Koti Uutisia Kotimaa Antti Niemen haastattelu Turun hovioikeuden jälkeen

Antti Niemen haastattelu Turun hovioikeuden jälkeen

5

Kansallinen Vastarinta haastatteli Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Antti Niemeä Turun hovioikeuden toisen päivän jälkeen. Pohjoismaisen neuvoston puheenjohtajana toimiva Niemi kommentoi muun muassa Poliisihallituksen edustajan käyttämiä todisteita ja perusteluita. Haastattelussa puhutaan myös Yleisradion tavasta käsitellä Vastarintaliikettä.

Aiheeseen liittyen:

Hovioikeuden käsittely Vastarintaliikkeen kieltokanteesta, ensimmäinen päivä
Hovioikeuden käsittely Vastarintaliikkeen kieltokanteesta, toinen päivä
Poliisihallitus puolustelee moottoripyöräjengejä Vastarintaliike-oikeudenkäynnissä
Transumielenosoitus siirrettiin Turussa Vastarintaliikkeen oikeudenkäynnin vuoksi

5 KOMMENTIT

 1. Katsoin tuon mainitun A-studion ja siinä todettiin, ettei vaalit voittava SD pääse Ruotsin hallitukseen eikä Halla-ahon johtama PS (mikäli joskus saisi jytkyn) Suomen hallitukseen. Että se siitä kompromissihalukkuuden toimivuudesta. Jos ja kun tämä on eliitin vakaa käsitys demokratiasta, ei tarvitse ihmetellä kun kansalaisten mitta tulee täyteen.

  Tässäpä eliitin jatkuvasti hokemien sanojen/lauseiden todelliset merkitykset:

  Maltillisuus tarkoittaa alistumista.
  Tolkun ihmiset tarkoittaa ‘Itsenäiseen ajatteluun kykenemättömät ihmiset’.
  Ääriliikehdintä tarkoittaa vapaustaistelua.
  Rasismi tarkoittaa valkoisten ihmisoikeuksien ajamista.
  Vallankumous tarkoittaa eliitin kansanmurhapolitiikan lopettamiseen pyrkivää toimintaa.
  Hyvän tavan vastaisuus tarkoittaa totalitaristisen mielipidekontrollin vastustamista.
  Valkoinen ylivalta tarkoittaa valkoisen rodun oikeutta hallita omia maitaan.

  Sitten kuulin vielä sellaisen termin kuin “väkivaltainen heilaaminen” 🤔 En muista lyöneeni ketään turpaan roomalaisen tervehdyksen yhteydessä.

  Aika väsynyttä alkaa olla tämä opposition vanoaminen. Poliisihallinto suojelee eliittiä, joka toimii kuin DDR omia kansalaisiaan kohtaan. Poliisin ja median kannattaisi lukea oikeasti ne holokaustirevisionistien tutkimukset. Kansallissosialismin historia on kirjoitettu tunnepohjalta. Yhden ihmisryhmän kärsimyksiä sodassa on paisuteltu täysin käsittämättömiin mittasuhteisiin ilman faktojen huolellista tarkistusta. Valkoisten kärsimyksiä ja kuolemien määriä kommunistien vankileireillä puolestaan vähätelty (koska bolsevikkivartijoista suuri joukko oli juutalaisia, kuinkas sattuikaan).

  Historia tullaan kirjoittamaan uudestaan, tarkkoihin faktoihin perustuen. Kansallisuusaate on nousemassa uuteen kukoistukseen.

  Sorry YLE. Teidän ‘alemman tason ihmisenne’, joina te kansallismielisiä olette viimeiset vuosikymmenet pitäneet (koska se on yliopistossa teille opetettu osana aivopesua luokkayhteiskunnasta) ovat murtamassa teidän valheisiin perustuneen järjestelmänne. Tämä on pakko tehdä, jotta voimme varmistaa valkoisen rodun selviytymisen Euroopassa.

  Kansallissosialismi on ihmisoikeuspolitiikkaa. Se on sivistysvaltion ja itsenäisen kansallisvaltion tapa toimia.

  Rajat kiinni. Oma kansa ensin.

  Eläköön Voitto!

  • Sekä SD että PS ovat vain hallittua oppositiota. Molempia yhdistää ehdoton rakkaus Israelia ja sen valittua kansaa kohtaan. Myös PVV, Afd , FrP, RN (FN) ja muut euroopan vastaavat ovat.

   • Edes kosher-nationalismi ei kelpaa valtaeliitille. Käsi ylös, jos joku yllättyi. Juutaisten rahoittajien tarkoitus oli juuri tämä: Kerätä helpot äänet Euroopan kansallismielisiltä ja vallan kynnyksellä pakottaa kosher-puolue täyteen konsensukseen muiden puolueiden kanssa.

    Päämääränä on valkoisten hidas kansanmurha. Sitä nämä Israelin ihailijat, jotka luettelit eivät kykene ymmärtämään. Juutalainen ei KOSKAAN aja valkoisen kansan täyttä vapautta, itsemääräämisoikeutta ja henkistä hyvinvointia. Vapaus valkoisille annetaan vain juutalaisen ylivallan kautta. Länsimaiset yhteiskunnat ovat sairaita, koska ne sairastavat kulttuurimarxismin syöpää, joka on Frankfurtin koulukunnan eli kommunismin perintöä. Kapitalismi ja kommunismi (yhteisnimitys globaalismi) ovat saman kolikon kaksi eri puolta. Tämä kilpailu voitetaan vain heittämällä kolikko Mordorin tuleen.

Comments are closed.