Koti Uutisia Kotimaa Suojelupoliisi: Vastarintaliike kasvanut kielto-oikeudenkäyntien aikana

Suojelupoliisi: Vastarintaliike kasvanut kielto-oikeudenkäyntien aikana

18

Vastarintaliikettä vastaan järjestetyt kielto-oikeudenkäynnit eivät ole poliisin toiveista huolimatta hidastaneet järjestön toimintaa. Kahden viime vuoden aikana liike on muun muassa järjestänyt historiansa suurimmat mielenosoitukset Suomessa.

Turun hovioikeudessa keskiviikkona kuultu suojelupoliisin “ääriliikkeiden asiantuntija” myös vahvisti, että Vastarintaliikkeen aktiivien määrä on lisääntynyt, vaikka järjestö on joutunut käyttämään paljon resursseja oikeudenkäynteihin valmistautumiseen.

“Aktiivien määrä on hänestä kasvanut siitä, kun [Vastarintaliikkeen] lakkautusta puitiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa”, suojelupoliisin asiantuntija summasi sanomalehti Kalevan mukaan.

Kielto-oikeudenkäyntien vaikutus Vastarintaliikkeen toimintaan on siis ollut päinvastainen suhteessa poliisin tavoitteisiin. Tiistaina poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen nimittäin totesi Ylelle, että Vastarintaliikkeen kieltokanteen tavoite on estää “ääriliikkeitä” värväämästä uusia jäseniä.

Lähteet: Kaleva, Yle Watch

18 KOMMENTIT

 1. Itsenäisyyden ajan suurimpia paradokseja lienee, etteivät omat päättäjät tunne kansaansa.

  Kun esivalta antaa ylhäältä suomalaiselle määräyksen: Et saa…Sinulla ei ole oikeutta tms.

  Mikäli käsky ei ole hyvin perusteltu, tai muuten oikeustajuun sopiva, normaali suomalainen ajattelee ihan ensimmäiseksi “Ja vitut, mitä te olette minua määräämään”

  Ihan vain muistutukseksi ylemmän tahon virkamiesloisille ja valituille päättäjille…..laskiko kieltolaki isosti alkoholin kulutusta Suomessa vuosina 1919-1932???

  • Valitettavan iso osa kansasta elää nykyäänkin Kekkoslovakian aikoja, jolloinka ylhäältä tuli ohjeet ja sillä hyvä. Nykyiset päämädättäjät käyttävät tätä häikäilemättä hyväkseen, kun ei ole poliittisella kartalla (vielä) vakavasti otettavaa oppositiota.

   Tarvitaan mullistus, näkyvä ja kuuluva sellainen, jotta edes osa tajuaisi, missä mennään. Ja mullistusta on odotettavissa, poliittinen Ragnarök leijailee utuna ilmassa…

    • Huomattavasti paremmin kuin nykyään, koska Urkki oli vielä tolkuissaan ollessaan mies paikallaan ja hänellä oli myös ihan oikeaa valtaa sekä nykypäivän politiikasta puuttuvaa vastuuntuntoa, tervettä järkeä ja selkärankaa.

     Ongelma on siinä, että kansa oppi Kekkoslovakian aikana luottamaan päätöksiin eikä pahemmin kyseenalaista, mitä yläkerrasta tarjotaan. Tämä trendi pitäisi saada murrettua, mutta nykyinen uusavuton smartphonezombiesukupolvi on tyytyväinen niin kauan, kun uusia leluja saa puhelinkaupasta ja telkkarista näkyy soopaoopperoita.

     On huomattavasti tärkeämpää seurata esim. kuvitteellisen henkiön raskauden edistymistä ja erilaisia vedenkeittoreseptejä kuin päivänpolitiikkaa.

 2. Milloin taas kommunismi tullaan kieltämään?
  Kansallinen herääminen on jo tapahtunut sekä eurooppalainen identiteetti kaivettu esiin. Mikä muuten on nyt tilanne Kansan yhtenäisyys ry:n kanssa? Kerätäänkö niitä kannatuskortteja vielä? Ja ketä sieltä on ehdolla?

  • Kannatuskortteja kerätään yhä.
   Parempi kysymysmuoto lienee ‘mitä’ siellä on ehdolla. 😉

   Kannattajakortteja kerätään, jotta puolueen perustaminen olisi mahdollista. Kannattajakortin voi itse tulostaa täältä http://kansanyhtenäisyys.fi
   Sen täyttäminen ei sido puoluejäsenyyteen tai muuhun vaan on vain yksi, mutta erittäin tärkeä askel siihen, että Suomen lain vaatima määrä kannattajakortteja saadaan kerättyä, jolloin puolue voidaan rekisteröidä. Ei siis kannata jäädä nettiin surffailemaan, vaan tulosta kannattajakortti heti mikäli mahdollista, täytä sr ja lähetä eteenpäin!

 3. Keitä on ehdolla, tahi ketkä ovat ehdolla

  Nouse, lennä, Suomen kieli,
  Korkeallen kaikumaan!
  Suomen kieli, Suomen mieli,
  Niiss’ on suoja Suomenmaan;
  Yksi mieli, yksi kieli

  • Ei ole mahdollista olla ehdolla ennen kuin puolue on rekisteröity puolue. Mutta voisin luvata ettei yksikään narsistisuushäiriöinen opportunistipoliitikko.

   Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Ruotsin puolueosaston vaali-iskulause onkin “Me emme ole poliitikkoja – olemme kansa!”

  • Helvetti että on kaunis ajatus: pääsemme jonain päivänä ajamaan kaikki somalit, turkkilaiset, afgaanihintit ja irakilaiset pillihousuineen ja iPhoneineen HEVONVITTUUN täältä. JOKAISEN!! Ah, pelkkä ajatus tuo minulle suunnatonta iloa sydämeen.

 4. Ei kannata äänestää ketään seuraavissa vaaleissa ellei mm. Kansan yhtenäisyys pääse ehdolle. Ei ole poliittista ratkaisua olemassa ellei tule muutosta kansainväliseen pankkijärjestelmään (epätodennäköistä). Todellinen ratkaisu on tehdä mahdollisimman paljon synnynnäisiä Eurooppalaisia, tulla omavaraiseksi ja maksaa mahdollisimman vähän veroja systeemille joka yrittää väestönvaihtaa meidät. Sivilisaation romahdus öljyn loppumisen myötä, tai tuleva 120,000 vuotta kestävä jääkausi on ainoat luonnolliset syyt jotka voivat pelastavat Euroopan. Vaikka 25% kansasta olisi hereillä niin demokratiassa se ei toimi koska suurinosa tulee aina nukkumaan ja olemaan väliinpitämättömiä ennen kuin tilanne on kuin Etelä-Afrikassa.

  • Juuri näin! Jos Kansan Yhtenäisyys ry ei ole ehdolla, niin minun ääneni menee Adolf Hitlerille tai vaikka Aku Ankalle. 🙂

  • Verojen suhteen olen onnistunut hyvin ja valkoisen rodun jatkumonkin eteen olen tehnyt töitä parhaani mukaan. Olen myös äänestänyt sekä Aatua että Akua, mutta kumpikaan ei ole tullut valituksi. Harmi.

  • Jahas, huomenna printtaan ja täytän lapun ja kipaisen kylille postilåådaan. Vähän perkeleen kova manifesti oli pojilla. Tuohan oli suoraan kuin omasta kynästäni; juuri sitä mitä olen saarnannut jo vuosia ja vuosia. Sieg Heil, perkele.

 5. Ja mitenkähän poliisi tai eduskunta perustelevat mitkä ovat ääriliikkeitä ja mitkä eivät? Esim anttifantti, vasemmiston parempi väkivalta tai prosenttijengit eivät liene ääriliikkeitä. Tai sionistit.

  Hmm.. mitenkäs se oikdeuntaju oikein kieroutuu noilla politikoilla?

 6. Hienoa olla mukana aidosti isänmaallisessa, kansallissosialistisessa meiningissä, kuten esim. Turussa vähän aikaa sitten.

Comments are closed.