Koti Uutisia Sosiaalidemokraatit haluavat pysäyttää Vastarintaliikkeen mielenosoituksen Falunissa

Sosiaalidemokraatit haluavat pysäyttää Vastarintaliikkeen mielenosoituksen Falunissa

3
Falunin vappumielenosoituksen turvallisuusvastaavaksi on nimetty Pär Sjögren.

Kansallinen Vastarinta on aiemmin uutisoinut Vastarintaliikkeen järjestävän tämän vuoden vappumarssin keskiruotsalaisessa Falunin kaupungissa. Nyt marssin rattaisiin yritetään laittaa kapuloita; paikallisten sosiaalidemokraattien vappukomitean vetäjä Lars Göran Johansson on astunut julkisuuteen vaatimuksenaan, että poliisin tulisi evätä Vastarintaliikkeen lupa osoittaa mieltään vapunpäivänä.

Johansson perustelee lausuntoaan mielipiteellään, ettei marssin turvallisuusvastaavaksi nimetty Pär Sjögren ole sopiva tehtäväänsä. Sjögreniä epäillään tällä hetkellä teräaseen hallussapidosta.

“On hieman kummallista, että tällainen henkilö nimetään mielenosoituksen turvallisuudesta ja järjestyksestä vastaavaksi – huolehtimaan, että lakeja noudatetaan. Poliisin tulisi miettiä kaksi kertaa, ennen kuin he antavat mielenosoitukselle luvan”, Johansson kommentoi.

Johansson sivuuttaa täysin sen, ettei Sjögreniä ole tuomittu kyseisestä rikoksesta. Rikosepäilyjä ei ole edes saatu vahvistettua. Ruotsin yleisradio haastatteli vastikään Sjögreniä, joka kommentoi Johanssonin tarttuvan niin kutsuttuun olkiukkoon tarkoituksenaan hiljentää poliittinen oppositio. Ruotsin yleisradio ei suostunut julkaisemaan koko Sjögrenin kanssa tehtyä haastattelua.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Sossut antavat pelolle vallan, vaikka haluavat kuitenkin kynsin hampain pitää sen itsellään. Jo entinen tosi-presidentti Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986) sanoi: “Sosialidemokratia ei ole demokratiaa.” Sen on hyvin voinut huomata täällä Suomessakin asianlaidat todella näin olevan.

  2. Mitä väliä sillä on vaikka kantaisi sinkoa mukanaan ja ajaisi panssarivaunulla joka aamu töihin, jos niillä ei tee mitään tuhoa vaan käyttää ainoastaan tarvittaessa itsensä puolustamiseen?

    Vasemmistolaiset haluavat riisua ihmisiltä yksinkertaisimmatkin työkalut joilla puolustaa itseään, vaikka Ruotsi menee koko ajan vaarallisempaan suuntaan. Tunkeutujalaumat ammuskelevat toisiaan jo vähintään viikoittain julkisilla paikoilla ja kantaruotsalaisia mukiloidaan jatkuvalla syötöllä joka päivä. Mutta itseään ei saisi puolustaa. Tuokin “sosiaalidemokraatti” eli maanpetturi-kommunisti voisi mennä johonkin tunkeutujalähiöön julistamaan pasifismiaan.

    Joka tapauksessa, nähdään Falunissa!

Comments are closed.