Koti Uutisia Aktivismi Vastine Uudenkaupungin Sanomien kirjoitukseen Vastarintaliikkeestä

Vastine Uudenkaupungin Sanomien kirjoitukseen Vastarintaliikkeestä

27

Samuel Nyroos kirjoitti artikkelin “Olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja” Uudenkaupungin Sanomat-nimiseen lehteen 30.8. Artikkeli sisältää lähinnä Nyroosin katkeraa rienausta Vastarintaliikettä ja sen toimintatapoja kohtaan, ja näin ollen tekstin sisältö ei poikkea valtamedian uutisoinnista millään tavalla. Nyroosin sai ilmeisesti kirjoittamaan artikkelinsa närkästys siitä, kun Vastarintaliike järjesti Turussa näkyvän kansallissosialistisen mielenosoituksen kiinnittääkseen huomiota Suomen huonontuneeseen sananvapaustilanteeseen.

Nyroos kirjoittaa, että marssin lopuksi Turun Akatemiatalon edessä pidettiin puheita ja tehtiin “häpeilemättömästi natsitervehdyksiä”. Vastarintaliike julistaa ideologiaansa aivan avoimesti ja peittelemättä toisin kuin nykyiset valtapuolueet, jotka pyrkivät julistamaan sanomaansa mahdollisimman poliittisesti korrektilla tavalla ja salaamalla todelliset päämääränsä.

Ymmärrän, että ala-asteikäisten mielestä saattaa olla hauskaa pilailla tarroilla ja nauhoilla, mutta aikuisten tekeminä tempaukset tuntuvat kiusallisen lapsellisilta. Ehkä henkinen alaikäisyys onkin ainoa keino ymmärtää Vastarintaliikkeen jäsenten mielenmaisemaa, kirjoittaa Nyroos.

Suosittelisin Nyroosille kumminkin poliittisen manifestimme lukemista, joka voisi auttaa ymmärtämään jäsentemme sielunmaisemaa. Vastarintaliikkeen aktivismi Uudenkaupungin alueella ei rajoitu pelkästään tarrojen liimailuun ja eristenauhojen kiinnittämiseen, kuten Nyroos antaa tekstissään ymmärtää. Jopa henkisesti alaikäinen tai toimittajaksi itseään kutsuva sellainen luulisi osaavan etsiä Vastarintaliikkeen nettisivuilta, että kyseisessä kaupungissa on järjestetty useita julkisia katuaktivismeja, materiaalin jakoa kotitalouksiin eri alueilla, luonnon siivousta ja laatuaikaa luonnon helmassa.

Kuten lähes aina valtamedian kirjoittaessa Vastarintaliikkeestä, artikkelissa mainitaan vuonna 2016 huumausaineiden yliannostukseen kuolleen väkivaltaisen narkomaanin tapaus. Nyroos valehtelee tyypilliseen tapaan henkilön kuolleen Vastarintaliikkeen aktiivin pahoinpideltyä hänet, vaikka kuolinsyytutkija ja useat asiakirjat osoittavat asian olevan toisin. Turkulainen Nyroos työskentelee kirkon ulkomaanavun parissa, ja toivoo henkilökohtaisesti järjestön julistettavan laittomaksi. Vaikka valtamedia ja sen edustajat ovat jo ajat sitten näyttäneet asenteellisuutensa tehdessään uutisointia Vastarintaliikkeestä, on artikkeli eräs räikeimpiä tapauksia osoittaa kyvyttömyyttä objektiiviseen ja puolueettomaan uutisointiin.

 

Ville Nurmela

Lähde: Uudenkaupungin Sanomat

27 KOMMENTIT

 1. “Ennemmin maa repiää, kuin huora häpiää” Eli on ihan turha odottaa, että punavihreät toimittajat kirjoittaisivat mitään asiapitoista vastarinnasta, saati mitään positiivista. Ehkä toimittelijat kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa alhaiseen ja keskittyä vain edistämään aatetta, kukin tavallaan

  • Kirkon ulkomaanapu valitettavasti on nykyään kytkeytynyt vahvasti pakolaisbisnekseen ja voidaanhan jotkin kirkkojen toimintatavat nähdä yleisestikin ihmiskauppana, koska ylin johto ja voiton maksimoijat näkevät siellä pelkkää ihmiskarjaa, jota käännytellä, ohjailla ja rahastaa.

   Lisäksi pappien keskuuteen on levinnyt LGBTQP-kulttuuri ja mitä sietämättömin ja riutunein käsitys tasa-arvosta ja toisen posken kääntämisestä, joka usein yhdistyy lisäksi täysin kristinuskon vastaisesti moderniin terapia- ja hyysäyskulttuuriin. Tietääkseni Suomessa on kuitenkin olemassa vielä lahkoja, missä usko ja voima kulkevat käsi kädessä, ja hartaus yhdistyy vilpittömään oikeasti Hyvään toimintaan.

   • Samuli — Jeesus käytti väkivaltaa ajaessaan koukkunokat pois temppelistä rahanvaihtopöytineen.

    • Nykyisessä poliittisessa tilanteessa väkivalta on vältettävä, se on myrkkyä nyt. Kosostan sanat ‘nykyisessä’ ja ‘nyt’. Yleisesti on todettava, että Historiasta ei tunneta yhtäkään hallintomuodon muutosta ilman, että “valta ei syntyisi kiväärin piipusta”. Mutta nyt on nykyinen poliittinen tilanne! ja on toimittava sen mukaisesti.

     Tukkimalla rauhanomaiset poliittiset keinot ainoalta todelliselta oppositiolta – Rahavalta määrätietoisesti provosoi väkivaltaan. Väkivaltateko olisi heille kuin taivaan lahja. Mutta siihen ei saa sortua missään tapauksessa. Vain ja ainoastaan selvässä, ilmeisessä, kiistattomassa ja dokumentoidussa puolustustilanteessa, jopa niin että oman veren vuodatus on suotavampi kuin jonkun kävelevän nisti-paskan; ylemmän tavoitteen takia. Uudessa poliittisessa tilanteesta sitten tehdään uusi arvio.

     Tulee myös olla valppaana, että vihollisen agentin toimesta ei olisi tehty false flag hyökkäystä (esim. provokaattori joka soluttautuu marssiin), josta Rahavalta syyttää PVL ja saa tekosyyn hävittää koko liike, sammuttamaan vastarinnan kipinän. Rahavalta pelkää, että ennen pitkää kipinästä syttyy liekki.

     • Asia on juuri näin kuin Leo kirjoittaa. Malttia tarvitaan, sopivissa määrin. Jokaista siirtoa seuraa vastasiirto. Historian valheita ja valkoisten ihmisten vuosikymmenien uskoa omaan arvottomuuteensa ei yhdessä yössä muuteta.

     • Pässi-Leo vastustaa aina kaikkea järkevää. Täysi pelle. Onneksi hän on vain nettisoturi, eli ei käy Vastarinnan marsseilla eikä osallistu tapahtumiin. Hyvä niin.

  • (((Uutisten))) tarkoitus ei ole enää pitkään aikaan ollut tiedon jakaminen. Vuoden paikallislehti -haavet silmissään kiillellen nämä pikkulehtienkin reppanat kirjoittavat yliherransa sanelemaa multikultipaskan ylistystä.

 2. Samuel Nyroos näyttää henkisesti jälkeenjääneeltä ja kun luin tuon hänen kirjoittamansa roskauutisen niin henkisesti jälkeenjäänyt hän onkin. 😄

  • Hänen mielestään varmasti kaikki muutkin puolueet ja järjestöt, jotka levittävät materiaaliaan ovat henkisesti alaikäisiä? “Toimittajalta” pääsi aivopieru. Vajakki.

 3. Ei näiden perseensyöjien ulostuksista kannata edes yrittää etsiä mitään järkeen tai logiikkaan viittavaa, sillä em. ominaisuudet eivät majaansa vassareissa pidä.■

 4. Onko oikein kouluja käyny? Säälittä turpaan jos lasten aikana kehtaa valehdella. Tämä on minun mummoni mielipide.

 5. Olen aina ihmetellyt ns. suvaitsevaiston hinkua korostaa omaa älykkyyttään ja erinomaisuuttaan, vaikka kapasiteettia ei olisi yhtään. Kun kusi nousee tarpeeksi päähän, sinne päähän ei kriittistä ajatustoimintaa enää mahdu. Näin on käynyt myös tälle Nyroosille.

  • Ei siellä Nyyroosin päässä taida kestää nesteetkään, sen verta vetoisa mahtanee kellotapulinsa olla. Lepakoita vintillä, sanoisin.

 6. Samuel Nyroos -> spagettikäsi tuhkamuna. Jokainen valtamedian toimittaja voi juosta moottoritielle silmätkiinni, ei tule ikävä eikä kukaan kaipaa heitä.

 7. Samuel Nyroos, on keskinkertaisena, tai huonompana toimittelijana päätynyt paikallislehteen, mutta unelmat ja utopiat elävät takaraivossaan…
  Lemuel elättelee ohutta toivoa, josko joku rahakkaamman valemedian nokkamies pistäisi pojan ja pojan raapustukset merkille.
  Tällaiset asenteelliset jutut ovat lähinnä hatähuuto ja “neverhöörd” wannabe-toimittajien avoimia työhakemuksia HS, IL tai IS 😀

 8. Roomalainen tervehdys on niin eurooppalainen juttu kuin olla ja voi! Siksihän sitä niin demonisoidaan. Sen sijaan kommunistien käsimerkit ja black panther-mustat-nyrkit-ojossa-jutut ovat kosheria 😉

 9. Silti tämäkään Samuel Nyroos ei uskaltaisi väitellä PVL-jäsenen kanssa vaikkapa demokratiasta, maahanmuutosta jne. Vaikka korostavat niiiiiiiiin omaa älykkyyttään.

  Ylipäätänsä vassarit eivät pysty mitenkään argumentoimaan väitteitään ja siksi heidän ainoa keinonsa on hiljentää vastapuoli!

 10. Hyvin suppea elämän kokemus paistaa tuonkin jonnen habituksesta.
  Mielenosoituksessa suurin osa natsi huutelijoista oli nuoria naisia ja just ton näkösiä miesoletettuja.👿

 11. Onneksi tää natsitouhu tullaan lopettaa lailla. Tulee kytillekin jotain järkevää tekemistä. Ja ihan sama miten siellä itketään ja hailataan. Koskaan ei tule tämä klaani saamaan poliittista valtaa jolla vaikuttaa mihinkään. Yksi pöpien promille ryhmä lisää. Ja minä revin tai tussitan joka tarran, ja jos näen jonkun liimaamaassa voi olla varma että 195 cm 140 kg käy jututtamassa.

  • Hui, oot sie hurja! Kyl nyt pelottaa! Ookkona ihan varma, että ei menny kilot ja sentit ristiin tai ettei sentit oo vyötärönympärys?

  • Haha, nyt pelottaa. Mikähän läski/ tai nisti sieltä todellisuudessa tulisi “jututtaan”😄

  • Odin hyvä…vaikka sinulle onkin mittaa kertynyt, niin…eh…painoindeksisi on kokolailla huolestuttava. Aikuisiän diabetes vaanii myös anarkistia. Vaikka te muutoin olette, niin ylivertaisia ja liki lyömättömiä, mutta kansantaudeille tekään ette ole immuuneja…rasistinen lääketiede on ikävä kyllä rodullistanut myös teidät

  • Kyllä se on tiedossa, että “vasemmistolaisilla” (l. Rahavallan kassaralla) ei ole muita argumentteja kuin väkivalta.

   Jossakin olen jopa lukenut johtoasemassa olevan punapersepaaviaanin somekirjoituksen, jossa ko. paviaani sanoo suoraan “meillä ei ole muuta kuin väkivalta”.

  • Odin — Vitun läskipelle. Tiput kovaa etkä siitä enää nouse. Säälittävä hinttari.

Comments are closed.