie” -projektin tavoite on lisätä Kiinan geopoliittista voimaa kansainvälisillä infrastruktuurihankkeilla. Yhteistyöstä on suurta taloudellista hyötyä Italialle.

Kiina on tarjonnut tukea myös Iranille, jota vastaan sionistilobbyn johtama Amerikka on käynnistänyt kansainvälisen “finanssisodan”. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Sionistit kokivat kuitenkin viime syksynä kovan takaiskun, kun maailman toiseksi suurin talous Kiina päätti kieltäytyä osallistumasta Iran-saartoon. Tapaus osoitti, kuinka Amerikan ja Israelin maailmanpoliittinen ylivalta-asema on murenemassa Kaukoidän nousun myötä.

Samana syksynä Kiina näytti myös punaista valoa uudelle Amerikassa asuvien juutalaisten rahaelitistien herrakerholle, jonka tavoite on manipuloida erityisesti itäisen Aasian politiikkaa ja taloutta. Herrakerho on jatkumoa esimerkiksi Maailman talousfoorumille, Bilderberg-ryhmälle ja Trilateraaliselle komissiolle. Nämä perustettiin toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sen varmistamiseksi, että kansainvälinen rahanvalta saadaan keskitettyä pienen eliitin käsiin.

Kerhon ydinryhmään kuuluvat muun muassa juutalaiset Michael Bloomberg, Janet Yellen, Gary Cohn (entinen Goldman-johtaja) ja Henry Kissinger. Järjestön nimi on New Economy Forum ja sen ensimmäisen kokouksen oli määrä sijaita Kiinan pääkaupungissa Pekingissä, mutta maan hallitus ilmoitti järjestäjille, etteivät nämä olekaan tervetulleita.

Goldman Sachsin sionisteilla on siis useita syitä vihata Kiinan hallintoa. Tätä taustaa vasten ei ollutkaan yllättävää, että puheenjohtaja Blankfein päätti osoittaa julkista tukea Trumpin kauppasodalle. Blankfeinin mukaan kipeät taloudelliset sanktiot Kiinaa vastaan ovat “tehokas työkalu” maan poliittisessa painostamisessa.

Blankfeinin mielestä kansalaiset ovat “eivät näe metsää puilta”, kun nämä keskittyvät kauppasodan taloudellisiin haittoihin. Juutalaispankkiirin mukaan tärkeintä on, että kansainvälisestä kaupasta Amerikkaa riippuvaisempi Kiina kärsii merkittävästi Trumpin politiikasta.

Juutalaispankkiiri painotti, että kauppasotaa tulisi verrata “lakkoon, jossa niin johto kuin työntekijätkin joutuvat kärsimään, jotta kaikki ymmärtäisivät – – että kompromisseja [sic] täytyy tehdä”. Kun Goldman Sachs puhuu “kompromisseista”, tarkoittaa pankki tietysti vastapuolen täydellistä alistamista sionistisen ylivallan ikeeseen.

Lähde: Observer

6 KOMMENTIT

 1. Hauskaa miten Gary Cohn erosi viime vuonna tämän horisontissa silloin olevan kauppasodan takia, ikään kuin oli sitä vastaan. Aina pelaavat molempia puolia.

 2. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Yhdysvalloille tulee pian ihan oikeasti kusi housuun jos Kiinan nousu ei lopu. Jos Yhdysvallat joskus pyrkivät estämään radikaalein toimenpitein Kiinan nousun kärkeen (mikä on hyvin mahdollista pian), maailmaan syntyy todennäköisesti täysi kaaos, joka on kansallismielisten liikkeiden sauma saada mm. Eurooppaa takaisin. Toivottavasti Kiina hämmentää soppaa mm. tällä tavalla.

  • Totta turiset. Käsittääkseni Kiina ja Intia jo nyt pyörittävät todellisuudessa maailmaa mahtavien talouksiensa avulla.

   Mitää tarkoittaa “based” ja “red-pilled”? En puhu newspeakia eli uuskieltä.

 3. Huomioikaa, että Steve Bannonin ympärillä pyörii lähinnä Goldman Sachsin entisiä työntekijöitä, joihin myös Steve Bannon itse kuuluu. Goldman Sachs laittoi Macronin valtaan Ranskassa ja nyt he manipuloivat Le Penin kautta koko Euroopan oppositiota (myös Perussuomalaisia) eli pelaavat molemmilla puolilla ja hallitsevat peliä 100%.

 4. Sanoisin että Goldman Sachs pankkiirit on pienenpi paha kuin kommunistinen Kiina tai pedofilien paratiisi Iran.

  • Öh. Milloin viimeksi kiinalaiset tai iranilaiset ovat Goldmanin tavoin lobanneet pakkomonikulttuuria, homoseksuaalisuutta tai velkaorjuutta länsimaihin?

Comments are closed.