Koti Artikkelit Haastattelut Poliisi jahtaa kansallissosialisteja Haminassa – haastattelimme paikallista!

Poliisi jahtaa kansallissosialisteja Haminassa – haastattelimme paikallista!

8

Poliisi tiedotti Yleisradion ja Iltalehden kautta perjantaina Haminassa tapahtuneesta koko kansaa järkyttäneestä “rasistisesta” rikoskokonaisuudesta, jossa kahden tuntemattoman miehen epäillään levittäneen suuria määriä Vastarintaliikkeen materiaalia paikallisten koulujen läheisyyteen.

Yleensä poliisi ei julkaise maahanmuuttajaraiskaajista edes tarkkoja sanallisia tuntomerkkejä, mutta kansallissosialistien valokuvat julkaistiin heti valtakunnallisissa medioissa.

“Rikosta” tutkitaan nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tiedotteen ohessa julkaistiin myös valvontakameroiden kuvat epäillyistä henkilöstä ja heidän autostaan. Poliisilla harvoin on tapana julkaista rikoksesta epäiltyjen kuvia, ja usein julkaisupäätöksen tekemisessä voi kulua useita viikkoja. Tällä kertaa kuvat julkaistiin kuitenkin vain muutamassa päivässä, sillä onhan kyseessä huomattavasti keskivertorikosta järkyttävämpi tapaus.

Myös useat suuret mediat uutisoivat tapauksesta näkyvästi, sillä Vastarintaliike on Suomen aktiivisin kulttuurimarxismia ja pakkomonikulttuurisuutta vastustava aktivistijärjestö. Valtamedian uutisten kommenttipalstoilta on kuitenkin havaittavissa, että lehtiä lukevat ihmiset näkevät naurettavan uutisoinnin ja poliisin toiminnan läpi.

Mikäli sinä olet sitä mieltä, että poliisin toiminta ja median uutisointi on naurettavaa poliittista vainoa, voit ostaa Vastarintaliikkeen tarroja Kadulle.com-verkkokaupastamme ja levittää niitä kotikulmillesi: KADULLE.COM

Kansallisen Vastarinnan toimitus sai yhteyden Haminassa asuvaan liikkeen tukijaan kysyäkseen muutaman kysymyksen.

Hei! Kotikaupungissasi on tapahtunut järkyttävä rikosaalto. Minkälaiset ovat paikallisten ihmisten tunnelmat nyt ja miten itse voit?

Tervehdys!

Kyllä, yllätyin itsekin tapahtuman saamasta suuresta huomiosta. Kuvien henkilöitä ei voi tunnistaa, joten spekulaatiokertoimet käyvät nyt kovilla. Itseäni lähinnä huvittaa poliisin enenevissä määrin politisoitunut toiminta, kuten tästä voi huomata. Suomessa sanan pitäisi olla vapaa, mutta tietyt mielipiteet ovat poliisin mukaan sallitumpia kuin toiset.

Tulen varmasti kuulemaan tapahtuneesta lisää viikonlopun aikana ja ensi viikolla työpaikalla – onhan tapaus jo varmasti huomisessa Kymen Sanomissa, sillä kyseessä on kuitenkin erittäin vakava tarranliimausrikos.

Mitä luulet, jatkuuko tämä samankaltainen toiminta myös tulevaisuudessa?

Tämänkaltainen toiminta on pintaraapaisu siitä, mitä tuleman pitää tällä seudulla. Siitä voitte olla varmoja, että minkäänlaiset pakkokeinot eivät tukahduta kansallissosialistien ääntä.

Mitä mieltä olet poliisin ratkaisusta julkaista vaarallisten rikollisten kuvat? Esimerkiksi ulkomaalaisrikollisista heillä harvoin on tapana julkaista kuvia tai edes tarkempia tuntomerkkejä, vaikka tutkittavana olisi huomattavasti vakavampia rikoksia – vaikkapa raiskauksia, huumeita ja murhia.

Poliisin toiminta pakottaa ihmisiä viimein käyttämään omia aivojaan ja miettimään, mitä tässä maassa tapahtuu. Erityistä mielestäni tästä tekee sen, ettei missään Suomen muissa kaupungeissa ole ainakaan minun tietääkseni aloitettu perusaktivismista esitutkintaa, vaikka kyseistä toimintaa muuallakin esiintyy yhä enenevissä määrin.

Poliisin surkuhupaisa toiminta ja valvontakamerakuvien julkaiseminen ovat todennäköisesti vasta alkusoittoa sille, mitä todennäköisesti tulemme näkemään Vastarintaliikkeen mustamaalausyritysten ja erilaisten pakkokeinojen osalta. Poliisi vikisee jatkuvasti resurssipulasta, mutta kansalaisten mielipiteiden valvontaan näyttää resursseja riittävän! Ovatko vallanpitäjät kenties tunnustaneet Vastarintaliikkeen konkreettiseksi uhaksi valehtelulleen ja sikamaiselle suomalaisvastaiselle politiikalleen?

Haluatko sanoa vielä jotain Kansallisen Vastarinnan lukijoille ennen kuin lopetamme?

Lopuksi haluan muistuttaa, että mikäli et ole vielä liittynyt Vastarintaliikkeeseen, tee se nyt! Valkoisen väestön kansanmurha ei tapahdu jossain kaukaisessa maassa, se ei tapahdu kaukaisessa tulevaisuudessa, se tapahtuu täällä ja nyt!

Älkää pelätkö laittamasta itseänne alttiiksi vaaralle, tehkää se tulevien sukupolvien takia! Nykyisellä maahanmuuttopolitiikalla maamme on muukalaisten valtaama jo meidän elinaikanamme ja jälkeläisemme joutuvat elämään vähemmistönä omassa maassaan.

Kaikille jo aktivoituneille kansallissosialisteille tahdon sanoa, että taistelu jatkuu! Tulemme olemaan entistä määrätietoisempia ja voimakkaampia aktivisteja! Eläköön voitto!

Ps. Paula Vesalan uusin single ei löydy Kadulle.com-kaupasta, mutta tilatkaa sieltä jotakin muuta järkevämpää ja tukekaa liikkeen toimintaa: KADULLE.COM

Kiitokset vastauksista!

 

Toimitus

8 KOMMENTIT

 1. Joko paikallisille on tarjottu kriisiapua? Entä onko JouHa kutsuttu paikalle? Jotain tälle on tehtävä, ettei moinen tarrojen liimaaminen lähde käsistä. Seuraavaksi varmaan levittävät lentolehtisiä postilaatikoihin! Onko kukaan poliitikko vielä kerennyt pyytämään anteeksi kansainvälisellä tasolla? Entä edes paikallisella? Kokonaisuudessaan tämä ylittää törkeydessään jopa Lahden KKK-miehen rikokset!

 2. Luin eilen poliisin sivuilta tiedotteen jossa tarrojen tekstiä kuvailtiin “rasistiseksi”. Kävin kadulle.com-sivuilla katsomassa tarroja ja en näe niissä mitään “rasistista”. Mitä tarroja siellä oikein on liimailtu?

  Yhteyttä poliisin ja pyydätte perustelut tarrakohtaisesti eli perustelut miksi tarra on “rasistinen” per tarra.

  Olisiko tässä ideaa?

  Eli linkit jokaiseen tarravaihtoehtoon mitä teiltä löytyy ja alle poliisilta pyydetään perustelut mikä kussakin tarrassa tekee siitä “rasistisen”.

  Ei voi olla niin että poliisi päästetään kuin koira veräjästä siitä että uudelleen määrittelee eliitin pyynnöstä rasismin kattamaan kaiken (((eliitin))) agendan vastaisen mielipiteen. Tälle on tehtävä stoppi.

  Tästä ideasta voisi toimitus tahi joku lukijoista ottaa kopin ja laittaa sähköpostia tiedotteen laatineelle poliisille. Ehkä avoin kirje tyylisenä ja vaihtoehtomediaan kopiot pyynnöstä ja (mahdollisista) vastauksista.

 3. Millon Paula Vesalan uusin sinkku on Kadulle.comissa? Ajattelin odottaa ja tilata sitten myös tarroja. Jos kerran vain pääsis lööppeihin…

  • Säästä sinkkurahat ja osta niillä tarroja. Koska sitä sinkkua tuskin on kauppias muutenkaan ottamassa valikoimaansa.

 4. Oikeaa kansallismielisyyttä on juuri tämä, että kulttuurimarxistien painostusten jälkeen vieläkin haluaa jatkaa toimintaa! Arvostan, jatkakaa samaan malliin!

 5. Eihän tuo voi olla “kiihoittamista kansanryhmää vastaan” koska sehän on selvästi “kiihoittamista kansanryhmän puolesta”.

  Mitä tulee Kadulle.com kaupan Finlaysoin artikkeleihin niin Kurttilalla ei ole niihin mitään sanomista koska ne ovat kaupan omaa omaisuutta. Finlaysonin pystyyn nostetulle porsaalle voi kuitenkin kertoa että jos tuotteet noin kirvelevät, niin ne kyllä myydään Finlaysonille takaisin. Siinä missä muillekin. Koska Kadulle.com ei syrji ostajia rodun tai seksuaalisen suuntautumisen puolesta.

 6. Jos menette Viroon, vierailkaa Viru hotellin KGB museossa! Suomi alkaa olla täydellinen kommunistinen Neuvostoliitto. Tämä tuntuu irvokkaalta, koska juuri tätä vastaan isovanhempamme sotivat, uhrasivat nuoruutensa ja rakensivat tämän hyvinvointivaltion. Toivottavasti nuoriso herää, koska he joutuvat tämän maan velat lunastamaan.

Comments are closed.