Koti Uutisia Kotimaa Suomalaisnuorten huumekuolemat rajussa nousussa

Suomalaisnuorten huumekuolemat rajussa nousussa

12
huumekuolema

Päihdemyönteisen liberaalin kulttuurin ansiosta yhä useampi suomalaisnuori on kokeillut elämänsä aikana laittomia huumeita. Huolestuttava trendi heijastuu myös kuolintilastoihin, sillä yhä useampi suomalainen nuori myös menehtyy päihteisiin.

Tilastokeskuksen keräämien tietojen mukaan 15–19-vuotiaiden huumekuolemat ovat lähes kaksinkertaistuneet vuosien 2017–2018 välillä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on puolestaan selvittänyt, että alle 25-vuotiaiden huumekuolemien määrä on kasvanut jatkuvasti viimeisen neljän vuoden aikana.

Suurin osa tapauksista on myrkytyskuolemia. Vuonna 2018 yhteensä 169 ihmistä kuoli Suomessa laittomiin päihteisiin.

Länsimainen media ja kulttuuriteollisuus esittävät huumeidenkäytön ihailtavana osana ”modernin maailmankansalaisen” elämäntapaa. Ongelman tausta on kulttuurin ohella taloudessa ja politiikassa, sillä globaalit pankit sekä suurvallat ovat jo pitkään rahoittaneet toimintaansa huumekaupan avulla. Lue lisää artikkelista ”Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa”.

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

  1. Maailman onnellisimmassa maassa on luonnollisesti myös maailman onnellisimmat nuoret, selvähän se! Niin oli ennen Neuvostoliitossakin. Ja työläisetkin olivat stahanovilaisempia kuin Stahanov itse.

  2. Englannissa 16-vuotias poika osti kadulta ekstaasipillereitä jotka sisälsivät 78% rotanmyrkkyä, 33 vuorokautta loikoili Tajukankhaalla, lääkärit antoivat YHDEN PROSENTIN mahdollisuuden selviytymiseen. Ihme tapahtui ja poika selvisi. Mitä me tästä opimme? Sen että kadulta kannattaa ostaa huumeita, et koskaan tiedä mitä turpaasi laita ja selviätkö hengissä!

  3. Antifa-aktivisti ja huume-anarkisti Li ”Heroin” Andesson on maamme opetusministerinä. Ei siis ihme että näin.

  4. Sisäministeri on myötämielinen huumeiden vapauttamiselle, huumepoliisi on tehnyt huumekauppaa, jotain Suomessa on pahasti vialla.

  5. Olisikohan huumeiden käytön mahdollistaminen eräs sodankäynnin muoto. Ainakin se heikentää maata, jossa huumeet käytetään. Outoa, että jotkut haluavat sekoittaa päänsä huumeilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here