Koti Uutisia Ranska solmi 18 miljardin kaupat ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa ennen iskua Syyriaan

Ranska solmi 18 miljardin kaupat ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa ennen iskua Syyriaan

7

Yhdysvallat pommitti viime viikonloppuna Syyriaa Israelin käskystä. Terroripommituksiin osallistuivat myös Yhdysvaltojen liittolaiset Britannia ja Ranska. Rothschild-juutalaispankissa kannuksensa ansainnut Ranskan presidentti Emmanuel Macron kertoi medialle onnistuneensa henkilökohtaisesti vakuuttamaan Trumpin siitä, ettei tämä saa vetää amerikkalaisia pois Syyrian sodasta.

Rothschild-Macronin rooli hyökkäyksessä on merkittävä. Vain muutama päivä ennen iskua kansainväliset tiedotusvälineet uutisoivat, että Ranska oli solminut 18 miljardin kaupat Israelin kanssa liittoutuneen ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa. Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman (tunnetaan yleisesti lyhenteellä MbS) tapasi Ranskan pääministeri Édouard Philippen mediaspektaakkeliksi muodostuneen maailmankiertueensa aikana.

Hieman Ranskan-vierailuaan aiemmin MbS kiersi Yhdysvaltoja ja tapasi maan vaikutusvaltaisimmat juutalaiset pankkiirit, mediamogulit ja lobbaajat. MbS teki myös historiaa olemalla ensimmäinen arabijohtaja, joka väitti, että Israelilla on “oikeus” olla olemassa.

Yhdysvallat on suunnitellut, että kun se aikanaan vetäytyy Syyriasta, pyrkii se luovuttamaan alueen taloudellisen ja sotilaallisen vallan Saudi-Arabialle. Näin Yhdysvallat pyrkii estämään sen, että Bašar al-Assad rakentaisi Syyriasta jälleen poliittisesti ja taloudellisesti itsenäisen valtion.
 

Lähde: Reuters

7 KOMMENTIT

  1. Ei yllätä. Ranskassa paljon aikaa viettäneenä ja heidän kanssaan työskennelleenä ei yllätä yhtään. Tekopyhiä oman edun tavoittelijoita kielirasisteja ja Ranskan edesmenneellä loistolla laput silmillä ratsastavia opportunisteja valitettavan iso osa. Ja täysin munattomia kun maassa oleville ählyille pitâisi tehdä jotain. Pelkäävät niitä ja nuolevat hanuria. “Oui bién sur moniseur”. Eivät kaikki ole tällaisia mutta valitettavan iso osa.

  2. Monta ongelmaa loppuis kun näiltä maapalloa työkseen kuppaavilta sotahulluilta sydän pettäis. Statismin johdosta kuollut yhteensä miljoonia. Valtiot ovat suurin murhaaja.

  3. Emmanuel vastenmielinen jutkun sätkypelle. Puuterois mieluummin sitä pärstäänsä, eikä pommittelis vieraita maita!

  4. Theresa Mayn aviomies on myös osakkaana jossain aseita valmistavassa firmasssa tjsp.

  5. Ennen otettiin samppanja hömpsyt hienoista lasista kaupan vahvikkeeksi. Mutta nyt näköjään tuo sama hoituu ohjusiskulla.

Comments are closed.