Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisomisteinen Taloussanomat raivostui Unkarin perhepolitiikasta

Juutalaisomisteinen Taloussanomat raivostui Unkarin perhepolitiikasta

12
Unkari ei tahdo ratkaista väestönikääntymisongelmaa vaihtamalla valkoiset arabeihin. Kuva Unkarin rajalta.

Juutalaisen Erkon suvun omistama Taloussanomat on raivoissaan Unkarin hallituksen aktiivisesta perhepolitiikasta. Asetelma on mielenkiintoinen, sillä juuri talouslehdistö on pitänyt länsimaissa kovinta ääntä väestön ikääntymisestä ja “eläkepommista”.

Kuten uutisoimme viime viikolla, Unkarin hallitus on päättänyt tarjota ilmaisia hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville pariskunnille. Unkarin tuoreen linjauksen mukaan lapsettomuusklinikat muodostavat ”strategisen sektorin”, jota ei voida jättää yksityisen voitontavoittelun armoille.

Pääministeri Viktor Orbán kommentoi teemaa uuden vuoden lehdistötilaisuudessa. Hänen mukaansa korkean syntyvyyden turvaaminen on ”tärkeä kansallisen tason strategia”, minkä vuoksi valtio tahtoo taata itselleen hedelmöityshoitomonopolin.

Juutalaisomisteisen Taloussanomien mukaan Unkari torjuu väestön ikääntymistä kuitenkin väärällä tavalla. Vaikka Taloussanomat on vuosien ajan vaatinut “huoltosuhteen korjaamista” ja lisää työvoimaa Eurooppaan, edellyttää juutalaislehti, että tämä toteutetaan lisäämällä rotumuukalaisten määrää. Toisin sanoen väestörakenne täytyy Erkko-median mukaan korvata maahanmuutolla eikä valkoisen syntyvyyden tukemisella.

“Orban uskoo äärioikeiston salaliittoteoriana pidettyyn väestönvaihtoteoriaan ja kokee, että unkarilaisten tulee lisätä syntyvyyttään, tai väestö korvautuu maahanmuuttajilla”, juutalaislehti kirosi. Taloussanomat ei kuitenkaan kyennyt kaatamaan väestönvaihtoargumenttia, koska se perustuu yksinkertaiseen matematiikkaan: Jos väestönkasvun lähteenä ovat vain rotumuukalaiset, valkoisista tulee lopulta vähemmistö omassa kotimaassaan.

Lue myös: Unkari kansallistaa lapsettomuusklinikoita, tarjoaa ilmaisia hedelmöityshoitoja

Lähde: Taloussanomat

12 KOMMENTIT

 1. “…äärioikeiston salaliittoteoriana pidettyyn väestönvaihtoteoriaan…”

  Kiusallisen tosiasian attribuuttina kaksi kirosanaa eli äärioikeisto ja salaliittoteoria. Miksi? Siksikö, että joku herkkäuskoinen lukija, joka uskoo kaiken, mitä ns. “vastuullinen media” kirjoittaa, ajattelisi, että koska se on äärioikeiston ja salaliittoteoria, se ei ole totta?

  Kun äärellistä resurssia kulutetaan nopeammin kuin tuotetaan, äärellinen resurssi loppuu äärellisessä ajassa. Ei vaadi kummoistakaan ajattelukykyä tämän asian ymmärtäminen. Siksipä se varmaan tarvitseekin kuvailla äärioikeiston salaliittoteoriana, jotta kukaan ei erehtyisi ajattelemaan asiaa.

  Suvaitsevaistolle tiedoksi. Ei väestönvaihto ole salaliittoteoria. Se on vain nimi, jonka nuiva kansanosa on antanut näinä aikoina vallitsevalle väestökehitykselle.

  • Olipas herkullinen lausahdus vääräuskoisia vihaavassa talousshalomassa. Repostellaan se hieman parempaan muotoon.

   “Moni edelleen uskoo äärisemitistien salaliittoteoriana pidettyyn lähes 80 vuotta vanhaan holokaustiteoriaan ja kokee, että holokaustiuskonnon iskostamista tulee lisätä, tai rahanteko sillä lakkaa.”

   Heti paljon parempi!

 2. Samaa itkee (((Sanoman))) paskalehti IS. Miksi Suomen väkiluku ei voisi olla siinä 4 500 000–5 000 000 välillä? Onhan täällä ennenkin pärjätty.

  Mikä helvetin salaliitto se on, jos tilanne yritetään “ratkaista” roudaamalla eläinten lailla sikiäviä, työttömiä kehitysmaalaisia valkoiseen Eurooppaan? Siitä on, kuule, salaliitot kaukana.

  • nimenomaan sehän on juuri salaliittoa, kyse ei siis ole enäön teoriasta vaan absoluuttisesta totuudesta. juutalaisten salaliitto, siitä kuinka päästä maailman herroiksi. the protocols of the elders of zion kirja näyttää olevan totta, eikä väärennös

   • Kyllä vain, Protocols of Zion toteutuu hyvää vauhtia, joten aivan saman minulle uskooko joku siihen vaiko ei.

    Raamatun monet ennustukset myös toteutuvat. Periaatteessa aivan sama ovatko kirjoitukset “väärennöksiä” tai “tuulesta tempaistuja” – minua ei ainakaan haittaa, sillä menee aivan kirjaimelleen niin kuin on kirjoitettu. Joku on tiennyt mitä kynäilee.

  • Miksi halutaan väestön kasvavan? Kaksi ilmeistä syytä tulee heti esille.

   1. Korkovelka ulkomaalaisille finanssiroistoille tarkoittaa että aina on enemmän ja enemmän maskettava, koska korkoa varten ei luoda rahaa olemaan. Tarvitaan siis talouskasvua (joka itsessään on täysin “ilmastonmuutoksen hillitsemisen” vastainen asia.

   Talouskasvua saadaan jos on enemmän kuluttajia, ja varsinkin sellaisia jotka vasta opettelevät kuluttamista, ja ovat erittäin taipuvaisia synnyttämään lisää synnyttäjiä jatkamaan suuryhtiöiden rahastus-sampoa.

   2. Tuli jo hieman tuossa edellisessä sanottua, mutta kiinteistöjen arvo ja sitä kautta monen suuryhtiön pörssiarvo on suoraan riippuvainen siitä että väeistö ei vähene.

 3. Taloussanomat edustaa niin kutsuttua “patologista altruismia”. Itsetuhoisaa taudin ruokkimista sairastuneen isännän pään menoksi. Tästä analysoiva teksti linkissä:

  https://redice.tv/red-ice-radio/the-dispossession-of-europeans-and-pathological-altruism

  “Selvitämme miten tuollainen tavoitteen asettelu varmuudella hylätään pahimman luokan ääri-ajatteluna nykyisessä intellektuellissa ilmapiirissä, tai jopa merkkinä mielisairaudesta. Ensimmäisen tunnin aikana käsittelemme sitä miten monikultturismi vaatii meitä käyttäytymään ikään kuin etnisiä konflikteja ei ole aiemmin ollut olemassakaan, vaikka ne ovat olleet osa ihmishistoriaa ainakin tuhansia vuosia. Nyt länsimaita vaaditaan ryhtymään monikultuurisiksi, ja avaamaan rajansa massiiviselle valloittajien maahanmuutolle.”

  “We’ll cover how such a mission statement is sure to be dismissed as extremism of the worst sort in today’s intellectual climate, even as a sign of psychiatric disorder. In the first hour, we discuss how multiculturalism asks us to behave as though ethnic conflict has never existed, yet it has been part of humanity’s history for thousands of years. Yet, today only western countries are expected to become multicultural and open up their borders to massive non-white immigration. “

  • Whites are oppressors — non-whites are victims.

   But race doesn’t exist (just as sex doesn’t exist either, yet there are 57 different sexes at the same time) — yet lefties love racial diversity.

   And they celebrate the differences, because we’re all the same.

   So, let’s destroy diversity by mixing together — but only in white countries.

 4. Eli siis toisissa artikkeleissa toitottavat väestömme häviämistä ja toisissa artikkeleissa julistavat nämä väitteet “äärioikeistolaiseksi salaliittoteoriaksi”. Ja joku vielä pitää näitä medioita luotettavina. Sama agenda jokaisella lehdellä, miten joku voi vihata omiaan noin paljon…

 5. Katsokaapa tuon artikkelin kommenttiosio, usko palaa suomalaisiin, kun niitä lukee.

 6. Watergate Pedogate…

  Tulee mieleen Angela Merkel, oliko hän itse asiassa STASI-päällystön lapsiporno-uhri, joka onnistui myöhemmin sopimaan että hän on hiljaa jos pääsee Saksan johtajaksi?

  Tämä ajaisi molempien intressejä, koska tällaisen taustan omaava Merkel olisi erittäin kiinnostunut tukahduttamaan kaikenlainen tutkiva journalismi jotta itse ei paljastuisi muiden mukana?

  No, osaatte ajatella tuosta eteenpäin.

  Ei sinänsä yllätä että islamo-vyöryä Saksaan edistänyt, ja tällaisista maanpetoksista EU:lta Kalergi-mitalin saanut Angela Merkel on juutalaisten käsikassara:

  https://www.timesofisrael.com/german-chancellor-angela-merkels-spectacular-jewish-legacy/

Comments are closed.