Koti Uutisia Ulkomaat Hampurin jalkapalloseuran antifasistinen tempaus epäonnistui

Hampurin jalkapalloseuran antifasistinen tempaus epäonnistui

4

Hampurin jalkapalloseuran yritys olla poliittisesti korrekti on saattanut seuran ongelmiin. Seura lanseerasi kannattajilleen kommunistisella punaisella tähdellä olevia kosmetiikkatuotteita nimellä Anti-Fa. Kosmetiikkayritys Henkel reagoi tuotteeseen voimakkaasti, sillä yritys omistaa kansainvälisesti tunnetun kosmetiikkatuotemerkin nimeltä Fa.

Yritys tuomitsi jalkapalloseuran toiminnan julkisesti sosiaalisessa mediassa.

Twiitissään Henkel kertoo: “Suihkugeelin myyminen nimellä Anti-Fa tai yhdistelmä sanasta Anti ja jostakin meidän tuotemerkistämme ei ole hyväksyttävää, oli tuotteen tai sen edustaman poliittisen viestin tarkoitus mikä tahansa.”

Jalkapalloseuran tempaus sai myös aikaan vastaiskun maassa toimivilta poliitikoilta. Esimerkiksi oikeistolaispuolue AfD:n edustaja Martin Hess sanoi tuotteiden olevan merkki siitä, että seura liittoutuu väkivaltaisen äärivasemmiston kanssa.

Koomista kokonaisuudessa on se, että vasemmistolaiset tukeutuvat kapitalistisiin markkinointitempauksiin ja massatuotettuihin pinnallisiin kosmetiikkatuotteisiin viestinsä edistämisessä, vaikka niin kapitalismin kuin pinnallisuudenkin luulisi olevan ristiriidassa heidän suvaitsevaisen politiikkansa kanssa.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Anti-FA voidaan tulkita myös jalkapalloliiton vastaiseksi kannanotoksi. (FA=Football Association)

  2. Eipä pelota tuollaisten rottien “väkivaltaisuus”. Eipä ole yksikään uskaltanut pahemmin edes mulkoilla, vaikka pidän päälläni SVL- ja hakaristipaitoja. Jotaan hyötyä tästä yli 190 sentin varresta.

  3. Järkyttävää että noinkin typerän kannanoton isoin takaisku on jotain tekijänoikeuksiin liittyvää…

    Saako Henkeniltä sitten fasistista suihkugeeliä?

Comments are closed.