Koti Uutisia Suomalaiset eroavat joukolla kirkosta

Suomalaiset eroavat joukolla kirkosta

2

Eroakirkosta.fi-palvelu julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa kerrotaan kirkosta eroamisen olevan jälleen kiihtymään päin. Sivuston kautta tehtiin noin 17 000 ilmoitusta valtionkirkoista eroamisesta tammikuun ja kesäkuun välisenä aikana.

Tiedotteen mukaan palautteissa näkyy kirkon suhtautuminen pakolaisiin. Viime aikoina jotkut pastorit ovat käyttäneet kirkollista asemaansa hyväkseen politikoidessaan laittomien maahanmuuttajien karkotuksia vastaan. Esimerkiksi maanantain ja tiistain välisenä yönä poliisi joutui kiinniottamaan lentokentällä häiriköineen pastori Marjaana Toiviaisen, joka yritti estää karkotuksia.

Myös kirkon suhtautuminen homoihin on saanut suomalaiset eroamaan kirkosta. ”Toisten eroajien mielestä kirkko suhtautuu liian kielteisesti samaa sukupuolta oleviin pareihin, toiset taas kertovat kirkon olevan liian myötämielinen”, tiedotteessa kerrotaan.

Kirkosta eroaminen on vaivatonta ja sen voi tehdä osoitteessa http://eroakirkosta.fi/.

2 KOMMENTIT

  1. Monille nykyiseen mädäntyneeseen kirkkoon kuuluminen on lähinnä oman kristinuskonsa solvaamista. Martin Luther häpeäisi silmät päästään, jos näkisi millaiselle perverssion ylistämiselle ja arvojen hylkäämiselle luterilainen kirkkokunta on mennyt. Kirkon (((mädättäjät))) kyllä tiedetään. Se, että Toiviaisen kaltaiset mielisairaat ovat kirkon esikuvina tuolla kaduilla, edelleen kirkon leivissä, kertoo se nykykirkon arvoista. Itsekin kirkosta eronneena, syynä lähinnä kristinuskon alkuperä ja tapa jolla se on tuotu Eurooppaan. Pohjolan pakanauskonnot ovat meidän uskontojamme ja niitä tulisi opiskella peruskoulussa.

  2. Mielistely on varma keino saada osakseen halveksuntaa. Kirkko mielistelee ja nyt on tilaa uusille papeille, jotka pystyvät luomaan lakeja ja seisomaan niiden lakien takana. Ateistien papit ovat olleet tähän asti onnettoman huonoja luomaan koheesiota ja liikuttamaan väkijoukkoja, sekin vähä on pitkälti jonninjoutavien viihdetähtien vastuulla. Kirkolla ei ole enää selkärankaa – tämä on hyvää maaperää kansallissosialismille!

Comments are closed.