Koti Uutisia Kotimaa Suomalainen globalisti vaatii EU:ta mitätöimään Brexit-äänestyksen

Suomalainen globalisti vaatii EU:ta mitätöimään Brexit-äänestyksen

5
Jukka Seppinen.

Entinen diplomaatti ja globalisti Jukka Seppinen vaatii EU:ta mitätöimään Ison-Britannian kansanäänestyksen Euroopan Unionin jättämisestä. Kansanäänestystä Seppinen kutsuu “sekoiluksi”. Tämän lisäksi hän väittää, että Ison-Britannian lähteminen tai jääminen unioniin ei enää ole maan kansalaisten asia.

– Maailman vanhin edustuksellinen demokratia yskii pahemman kerran. Illan tyrmäävä äänestystulos 432–202 pääministerin esitykselle erosopimukseksi on numeraalisesti täystyrmäys. Brexit on muodostunut jo Eurooppaa ja sen kehitystä häiritseväksi tekijäksi. Asia ei ole nykyoloissa enää yksin Ison-Britannian sisäinen, Seppinen kertoo.

Seppisen mielestä unionin tulisi nyt laittaa kovat piippuun ja estää “kansan sekoilu” vaikkapa mitätöimällä heidän äänensä, sillä Seppinen on sitä mieltä, että EU:n etu on tärkeämpi kuin kansan tahto.

– Maailma ei odota, vaan etenee Euroopan kärsiessä Brexit-prosessista, jonka pitkittymistä on syytä välttää viimeiseen asti. Euroopan unionin oma etu vaatii sitä, Seppinen kertoo ja jatkaa:

– Niinpä katson, että EU:n tulisi tutkia vaihtoehtoa mitätöidä kansanäänestyksen tuloksen, koska on syytä epäillä valheellisten tietojen johtaneen Brexit-äänien lievään enemmistöön. Saattaa olla, että päättäjä voisi olla Ison-Britannian korkein oikeusistuin.

Entisen diplomaatin mielestä kansa myös äänesti väärin, koska heille ei ollut annettu “oikeaa” tietoa.

– Brittiäänestäjät eivät saaneet oikeata tietoa Brexit-kampanjoinnin aikana. Koko Brexit-kansanäänestys näyttäisi siis olleen fake-tilanne, Seppinen sanoo.

Hän myös uskoo, että vain hän on oikeassa väittämällä, että kansanäänestyksen tulos perustui väärään tietoon.

– Jos tuollaisin virhetiedoin ostaisit käytetyn auton tai talon tai muuta arvokasta, edessä olisi kaupanpurku. Brexit-kansanäänestyksen tulos perustui vääriin tietoihin sitä ajaneiden taholta. Tästä ei liene erimielisyyttä, Seppinen kirjoittaa.

Lähde: Uusi Suomi

5 KOMMENTIT

 1. Jukka Seppinen sanoo Brexitistä sen saman, mitä voi sanoa myös Suomen EU-jäsenyydestä. Siihen mentiin valehdellen, huijaten, antamalla väärää tietoa EU:ta ajavien taholta. Sama paskaa jatkuu!
  Fixit nyt, Fixit Now!!! Brexit yes! Erotaan EU:sta! Se on uusi Super-Neuvostoliitto.

 2. Seppinen kirjoitti aikoinaan kirjan “Mies joka sanoi ei KGB:lle” onkin näköjään Drunckerin penetroima kollobraattori joka teit Otto-Willen viitoittamana kuten stalinistien vanha slogani kertoo.

 3. Seppinen nimenomaan valehteli Kekkosen idänsuhteista ihan taattuun KGB-tyyliin. Hän on arvostellut vain SDP:n idänsuhteita. Kaikki jutut hänellä palvelevat virallista totuutta eli valhetta eli globalistimädätystä.

  Case-esimerkkinä voisi nostaa Suomen Efta-ratkaisun. Seppisellä urotyö, Rautkalliolla KGB:n ohjeistamana ja konsultoimana toimittu.

 4. “Maailman vanhin edustuksellinen demokratia yskii pahemman kerran”
  No antaa yskiä, kyllä se viimeinen yskäisy joskus tulee.

  Muutenkin kuvottavaa, että keinotekoisesti pidetään yllä systeemeitä jotka on menettäneet merkityksensä. Suomen Tasavalta yhtenä hyvänä esimerkkinä. Valtio jonka piti joskus olla suomalaisten kansojen linnake on muuttunut sortolaitokseksi, jossa suomalaisuus on lähes rikollista.
  Olkoot muut mitä mieltä tahansa, minä en ole suomalainen, olen etelä-pohjalainen.
  Stalinin suurin virhe oli, ettei onnistunut Helsingin suurpommituksissa.

 5. Ei ole kuin kukon askel siihen, että tuollaiset “seppiset” päättävät siitä kuinka monta kymmentä tuhatta suomalaista viedään soramontun reunalle Afrikan pelastamiseksi.

Comments are closed.