Koti Aktivismiraportit Suomalaisuuden päivän toimintaa 2017

Suomalaisuuden päivän toimintaa 2017

3

Aktivistiryhmät eri paikkakunnilla muistivat 12.5. vietettävää suomalaisuuden päivää. Muistutimme, että ainut tapa turvata suomalaisuus jälkipolville on liittyä mukaan kansallismieliseen poliittiseen toimintaan.

Jyväskylässä oltiin suomalaisuuden päivän iltana vilkasliikenteisen tien ylittävän sillan päällä banderollin ja lipun kanssa. Tuttuun tyyliin autoilijat antoivat jälleen palautetta tööttäilyn, peukuttamisen, keskisormien ja roomalaisten tervehdysten välityksellä. Pari kävelevää ohikulkijaakin pysähtyi juttelemaan, ja paikallislehti Keskisuomalaisen leimoilla ollut auto kävi kuvaamassa.

Myös tällä kertaa ajatuspoliisi vieraili paikalla, mutta edellisestä kerrasta viisastuneena poliisi ei enää yrittänyt väittää, että mielipiteenilmaisu vaatisi “luvan” tai että se olisi jollain tapaa laitonta. Sen sijaan poliisi oli yllättävän rehellinen myöntäessään, että jo perinteeksi muodostunut henkilöllisyyden tarkistus liittyy Vastarintaliikkeessä mukana olevien henkilöiden profilointiin. Tulemme lähipäivinä julkaisemaan tästä videon.

Kun henkilöllisyydet oli kerätty ajatusrikosrekisteriin, poliisipartio poistui paikalta eikä muita häiriöitä enää ilmennyt.

Pääkaupunkiseudun ryhmä kävi Mannerheimin haudalla ja levitti päivän kunniaksi materiaalia katukuvaan.

Oulun aktivistiryhmä osallistui suomalaisuuden päivän tempaukseen jakamalla merkkipäivään liittyvää lentolehtistä Oulunsalon asuinalueella mukavassa kevätsäässä.

Porissa levitettiin torstaiyönä julisteita, jotka kehottavat suomalaisia vaalimaan juuriaan. Julisteita kiinnitettiin kaupungin keskusta-alueen katukuvaan.

3 KOMMENTIT

  1. Jännästi media unohtanut tästäkin päivästä meuhkata, ja samasta vähättelystä kärsivät kaikki muutkin oikeat kansalliset juhlapäivät. Onneksi Vastarintaliike muistuttaa ihmisiä juuristaan, eläköön!

Comments are closed.