Koti Uutisia Kotimaa Suomalaisnuorten huumekuolemat rajussa nousussa

Suomalaisnuorten huumekuolemat rajussa nousussa

16
huumekuolema

Päihdemyönteisen liberaalin kulttuurin ansiosta yhä useampi suomalaisnuori on kokeillut elämänsä aikana laittomia huumeita. Huolestuttava trendi heijastuu myös kuolintilastoihin, sillä yhä useampi suomalainen nuori myös menehtyy päihteisiin.

Tilastokeskuksen keräämien tietojen mukaan 15–19-vuotiaiden huumekuolemat ovat lähes kaksinkertaistuneet vuosien 2017–2018 välillä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on puolestaan selvittänyt, että alle 25-vuotiaiden huumekuolemien määrä on kasvanut jatkuvasti viimeisen neljän vuoden aikana.

Suurin osa tapauksista on myrkytyskuolemia. Vuonna 2018 yhteensä 169 ihmistä kuoli Suomessa laittomiin päihteisiin.

Länsimainen media ja kulttuuriteollisuus esittävät huumeidenkäytön ihailtavana osana “modernin maailmankansalaisen” elämäntapaa. Ongelman tausta on kulttuurin ohella taloudessa ja politiikassa, sillä globaalit pankit sekä suurvallat ovat jo pitkään rahoittaneet toimintaansa huumekaupan avulla. Lue lisää artikkelista “Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa“.

Lähde: Yle

16 KOMMENTIT

 1. Maailman onnellisimmassa maassa on luonnollisesti myös maailman onnellisimmat nuoret, selvähän se! Niin oli ennen Neuvostoliitossakin. Ja työläisetkin olivat stahanovilaisempia kuin Stahanov itse.

 2. Englannissa 16-vuotias poika osti kadulta ekstaasipillereitä jotka sisälsivät 78% rotanmyrkkyä, 33 vuorokautta loikoili Tajukankhaalla, lääkärit antoivat YHDEN PROSENTIN mahdollisuuden selviytymiseen. Ihme tapahtui ja poika selvisi. Mitä me tästä opimme? Sen että kadulta kannattaa ostaa huumeita, et koskaan tiedä mitä turpaasi laita ja selviätkö hengissä!

  • Parhaat essothan ovat piriä+rotanmyrkkyä.

   Oletteko nähneet mitä rotat tekevät myrkkyä nautittuaan?

   • Verenohenuslääke Marevan on myös samaa ainetta rotanmyrkyn kanssa, ei ole pelkoa nisteillä tulpista kun pistelee rataxia. XD

 3. Antifa-aktivisti ja huume-anarkisti Li “Heroin” Andesson on maamme opetusministerinä. Ei siis ihme että näin.

 4. Sisäministeri on myötämielinen huumeiden vapauttamiselle, huumepoliisi on tehnyt huumekauppaa, jotain Suomessa on pahasti vialla.

  • Huumepoliisi tekee aina huumekauppaa. Miten sinne muuten soluttaudutaan sisälle JR-maailmaan?

 5. Olisikohan huumeiden käytön mahdollistaminen eräs sodankäynnin muoto. Ainakin se heikentää maata, jossa huumeet käytetään. Outoa, että jotkut haluavat sekoittaa päänsä huumeilla.

 6. Linkki tässä on erittäin totta kovista huumeista. Se on selvää, ettei suomalaisen tarvitse tilata kannabista, koska varmasti joka toisessa kerrostalossa on kasvattaja. Ainakin hajun perusteella.

  Satun myös tietämään että täällä on amfetamiinilaboratoirioita.

  Kuitenkin. Miettikää, mistä tulee kokaiini ja heroiini sekoittamaan ihmisten älyä.

  Toinen näppärä juttu on juutalaisomisteisilta lääkeyhtiöiltä. Tällä tarkoitan Subutexia ja/tai Suboxonea. Pitää olla valmiiksi koukussa mihin vaan, niin ‘klinikka’ antaa Subua kaikille aivan mielettömiä määriä, kuten yli 20ml.

  Vastarinnan linkissä on paljon asiaa:
  https://www.vastarinta.com/sionismi-ja-kansainvalinen-huumekauppa/

 7. Pari lainausta verovaroilla maksetun propagandatoimisto ylen ulosteista:

  “Myös vihreiden mielestä laittomien päihteiden käytöstä ja pienten määrien hallussapidosta ei pidä rangaista, kertoi puolueen puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo loppuvuodesta. Vihreiden kanta on linjattu puolueen poliittisessa ohjelmassa.

  Ohisalo on perustellut dekriminalisointia esimerkiksi Maailman terveysjärjestö WHO:lla. Asiaan on viitattu myös THL:n blogissa.

  – On kansainvälistä näyttöä siitä, että rangaistavuuden poisto vähentää huumausaineisiin liittyviä ongelmia, koska käyttäjät uskaltavat hakeutua hoidon äärelle, hän kirjoitti loppusyksystä.”

  Tämän perään vielä polpon lausunto (josta lainaan tämän ydinosan, ja joka yllättäen ei ollut täyttä kuraa) :

  “Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosylikomisario Kinnunen vastustaa kiihkeästi suunnitelmaa. Hän on Nokian kaupunginhallituksessa kokoomuksen edustajana.

  – Aivan järkyttävää soopaa, hän kertoi tiistaina avoimessa Facebook-kirjoituksessaan.

  Kinnunen kertoo Ylelle, että tekojen rangaistavuus ja hoitoon hakeutuminen asetetaan jatkuvasti vastakkain, vaikka näin ei poliisin mukaan ole.

  – Terveydenhoitohenkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus. Poliisi ei hoitopaikkojen lähistöllä päivystä käyttäjiä ”metsästämässä”.

  Poliisi ohjaa hoitoon huumeiden käyttäjiä jatkuvasti. Poliisi antaa Kinnusen mukaan vähäisistä määristä ensin huomautuksia.

  – Emme siis ensimmäiseksi jaa rangaistuksia kouraan tai kärrää oikeuteen.”

  Itse uutinen löytyy: https://yle.fi/uutiset/3-11169580

  Ilmeisesti vihreiden mielestä nuorten suojeleminen päihdekuolemilta ei ole olennaista, kunhan vaan oma agenda etenee. No, pitäis ton jo itsessään vähän varoittaa nuoriakin….

Comments are closed.