Koti Uutisia Ulkomaat Saksan tiedustelupalvelu vahtii AfD-puoluetta

Saksan tiedustelupalvelu vahtii AfD-puoluetta

2

Saksan tiedustelupalvelu BFV julkaisi vastikään lehdistötiedotteen, jonka mukaan osia maahanmuuttokriittisestä Vaihtoehto Saksalle -puolueesta (AfD) on tiedustelupalvelun tarkkailun alainen sen vuoksi, että puolueella on yhteyksiä ekstremismiin. Tällä hetkellä mietinnässä on myös, pitäisikö koko puolue laittaa tarkkailulistalle.

BFV on erityisen kiinnostunut tarkkailemaan puolueen Thüringenin alueen puhemiestä Björn Höckea. Höcken kerrotaan olevan keskeinen tekijä puolueen radikalisoimisessa. BFV tulee vahtimaan myös puolueen nuorisojaostoa. Syyksi tälle kerrotaan, että Höcke ja AfD:n nuorisojaosto rikkovat toiminnallaan Saksan perustuslaillisia velvollisuuksia suojella periaatteita kaikkien samanarvoisuudesta ja liberaalista demokratiasta.

AfD:n edustajien mukaan BFV:n käynnistämä valvonta on jälleen uusi mustamaalauskampanja puoluetta kohtaan, ja sen tarkoituksena on pelottaa kansalaiset äänestämästä AfD:tä. Syksyllä suoritetun mielipidemittauksen mukaan AfD on hyvää vauhtia matkalla Saksan toiseksi suurimmaksi puolueeksi.

Marraskuussa kävi ilmi, että BFV:n entinen johtaja Hans-Georg Maassenpakotettiin jättämään virkansa kyseenalaistettuaan liittokansleri Angela Merkelin sekä Saksan tiedotusvälineiden väitteet äärioikeistolaisesta väkivallasta Chemnitzissä viimevuotisten protestien yhteydessä. Maassenin mukaan raportteja tai todisteita tällaisesta väkivallasta Chemnitzissä ei ole. Maassen suhtautui kriittisesti myös AfD:n valvontaan. 

AfD:n kärkipoliitikko Alice Weidel kommentoi, että se, mitä puolue joutuu nyt tiedustelupalvelun taholta kokemaan, selittää sen, miksi Merkel pakotti Maassenin jättämään tehtävänsä BFV:n päällikkönä.

Lähteet: Nordfront, Verfassungschutz.de

2 KOMMENTIT

  1. Saksa on nykyään kuin DDR johtaahan sitä taattu kommari ämmä Angela Merkel, joka haluaa tuhota Saksan kansakunnan olemassaolon ikuisiksi ajoiksi. Yhä lisääntyvä kansallismielisten, isänmaallisten sekä haittamaahanmuuttoa kulttuurimarxismeineen ja rotujen sekoittamiseen vastustavia poliittisia tahoja ja akttiveja, jotka vaikuttavat julkisuudessa välittämättä omasta turvallisuudestaan uhraten siihen vielä omia varojaan – ja miksipä ei, kyse on elämästä ja kuolemasta – taistellen oman rotunsa ja kulttuurinsa puolesta, koska globalistit ja kommunistit kehittelevät sairaissa mielissään utopiaa, joka palvelee vain rahan valtaa ja marxilaiseen sekä leniniläiseen internationalismiin houreena rajattomasta maailmasta, joka näin lopettaisi sodat ja taistelut eri valtioiden väliltä koko maailmaan ulottuvana yhteiskuntakokeiluna, jotka ovat aina ihmiskunnan historiassa kaatuneet omaan mahdottomuuteensa syystä, että nuo väittämät ja uskonnon kaltaisiksi dogmeksi nousseet haihatukset ovat olleet täysin luonnon järjestyksen ja ihmismielen vastaisia, sillä ei edes se suuri fauna ja luonto voi toimia ilman niitä samoja lainalaisuuksia tuhoutumatta, jotka myös määrittelevät ihmisten yhteiskuntamallit ja yhteisöjen perussäännöt aina yhteiskunnan perusyksikköön perheeseen saakka.
    Sodan ja levottomuuden vain siirtyvät rajojen ulkopuolelta niiden sisäpuolelle, mikä merkitsee yhteiskuntarauhan järkkymisen jo “stabiileillaan” puhumattakaan kun todellinen sisällissota räjähtää merkiten sen, minkä utopistit ohittavat. Sisällissodat ovat sodista raaimpia ja tuhoisimpia ja sota sotana on kulkeva aina ihmisen mukana kuin Kuu taivaalla eikä sitä voi tästä maailmasta poistaa millään poppakonsteilla eikä nk. “rauhanaatteella”, josta vain itsestään muodostuu uusi pakkovalta, joka sortaa ihmisiä ja kansakuntia jumalallisena oppina jostain sellaisesta monoliitista, joka on valmis ja johon ei voi sormensa päälläkään koskea.

Comments are closed.