Koti Uutisia Kolme miestä pidätettiin ratsiassa Göteborgissa – media mässäilee räjähteiden ja “natsisymbolien” löytymisellä

Kolme miestä pidätettiin ratsiassa Göteborgissa – media mässäilee räjähteiden ja “natsisymbolien” löytymisellä

5

Torstaina kolme miestä otettiin kiinni Frölundan lähiössä Göteborgissa kotietsinnän jälkeen. Asunnosta löytyi muun muassa räjähteitä, ase ja ammuksia. Valtavirtainen media Ruotsissa ja myös Suomessa on tehnyt numeron siitä, että poliisi olisi julkistettujen tietojen mukaan löytänyt asunnosta myös “natsisymboleita”, vaikkei näitä ole Ruotsissa laitonta pitää kotonaan.

On myös väitetty, että pidätetyillä miehillä olisi yhteyksiä “natsijärjestöön”, määrittelemättä kuitenkaan tarkemmin, mihin järjestöön viitataan ja millaiset yhteydet olisivat. Asunnon omistajan, 50-vuotiaan miehen, kerrotaan aiemmin olleen jäsen Vastarintaliikkeessä lyhyen aikaa useita vuosia sitten.

“Hän on ollut mukana Soldiers of Odinissa sekä Vastarintaliikkeessä, mutta nykyään hän ei ole jäsenenä enää kummassakaan”, miehen asianajaja Anders Lysén kommentoi Göteborgs-Postenille.

Maanantaina 50-vuotias mies sekä 30- ja 25-vuotiaat miehet pidätettiin. 25-vuotias mies on sukua 50-vuotiaalle miehelle. Kaikki ovat todennäköisin syin epäiltyjä yleisen vaaran aiheuttamisen valmistelusta. 30- ja 25-vuotiaat miehet ovat tuomittuja rikoksista aiemminkin, mutta heillä ei ole yhteyksiä mihinkään poliittisiin järjestöihin tai puolueisiin.

50-vuotias mies on tunnustanut osan rikoksista, joista häntä epäillään, mutta hän on kuitenkin kiistänyt yleisen vaaran aiheuttamisen valmistelut. “Hän tulee tunnustamaan sekä räjähdeaineiden hallussapidon että laittoman aseen hallussapidon, Lysén jatkoi. Lysénin mukaan hänen asiakkaallaan on selitys siihen, miksi hänellä on kotonaan räjähdeaineita sekä luvaton ase.

 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. Ja PAH! Suomenkin VOK:it ovat täynnä kaikenlaisia aseita ja pommi -värkkejä sisätiloissa ja ties kuinka paljon ulkona maahan kaivettuina ympäristössä sen varalle, ettei kanttis alistu tuosta vain tapettavaksi.
  “Media” ja polpo eivät nakkaa paskaakaan, puhumattakaan SPR, joka on ISIS Suomen osaston suurin asekätkentäpaikka “turvallisuutensa” ja “valtiona valtiossa” -statuksensa ansiosta.
  Nämä natsi yhteydet ovat jokseenkin naurettavalla tasolla olevia ymppäyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä minkään todellisen seikan tai edes taaperoikäisen aiheuttaman uhan kaltaista “uhkaa” ympäristölle”. Jokainen valkoihoihoinen Pohjoismaissa saa huomalta olevansa sillä silmän lyömällä “natsijärjestön” jäsen, jos hänen kämpästään löydetään ritsaa kovempi ase ja läppärin ruudussa on auki Wikipedian sivu, jossa kerrotaan WWII ja Adolf Hitlerin Saksan tuon ajan historiasta. Antifa heitteli savupommeilla ja kivillä poliiseja Tampereella ja heidän varastoistaan on löytynyt kaikenlaista kättä pidempää niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa, mutta suvakki-media vaikenee nämä asiat kuoliaiksi, koska ne ovat “rauhan rakentajien” “rauhanpommeja” ja -aseita aivan kuten Neuvostoliitonkin kylmän sodan aikana. Montako savupommia tai puhumattakaan oikeata pommia Pohjoismainen Vastarintaliike on heittänyt kulkueissaan verrattuna muslimeihin ja vasemmisto anarkisteihin? Muslimit voivat räjäyttää, vaikka ydinpommin eikä kukaan sano mitään valtamediassa. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeeen jäsen poksauttaa papatin pikku poikansa hauskuuttamiseksi… ja koko Bonnierin media räjähtää käsiin liekehtien viikkokausia.
  On suomalaisiakin tahoja, jotka eivät enää usko pätkääkään Pohjoismaista Vastarintaliikettä mollaavaa uutisointia ja nämä piirit käsittävät jo suurta määrää liikkeen “ulkopuolista” kansallismielistä ja isänmaallista kansanosaa, joka vastustaa EU-globalismia ja juutalaista mädätyspolitiikkaa, jonka tavoitteena on tuhota Eurooppa ja Yhdysvallat ja sen valkoine väestö.

 2. Nämä pidätetyt vaikuttaa enemmänkin joiltakin rikollisuuteen eksyneiltä hörhöiltä kuin vallankumouksellisilta kansallismielisiltä, mutta valhemedia nyt luonnollisesti pyrkii syyttämään kaikista maailman ongelmista Vastarintaliikettä, vaikkei sille olisi edes etäisiä perusteluja.

 3. Niin, montako juttua juutalaislehdistö on tehnyt melkein sadasta lähiöstä Ruotsissa, jotka ollaa luokiteltu vaarallisiksi tai todella vaarallisiksi siellä pesiytyvien tunkeutujien huumeliigojen takia? Sinne ei ole valkoisilla ruotsalaisilla mitään asiaa. Kukaan tuskin pystyy kertomaan lukumäärää, että kuinka paljon näiltä alueilta löytyy laittomia aseita ja räjähteitä niin rynnäkkökivääreistä sinkoihin ja siitä käsikranaatteihin ja dynamiittiin… kun eihän maanpetturikyttä USKALLA edes mennä alueelle, kun luvassa on molotov cocktail -sade. Pari kymmentä autoa palaa päivässä samalla kun parikymmentä ruotsalaisnaista raiskataan päivittäin… vitun absurdi maa eikä kotimaamme eroa tästä juurikaan, perässä mennään kovaa tahtia. Ruotsin media, poliisi ja hallitus on täynnä TEKOPYHIÄ maanpettureita ja kansanvihollisia, jotka jo todella avoimesti alistavat omia kanta-asukkejaan. En ihmettele yhtää, että jengi on vihaista ja kyllästynyttä, niin pitääkin olla!

  • No go-alueista uutisoiminen onkin rasismia, ja rasismi on maailman suurin ongelma, koska isänsä hylkäämä pikkulapsi hukkui mereen pari vuotta sitten.

   • Ja kuollut pikkulapsi tuli aseteltua parempaan poseen kuvaa varten näiden samojen herrojen johdosta, jotka ovat tulleet tänne puurosta valittamaan. 5/5

Comments are closed.