Koti Uutisia Ulkomaat Sionisti Bolsonaro löyhensi aselakeja Brasiliassa

Sionisti Bolsonaro löyhensi aselakeja Brasiliassa

2

Brasilia on tullut tunnetuksi muun muassa tuhansien murhien maana. Tuore äärisionistiksi paljastunut presidentti Jair Bolsonaro onkin nyt löyhentänyt aselakeja hieman. Aselakien löyhennys kuuluikin Bolsonaron vaalikampanjaan. Nyt brasilialaisten ei tarvitse perustella, miksi he tarvitsevat aseen.

Toistaiseksi aseen hankkijan tulee olla yli 25-vuotias työllistetty ja muiden kriteerien tulee täyttyä. Odotettavaa on, että kriteerit tulevat vieläkin laskemaan ja useampi brasilialainen voi hankkia luvallisen aseen. 

Brasiliassa surmattiin noin 63 800 ihmistä vuonna 2017. Noin kahteen kolmesta murhasta tai taposta liittyi ruutiase. Nähtäväksi jää, vaikuttaako liberaalimpi asepolitiikka myönteisesti vai kielteisesti murhiin ja muihin rikoksiin. 

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

 1. Ehkä Brasilian presidentin Jair Bolsonaron on pakko tunnustautua “sionistiksi”, sillä jos et kumarra Israelia. Et elä pitkään! Viittaan tällä Yhdysvaltain presidentti J. F. Kennedyyn (1917-1963), joka salamurhattiin Texasin Dallasissa 22.11.1963 iltapäivällä.
  Tunnettua on, että Kennedy ei ollut mitenkään sydänlämpöisissä väleissä Israelin kanssa, joka on aina vaatinut Yhdysvaltain kulloiseltakin presidentiltä täydellistä eli totaalista hyväksymistä sellaisenaan kaikki mitä Israel tekee Lähi-idässä ja haluaa maailmassa. Aivan kuten ennen kun Neuvostoliitto oli vielä voimissaan ja YYA-sopimus saneli kaiken oleellisen Suomen ja Neuvostoliiton välisessä kanssakäymisessä. Täytyi Suomen presidentin käydä hyväksyttävänä Moskovassa ja sama koski kaikkia suomalaisia poliitikkoja, jotka aikovat olla “hovi kelpoisia” toimimaan edes Suomen sisäpolitiikassa.
  Sama toistuu aina Yhdysvaltojen uuden presidentin kohdalla. Hetikohta kun ensimmäinen voitonmalja on tyhjennetty niin sen jälkeen juostaan rakko pullena kiemurrellen mikin ääressä suurta rakkautta Israelia kohtaan ja vankkumatonta tukea ja suojelua sekä vielä se kaikkein tärkein.
  Eli julmettu dollari nippu amerikkalaisten veronmaksajien rahoja virkaanastujais lahjana siinä samalla.

  Täytyy kuintenkin ehkä muistaa, ettei sellainen mies voi olla aivan täysin paha, jonka sosialisti yrittää salamurhata pois kuleksimasta, koska presidenttiehdokas ajatteli väärin, siis täysin päinvastaisesti kuin vuosikymmeniä mätä sosialistit, jotka hallitsivat tuota kammottavaa maata, jota myös suvakki piireissä kutsutaan monikulttuurin helmeksi. Mikä nyt valaistuu meillä, jotka ammuttavien kastiin myös ovat laskettavissa aivan toiseksi kuin sosialistisessa “ihmisoikeus aatteessa”, jonka “punaisenalankana” on tuntuu olevan mitä pahimpien ja julmimpien rikollisten paapominen ja suojeleminen tavalla, joka meille suomalaisille on niin tuttua demlan haistatteluina rikoksen uhriksi joutuneelle henkilölle, joka onkin kaiken pahan alku ja juuri.

  Brasiliassa vietiin presidentinvaalitaistelussa aivan loppuun asti se, mitä ei sentään USA:ssa iljetty tehdä. Eli tappaa Donald Trump. Kaikki muu sitten tehtiinkin, mutta eipä se auttanut. Ja siksipä nyt somea niin sensuroidaan ja banneja viljellään syystä, että amerikoissa se “aidanrako” jäi tukkimatta.

  • “Et elä pitkään!”
   Totta tuokin, mutta Bolsonaron… vähemmän suojeleva politiikka sademetsiä kohtaan on aika suuri synti sekin vaikka vähällä tiedolla kuulostaisi hyvältä presidentiltä. Silti todennäköisesti parempi vaihtoehto kuin vastaehdokkaansa.

Comments are closed.