Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Media ylistää ruotsalaista finanssielitistiä, joka silpoi sukuelimensä

Media ylistää ruotsalaista finanssielitistiä, joka silpoi sukuelimensä

9

Juutalaisen Erkko-suvun omistama Helsingin Sanomat ja juutalaisen Bonnier-suvun omistama Dagens industri -lehti ovat uutisoineet innokkaasti ruotsalaisesta finanssielitististä, joka silpoi sukuelimensä. Lehdistön mukaan kyse oli “sukupuolen korjaamisesta”.

ICA Försäkring -vakuutusyhtiön toimitusjohtaja Carl Farberger kertoo saaneen hiljattain päähänsä olevansa “nainen” siitä huolimatta, että hän on syntynyt mieheksi. Farberger totesi saaneensa muilta finanssielitisteiltä “ylivoimaista tukea” päätettyään aloittaa miehisten piirteidensä häivyttämisen. Vaikka sukupuolta ei voi vaihtaa, voivat transut muuttaa ulkoista olemustaan esimerkiksi syömällä hormoneita ja silpomalla sukuelimensä.

“Farberger on ensimmäinen ruotsalainen ison yrityksen johtohahmo, joka kertoo julkisesti sukupuolenkorjausprosessistaan”, ilakoi Helsingin Sanomat, joka haastatteli uutiseensa suomalaista transuaktivisti Panda [sic] Erikssonia. Erikssonin mukaan Farbergerin saama tuki “kertoo jonkinlaisesta yhteiskunnallisesta muutoksesta”.

Lähde: Helsingin Sanomat

9 KOMMENTIT

  1. Romanit hevosmiehinä osaisivat tuota reppanaa valistaa Solvallan raviradalla ettei ruunasta tule tammaa vaikka kuinka yrittäisi.

  2. Sivut näköjään taas toiminnassa. Dimitri Kyrpänova kerkesi jo iloitsemaan twitterissä haha 😀

  3. Toivottavasti tuo ei ehtinyt lisääntyä tätä ennen. Silloin tuokin viallinen dna katkeaa tuohon henklöön.

  4. Taannoisen vaalituloksen perusteella ruåtsalaiset ovat jo silponeet aivonsa, joten menköön loputkin!

  5. Carlista tuli Charlotta. On varmasti työkavereilla naurusta pidättelemistä kun tuo hintti tepastelee korkkareillaan taukotilaan. 😆

  6. Minä olisin ihan valmis ylistämään ja kannustamaan, jokaista globalistia, joka silpoo genitaalinsa. Itseasiassa pidän kehitystä jopa suotavana 😀

    • Nopea keino sukupuolen uudelleenjärjestelyyn on istahtaa sähkönallilla varustetun telamiinan päälle ja tökätä johdot pariston napoihin. Vaihtuu sukupuolet ja vähän ehkä näköalatkin.

Comments are closed.