Koti Uutisia Sionismi Video: Syyrian armeijaa vastaan hyökättiin ohjuksilla mereltä

Video: Syyrian armeijaa vastaan hyökättiin ohjuksilla mereltä

12

Syyrialaista Latakian satamakaupunkia vastaan on hyökätty mereltä ammutuilla ohjuksilla. Isku alkoi kello kymmeneltä illalla paikallista aikaa. Latakialaisten ottamissa valokuvissa esiintyi useita ohjuksia ja räjähdyksiä. Syyrian ilmatorjuntajärjestelmän ansiosta vain seitsemän ihmistä haavoittui lopulta.

Latakiassa sijaitsee muun muassa syyrialaisten kanssa liittoutuneen Venäjän ilmavoimien tukikohta. Ohjukset oli tähdätty Syyrian puolustusvoimien omistamaan hallintorakennukseen, minkä lisäksi iskuja kohdistui myös voimalaitokseen ja alumiinitehtaaseen.

Hyökkäys alkoi vain muutama tunti sen jälkeen kun Venäjä ja Turkki neuvottelivat Idlibin provinssin osittaisesta demilitarisoinnista. Idlib on Israelin ja Yhdysvaltojen tukemien ääri-islamistikapinallisten viimeinen tukikohta. Israel on hyökännyt toistuvasti Syyrian puolustusvoimia vastaan tukeakseen muun muassa al-Qaidaa ja Isisiä sisällissodassa.

Lähde: RT

12 KOMMENTIT

 1. Käsittämätöntä, että Suomen valtamedia hiljenee jälleen täysin asiasta.

 2. Terroristeilla (Israel,USA) on kova hinku saada konflikti elvytettyä keinolla millä hyvänsä. Olkoon onnellisia ettei ohjuksia putoillut venäläisten niskaan.
  YK:n kommentti tapahtumaan on: ……..??

 3. Sionistinen väkivalta kuuluu samaan kastiin kuin punaviheranarkojen harrastukset, eli se on hyvää ja kehittävää sellaista.

 4. Israelin ja ilmeisesti myös lännen tekemässä hyökkäyksessä (Venäjä sanoo Ranskalaiselta sotalaivalta ammutun risteilyohjuksia) ammuttiin samalla alas Venäläinen elektroonisen sodankäynnin tiedustelukone Il-20 ja 15 Venäläistä lentoupseeria sai surmansa.

  Venäläisen koneen tiputti provokaationa tahallaan alas todennäköisesti Israelin F-16, vaikka länsi ja Israel nyt syyttävätkin että Syyrian ilmatorjunta ampui koneen vahingossa alas.

  Ei Syyrian ilmatorjunta ammu alas omaa konetta joka oli puolustusoperaatiossa mukana ja hyvin ilmatorjunnan tiedossa ja jossa on lisäksi omatunnus laitteisto, jonka ilmatorjunta tunnistaa.

 5. Nyt jo sitten Putin antoi synnin päästön Netanjahu:lle ja Israelin toimille Syyriassa. Toisaalta eihän ystävät nyt toisilleen vihoittele.

  Kutsuikohan puhelinkeskustelussa Benkun mukaan ensi vuodenkin voitonpäivän paraatiin?

  • Sitä vartenhan se on se kuuma linja, että voi pitää kavereihin yhteyttä. Tiedä vaik’ois pieleen mennyt False Flag à la Mainila.

 6. Israel sanoi että sen koneet olivat jo kotona kun Venäläiskone tipahti, eilen Venäjä sanoi vastaavansa Israelille ja tänään Venäjä onkin alkanut syyttelemään tapahtumasta Ranskaa ja sen sotalaivaa joka ammuskeli ohjuksia.

  Tässä on taas tilanne jossa kukaan ei halua kertoa totuutta, jonka kaikki tietävät ja erilaisia versioita levitellään…

  • Menny Macronilla Pauligin kahvit väärään sieraimeen ja päätti kostaa Venäjälle, kun ei Suomelle uskaltanut. 😀

Comments are closed.