Koti Uutisia Poliisi ei ole saanut kiinni tarrojenliimaajia Haminassa

Poliisi ei ole saanut kiinni tarrojenliimaajia Haminassa

5

Uutisoimme vajaa kolme viikkoa sitten Haminassa tapahtuneesta kamalasta rikoksesta, jossa poliisi epäilee Haminassa liimatun Vastarintaliikkeen tarroja paikallisen koulun pihalle. Poliisi epäileekin kahta tarroittajaa kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Etsittyjen henkilöiden valvontakamerakuvat julkaistiin kaikissa suurimmissa medioissa.

Yle uutisoi keskiviikkona, ettei poliisi ole lukuisista vihjeistä huolimatta saanut tarroittajia kiinni. Poliisi on kuulustellut “muutamia henkilöitä”, mutta näyttöä ei ole kertynyt kuitenkaan tarpeeksi ketään vastaan.

 

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. Ikävää, ehkä tämä johtuu resurssipulasta? On palkattava vähintään kolmekymmentä uutta ajatuspoliisia, jotta nämä rikolliset saadaan kiinni!

  2. Tarranliimaajat putkaan, raiskaajat vapaaksi. Suomen Poliisi 2017.

    Nämä toimet ovat minun silmääni kaikki murenevan valtaklikin epätoivoa. Se huutaa koviten, kuka näkee valtansa vähenevän.

    Kaikki voi olla myös suunnitelmallista, ja kohta parastamme ajatteleva PoHa ja Hallitus yhdessä muiden tahojen kanssa alkaa ajamaan läpi lakimuutoksia jotka todella tuhoavat kaikenalaisen jäänteen siitä mitä vapaudeksi on kutsuttu.

  3. Voisikohan poliisi olla halukas ottamaan vastaan tarrakirjalähetyksen siellä Haminan suuntimessa. Kansallissosialistinen teema voisi kenties lisätä kiinnostusta. Vinkkiä tästä kadulle.com valikoimasta vastaavalle. Eri ikäkausiin sopivia tarrakirjoja polpolle ja kansallismielisten jälkikasvulle.

Comments are closed.