Koti Uutisia Suomalaistutkimuksen mukaan äitiys muuttaa arvoja perinteisemmiksi

Suomalaistutkimuksen mukaan äitiys muuttaa arvoja perinteisemmiksi

3

Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan lasten saaminen muuttaa naisten arvoja perinteisemmiksi. Tutkimuksessa perinteisemmillä arvoilla tarkoitettiin perinteiden, sääntöjen ja turvallisuuden arvostamista. Lapsettomilla naisilla arvot ovat pinnallisempia.

Tutkijat seurasivat 150:tä paria raskauden alusta hetkeen, jolloin synnytyksestä oli kulunut kolme kuukautta. Osallistujat arvioivat omia sekä kumppaninsa arvoja. Sekä miesten että naisten oman arvion mukaan tuoreiden äitien arvot olivat siirtyneet perinteisempään suuntaan synnytyksen jälkeen. Miesten arvomaailmassa sen sijaan ei ollut tapahtunut muutoksia.

Selityksenä naisten arvojen muuttumiselle tutkijat ovat arvioineet sen, että naiset kantavat päävastuun lasten kasvatuksesta, jolloin vanhemmuus vaikuttaa naisten elämään enemmän.

 

Lähde: Iltalehti

3 KOMMENTIT

  1. Äitiys on parasta lääkettä naiselle. Katsokaa feministejä ja heidän edesottamuksiaan! Ovatko he onnellisia??? Ovatko he sopusoinnussa edes itsensä kanssa??? Olisivatko feministit onnellisia sen jälkeen kun jokaikinen valkoinen mies tapettaisiin mitä raa’immalla tavalla???
    Demari jakku-kalkkunat, jotka ovat martoja, muk.luk. Vihreät letukat (nostelevat painoja sillä yhdellä asialla ja virkkaavat vittuja). Ovat mitä enenevässä määrin raiteiltaan olevia naisia ja yksilöitä, jotka käyttävät kaiken aikansa suomalaisen yhteiskunnan vahingoittamiseen vaikuttamalla politiikassa tuottaen pelkkää persnettoa taloudellisesti ja tukemalla muslimien ja afrikkalaisten miesten maahanvyöryä hyvä sydämmisyydellä ja ihmisoikeuksilla perusteltuina, vaikka kyseessä on mitä alastomimmillaan “sängynlämmittäjien” ja iki-neitojen mies-onnen takaamiseksi hankittuja sonneja paneskelemaan kaikkea mitä liikkuu luvan kanssa ja etenkin ilman sitä-. Tästä vastenmielisin ilmiö on feministien ja suvakki-naisten suhtautuminen ns. “pakolaisten” tekemiin raiskauksiin ja kanssasisariensa tuskan ja häpeän sekä henkisten ongelmien mukaanlukien vielä ruumiillisetkin täysin välittämättä ja ohittamalla naisuhrien kokeman häpäisyn sekä massiivisen naisten turvattomuuden lisääntymisen aiheuttaman pelon ja elämänlaadun heikkenemisen sitten vuoden 2015 jälkeisen ajan poisselittäen ja asettumalla muslimiraiskaajien puolelle kaataen vielä päälläpäätteeksi syyllisyyden taakan ja syyn suomalaisten miesten harteille sekä syyllistämällä heidät siitä, että he haluavat puollustaa ja kiinnittää huomion suomalaisten naisten kokemaan rikollisuuteen. Siihen, jota pitäisi kaiketi näiden feministien huolehtia, mutta heitä ohjaa vain poliittiseen ja silkkaan pahuuteen sekä ihmisvihamielisyyteen pohjaava riivaus, joka kumpuaa suoraan helvetin syövereistä pyrkimyksenä hajoittaa ja tuhota länsimainen elämän muoto perhe ja koti, jotka ovat yhteiskunnan perusyksikkö johon koko kansakunta ja valtio pohjautuu peruselementtinä.

    • Esim. halonen, auvinen, drake, thors, lipponen, andersson, kontula, vehkoo, pop, huumonen, aro, juntunen ja loppuun pari hermafrodiittia; kolehmainen, sipilä, orpo, soini, timonen, muraja, pylvänäinen, arhinmäki, siren, aalto, brunila, gurbanov, limnell. Näitä pamihörhöjä riittää näinkin pieneen maahan ihan helvetisti paljon enemmän, kun tässä luetellut. Voi voi.

Comments are closed.