Koti Uutisia Kotimaa Suomeen suunnitellaan uutta terrorismirahastoa siirtolaistulvan jatkuessa

Suomeen suunnitellaan uutta terrorismirahastoa siirtolaistulvan jatkuessa

7

Suomen finanssieliitti ehdottaa, että valtio voisi perustaa uuden rahaston tulevaisuuden monikulttuurisia terrori-iskuja varten. Koska vallanpitäjät eivät tahdo sulkea Suomen rajoja murhaajilta, voidaan itsetuhoisesta politiikasta ottaa ainakin rahamääräinen hyöty irti.

Vakuutus- ja rahoituspalveluita tarjoavat globalistiyhtiöt ovat haistaneet terrorismikeskustelussa taloudellisen tuoton mahdollisuuden, uutisoi Yleisradio. Yle haastatteli Finanssialan johtavaa lakimiestä Kirsi Suopeltoa, joka muistutti, ettei Suomessa ole tällä hetkellä saatavilla esimerkiksi terrorismivakuutuksia.

Ylen mukaan terrorismiin liittyvät finanssipalvelut puhuttavat tällä hetkellä kaikkialla Euroopan unionissa. Vilkkaan keskustelun taustalla on se, että ei-valkoiset tunkeutujat murhaavat valkoisia säännöllisesti EU-johtajien siunauksella.

Suopelto ehdottaa Suomeen Ranskasta tuttua mallia. Jatkuvien monikulttuuristen hyökkäysten järisyttämässä maassa on perustettu FGTI-niminen terrorismirahasto, joka on veronmaksajien ylläpitämä.

– Rahastosta maksetaan korvauksia ranskalaisille, jotka ovat joutuneet terrorismin uhreiksi Ranskassa tai ulkomailla. Samasta rahastosta saavat korvauksia myös ulkomaalaiset, jotka ovat joutuneet terrorismin uhreiksi Ranskan alueella, Suopelto valisti Ylellä.

Myös Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, kokoomuksen Ilkka Kanerva kertoi pitävänsä terrorismivakuutuskeskustelua “tärkeänä”. Kanervan mukaan muun muassa Suomen energialaitokset ja lentokentät hyötyisivät terrorismivakuutuksista.

Yksityiset finanssiyhtiöt eivät tietenkään tarjoa palveluitaan hyväntekeväisyytenä. Todennäköisesti varat terrorismirahastoihin ja -vakuutuksiin kerättäisiin tavallisilta veronmaksajilta, minkä jälkeen ne sijoitettaisiin yksityisille rahoitusmarkkinoille “kasvamaan korkoa”. Näin rahoitusmarkkinoiden keinottelijat pääsisivät rikastumaan suomalaisten kustannuksella, minkä lisäksi hallitus voisi valehdella äänestäjille, että terrorismiongelma on viimein ratkaistu.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Eli paskotaan housuun ja sitten yritetään peittää paskanhajua hajusteella. Ei mennä vessaan paskalle, eikä edes vaihdeta niitä paskaisia housuja pois.

  Että näin meillä.

  Auta meitä, Herra.

 2. > terrorismirahasto, joka on veronmaksajien
  > ylläpitämä

  Siis. Kyse on vain uusien verojen keksimisestä. — Poliittisesti katsoen kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa veroja nostamalla.

 3. Ei valmiiksi mietitty mitään, ei terrorismivakuutusta, ei helppoja palautuksia, oleskeluluvan voi uusia loputtomasti ja muuta aivokuollutta menoa. Ei voi muuta sanoa että kauhean sopan keititte, en ole syömässä.

 4. Tarvitaan myös toinen rahasto joka maksaa terroristien värväämisen ja kuskaamisen kamelstanista Suomeen, sillä nykymenolla niitä ei tule tarpeeksi ja ovat lisäksi laadullisesti sekundaa. Kyllä hyvään tarkoitukseen aina muutama miljardi löytyy, varsinkin jos nipistetään kantasuomalaisten sosiaaliturvasta ja terveydenhoidosta sekä rajavalvonnasta.

 5. Jännä juttu… “eliitti” so. valtioneuvosto, EK ja muu paskasakki kärrää loisia maahan kysymättä kansan mielipidettä…kansa joutuu maksumieheksi..kansalta ei taaskaan kysytty. Nyt kyhätään rahastoa globalistien itse luoman ongelman aiheuttamien tuhojen kattamiseksi. Arvatkaa kuka maksaa ja onko maksajalta kysytty

  • Unkarissa kysyttiin. Siksi siellä on realistinen näkemys karvaisiin iPhonesotalapsiin.

 6. Pian kai myös SUomessa paukkuu. Musu- tai natsiterrorismia luvassa?

Comments are closed.