Koti Uutisia Rotu Juutalaisten “uusi sukupolvi” astuu Amerikan ulkopolitiikan johtoon

Juutalaisten “uusi sukupolvi” astuu Amerikan ulkopolitiikan johtoon

3
Henry Kissinger.

Juutalaisvaltion etua ajava niin sanottu Israel-lobby on hallinnut Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa jo vuosikymmenten ajan. Suurten lobbausjärjestöjen ohessa amerikkalaista ulkopolitiikkaa ovat manipuloineet yksittäiset upporikkaat juutalaiset, joita ei ole aina äänestetty demokraattisesti maan johtoon. Nyt harmaiden eminenssien joukossa on Financial Timesin (FT) mukaan tapahtumassa merkittävä “sukupolvenvaihdos”.

FT:n artikkelista selviää, ettei “sukupolvenvaihdos” ole erityisen radikaali, sillä myös uudet Amerikan ulkopolitiikan mahtimiehet ovat rikkaita ja iäkkäitä juutalaisia. Lehden mukaan vanhaa kaartia edustaa muun muassa 95-vuotias juutalainen sotarikollinen ja “diplomaatti” Henry Kissinger, jonka ote on alkanut kirpoamaan korkean iän vuoksi.

Lehti esittelee “uuden sukupolven kissingerit”, jotka ovat kaikki edeltäjänsä tavoin juutalaisia: mediamiljardööri Michael Bloomberg, entinen Goldman Sachs -pankkiiri Henry Paulson sekä suursijoittaja Stephen Schwarzman. Tähän asti miehet on tunnettu “Wall Street -johtajina”, mutta nyt heidän kädenjälkensä on entistä selkeämpi myös ulkopolitiikassa, FT toteaa.

FT haastatteli sisäpiiriläisiä, joiden mukaan Bloomberg, Paulson ja Schwarzman ovat manipuloineet Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa erityisesti Goldman Sachsissa aiemmin työskennelleen valtiovarainministerin, juutalaisen Steven Mnuchinin kautta. Juutalainen Mnuchin on sisäpiiriläisten mukaan Wall Street -johtajien “takaportti” vallankäytön ytimeen.

– Schwarzmanilla on suorat yhteydet presidenttiin [Donald Trump] ja hän käyttää yhteyksiään hyväkseen painostaakseen [presidenttiä] toimimaan tahtonsa mukaisesti, eräs FT:n lähteistä totesi.

Bloombergin, Paulsonin ja Schwarzmanin kiistakumppanit Valkoisessa talossa ovat kutsuneet juutalaiskolmikkoa “globalistimiljardööreiksi”, jotka pyrkivät tappamaan kaikki Trumpin nationalistiset vaalilupaukset. Schwarzman ei ole kiistänyt syytettä, vaan hän on kertonut julkisuudessa työskentelevänsä “kansallismielisyyden pysäyttämiseksi”.

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. Jos tästä artikkelista pitää löytää jotain hyvää niin se ainakin on hyvä asia että kaikki teksteissä mainitut henkilöt kuolevat pois ennen minua. Minulla on siis mahdollisuus muuttaa maailmaa kauemmin haluamakseni kuin noilla. Sitäpaitsi, minulla ei ole sisäsiittoisuuden mukanaan tuomia terveydellisiä ongelmia.

    • Odottavan aika voi olla pitkä ja kyllä nuo voi järjestää jotain kautta ennenaikaisesti vastustajien kuolemia. Ole siis kuin Pertti Salolainen. Tässä videolla sen kerran erehtyi sanomaan tämän totuuden. Oho hupsista:

      https://youtu.be/EVxYNiXTkkQ

  2. Yhdysvaltain ent. ulkoministeri Henry Kissinger oli varsinainen naissankari, joka rakasti päivällisillä kauniita naisia ja hänen perso pelehtiminen huolestutti kovasti puritaani -presidentti Richard Nixonia (1913-1994), joka muutoin kyllä osasi kaikki likaiset temput politiikassa, mutta ei kuitenkaan ollut aivan niin rikollinen kuten edeltäjänsä presidentti Lyndon Johnson (1908-1973), joka kylmän viileästi murhautti varapresidenttinä ollessaan Dallasissa v. 1963 John F. Kennedyn (1917-1963).

Comments are closed.