Koti Uutisia Suomen kauppakeskuksia omistavan Citycon-juutalaisyhtiön tulos laski

Suomen kauppakeskuksia omistavan Citycon-juutalaisyhtiön tulos laski

7
Gideon Bolotowsky on istunut Cityconin hallituksessa.

Lukuisia Suomen suurimpia kauppakeskuksia omistavan juutalaisen Citycon-yhtiön tulos laski ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Cityconin heikko taloudellinen terveys on ollut analyytikkojen tiedossa jo pitkään. Helsingin Sanomien mukaan Cityconin nettovuokratuotot laskivat edellisvuoden alkuun verrattuna neljällä miljoonalla eurolla.

Citycon on Pohjoismaissa ja Virossa toimiva kiinteistöyhtiö, jonka hallituksen johto sijaitsee kuitenkin Israelissa. Yhtiön suuromistaja on israelilainen Gazit-Globe Ltd. Asioimalla Cityconin omistamissa kauppakeskuksissa suomalaiset joutuvat tietämättään tukemaan sionismia, sillä osa heidän kuluttamastaan rahasta kulkeutuu israelilaisille suuromistajille ja heidän kauttaan Israelin verottajalle.

Cityconin hallituksessa on aiemmin työskennellyt muun muassa Suomen silloinen juutalaisjohtaja Gideon Bolotowsky, joka on käynyt vuosien ajan ankaraa kampanjaa Israel-kriittisten suomalaisten ilmaisunvapautta vastaan. Meistä jokainen voi boikotoida Israelia välttämällä asiointia seuraavissa Citycon-kauppakeskuksissa:

 • Iso Omena, Espoo
 • Lippulaiva, Espoo
 • Heikintori, Espoo
 • Myyrmanni, Vantaa
 • Isomyyri, Vantaa
 • Columbus, Helsinki
 • Arabia, Helsinki
 • Koskikeskus, Tampere
 • Duo, Tampere
 • Trio, Lahti
 • IsoKarhu, Pori
 • Sampokeskus, Rovaniemi
 • IsoKristiina, Lappeenranta

 

Lähteet: Citycon (1, 2), Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Samoissa kauppakeskuksissa notkuu maahantunkeutujien laumat häiriköimässä -kyseiset kauppapaikat ovat olleet omalla boikotointilistalla tästä syystä jo vuosia. Juutalaiset ja maahantunkeutujat -tämä yhteys löytyy poikeuksetta kaiken epämiellyttävän taustalta. Paita & perse.

  • Maahantunkeutujat ovat juutalaisten käyttämä savuverho jonka turvin he saavat rauhassa työstää goyimin kansanmurhaa.

 2. Espoon Iso Omena sai juuri Länsimetron ja kaikki Matinkylän alueelle menijät joutuvat kulkemaan Cityconin kautta mennäkseen töihin tai muualle.Samalla bussilinjoja vähennettiin. Käytännössä tämä metro vähentää CBRE:n omistaman Kampin kävijämääriä ja lisää Iso Omenan. Tässä ei kuitenkaan ole kyse juutalaisesta valtauksesta, koska nämä molemmat ovat jo juutalaisten ajamia keskuksia, joten tämäkin näennäinen kilpailu lienee lumetta.

  Kumpikaan yritys ei ole sellainen mitä minä haluaisin tukea.

 3. Hyvää työtä teette kun paljastatte omistuksia!
  Viime aikoina olen asioinut paljon Isossa Omenassa kun joudun vaihtamaan siellä bussista metroon, en asioi enää.
  Harmi kun suuri osa Cityconin kauppakeskuksssa asioivista ei vastarinta.com lue – tiedotuskampanja olisi paikallaan.
  Voimia taisteluun paremman Suomen puolesta!

 4. No tämä selittää miksi noissa kauppakeskuksissa on aina ollut niin vastemislistä kävellä. Sionistinen arkkitehtyyri sotii pohjoismaista ajatusmaailmaa ja DNA:ta vastaan. Empä ole noista juuri mitään ostanut kun ovat sellaisa “sokkelotorpedoita” mutta jatkossa varon entistä enemmän menemästä niihin. Ja jos keikalla esim. työkaveri haluaisivat käydä niissä syömässä niin täytyy kysellä että olisiko lähellä joku toinen ruokapaikka josta saisi laadukkaampaa ruokaa kuin kauppakeskuksesta.

 5. Suomen valtio korvaa “hävikin”. Nimittäin Sika Soini ja muut sekunda -jutkut ovat näin asian tuumanneet. Mikäänhän ei ole niin halpa kuin lainaraha ja sen lisäksi rahahan kasvaa suomalaisen goyimin selkänahasta.

Comments are closed.