Koti Uutisia Talous Sorosin “taikatemppu”: myi Facebook-osakkeensa juuri ennen romahdusta

Sorosin “taikatemppu”: myi Facebook-osakkeensa juuri ennen romahdusta

10

Juutalainen globalisti George Soros on taas onnistunut myymään omaisuuttaan juuri ennen markkinoiden romahtamista. Kyseessä on Sorosin mielestä jälleen sattuman ja taidon yhdistelmä.

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvovan Securities and Exchange Commissionin dokumenteista paljastuu, että Sorosin omistama sijoitusrahasto ilmoitti myyvänsä kaikki omistamansa Facebook-osakkeet sekä suuren osan Netflixin ja Goldman Sachsin osakkeistaan juuri ennen yritysten pörssikurssien romahtamista.

Osakkeet ovat myynnin jälkeen menettäneet ison osan arvostaan. Facebook on menettänyt 20 prosenttia arvostaan, Netflix 29 prosenttia ja Goldman Sachs 15 prosenttia.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Minusta nämä suurpelurit saavat heilutella osakekursseja miten haluavat. Niitä piensijoittajia minä ihmettelen jotka suurella vaivalla ansaitsemiaan rahojaan antavat näille pelureille: Vaihtavat ne paperilappusiin. Ja ihan vaan siinä toivossa että niistä joskus saisi jotain takaisinkin.

  Jo -90 luvulla huomattiin miten pörssin kauppa ja mielenkiinto kohdistui sellaisiin tuotteisiin joita ihmiset ostavat mutta eivät saa mitään konkreettista vastineeksi. Mietitäämpä nyt fakebookkia, mitä konkreettista saa siitä jos maksaa sinne? Tai Youtubea? Sieltäkin mainostetaan jo maksuja. Tai jos ostaa puhelimeen soittoäänen tai .mp3 kappaleen, Netflix… Kaikki maksaa rahaa mutta kuluttaja ei saa mitään konkreettista vastineeksi. CD-levyn ostamalla maksaa suurin piirtein saman hinnan kuin soittopalvelusta ostamlla samat kappaleet, mutta saa konkreettisen levyn.

  Maailma on mennyt hulluksi. Ihmiset antavat rahansa saamatta mitään vastineeksi. Ymmärrän että työstä maksetaan, sillä ostetaan mielenrauhaa tai korvataan omia puutteita taidoissa. Tai korjataan omaa ajankäyttöä. Mutta tämä bittimaailma… Sitä en ymmärrä.

  • Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

   • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

   • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

   • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

   • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

   • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

   • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

   • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

  • Hyviä huomiota. Nyt myydään ihmisille *lit* ja *100* -emojeja ja muuta turhaa paskaa; tyhjiä klikkauksia ja napin painalluksia. Kaiken takana häärii Jewgle, General Electric ynnä muut “pikku”-firmat. Tyhjiä klikkauksia aiheutetaan tietentahtoen mm. JewTuben ja Facjewbookin käyttäjille. Samaan aikaan sähköyhtiöt lähettelevät SÄÄSTETÄÄN YHDESSÄ SÄHKÖÄ! -lappusia asiakkailleen ja pidetään kaikenmoista “Earth Hour” -tuntia ja muuta sontaa.

   Sairaassa ajassa elämme. Ihmiset eivät osaa enää edes kirjoittaa, vaan on taannuttu luolamiehen tasolle, jossa kommunikoinnin ja itsensäilmaisemisen virkaa hoitaa valtaisa hymiöoksennus ja neekerimäiset, käsittämättömät lyhenteet. Välimerkit ja kaikenlainen muukin oikeaoppisuus loistaa poissaolollaan. Kunnollista kieltä käyttävä on “trolli”, “epäonnistunut ihminen” tai “kielioppinatsi”.

   Kirjankansien naputtelu kynsillä ja kuiskailu ovat suurinta muotia nyt esim. JewTubessa. Lähemmäksi kirjaahaan näitä pässejä ei kirveelläkään saisi. Välillä sitä vain odottaa sitä isoa meteoria… Olen huolestunut ihmiskunnan tilasta ihan oikeasti. Degeneraatio on ollut uskomattoman nopeaa.

   • Loistavan hyvin ilmaistu. Meillä kirja on kunniassa ja tokaluokkalainen poika lukee ja kirjoittaa jo kolmella kielellä.

    Ruudun ääressä ajetaan offroad-simulaattorilla tai lennetään konetta, joskus katsellaan joku hyvä leffa tai mielenkiintoisia videoita. Näitäkään aktiviteetteja ei harrasteta päivittäin.

    • Aivan taatusti. “Flyin’ Finn” myös asuu 500 m²:n vaatimattomassa kakkostalossa, ajaa V16-turboa, osaa levitoida ja sai YO-kirjoituksissa vähintään 36 puoltoääntä.

     Hurjia tarinoita sinulla, poika. Luuletko ihan tosissasi että joku uskoo noita sepustuksia? Monta kertaa olet kiertänyt maapallon? Hiihdät ainakin 200 km väsymättä, eikö? Ja kaikissa SVL:n tapahtumissa olet aina mukana?

     Kerros vähän nyt, että millainen se oma koulutuksesi ja koulumenestyksesi on? Varmasti voit tuon kertoa? Ei tarvitse paikkakuntia paljastaa.

    • Meinaan vain ihan sillä, kun täällä aina sinä ja kaksi muuta kommentoivat, ja niin hurrrjasti aina asiasta kuin asiasta tietävät. No, sehän on tätä “älypuhelin”-“tietämystä”, tietty, vai?

     • En omista älypuhelinta. Sinun maailmasi on selkeästi jossain muualla kuin todellisuudessa, mutta niinhän se valitettavan usein teillä teineillä tuppaa olemaan. Luuloa ja angstia on vaikka lampaat söisi, mutta tieto ja kokemus reaalimaailmasta täysi nolla. Edustat juurikin sitä ihmistyyppiä, jonka Alex niin hyvin kuvasi. Truth hurts ja purat turhautumasi kiukuttelemalla minulle.

      Jatka samaa rataa, hyvin sä vedät ihan playstationpohjalta. Muista mäkkäri ja kokis, ettei mene verenkemikaalit alas ja tule kakki kalsareihin, kun GTA ei käynnisty ekalla yrityksellä.

 2. Jotenkin kotoinen esimerkki satumaisen hyvästä tuurista on Sipilän ja hänen sukulaisten osakekaupat kuten tuon serkkunsa veroprofessori Heikki Niskasen.

Comments are closed.