Koti Uutisia Kotimaa Maahantunkeutuja vastusti “rasismia” raiskaamalla suomalaisnaisen

Maahantunkeutuja vastusti “rasismia” raiskaamalla suomalaisnaisen

13

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi taksikuskina työskennelleen 38-vuotiaan maahantunkeutujaan vajaan kahden vuoden vankeuteen asiakkaansa raiskaamisesta. Tunkeutuja perusteli seksuaalirikosta toteamalla pelänneensä naisen “rasistisia puheita”.

Suomalaisnainen raiskattiin lokakuussa 2016 aamuyöllä Munkkivuoressa. Taksikuskina toiminut rotumuukalainen aloitti hyökkäyksen koskettelemalla asiakastaan, minkä jälkeen hän raiskasi uhrinsa autossa.

Oikeudessa syyttömyyttään vakuutellut rotumuukalainen muutti tarinaansa useaan otteeseen. Hän muun muassa valehteli, että suomalaisnainen olisi oma-aloitteisesti myynyt itseään vastineeksi taksipalvelusta. Oikeus piti tunkeutujan valheita epäuskottavina.

MTV:n mukaan rotumuukalainen “selitti pelänneensä rasistisesti puhunutta naista”. Kulttuurimarxistit suosivat usein iskulauseita, kuten “antirasismi on aina itsepuolustusta” sekä “joskus antisosiaalinen, aina antirasisti”. Vaikka taksikuski rikkoi rodullisia rajoja antisosiaalisin keinoin, ei käräjäoikeus lopulta uskonut siihen, että raiskaus olisi suoritettu itsepuolustuksena.

Lähde: MTV

13 KOMMENTIT

 1. Vankeutta? Raiskauksesta? Rotumuukalainen? Kylläpä oli rasistinen tuomio! Hä-hävetkää!! Nyt sitten miekkaria pystyyn Varisverkosto, että saadaan Mahmud vapaaksi!

 2. Jaa että naisen puheet saivat miehen pelkäämään niin että tämä hyökkäsi naisen päälle ja raiskasi tämän. Jopä joo… On ollut melkoinen pelkotila kun on kalu kovana juossut autoa ympäri. Ja toistuvasti lykkinyt vaikka palotti niin että…

  Todella ikävää naisen kannalta. Mutta toivottavasti suomalaiset jatkossa valitsevat suomalaisia taksikuskeja, vaikka raiskaa se suomalainenkin.

 3. “Itsepuolustuksellinen raiskaus!?!?!? HAAA-HAAA-HAAAA… Tuosta älynväläyksestä jo voisi saada vuoden “Pekka Puupää palkinnon” tai “pahkasian” toimituksen “kunnia kansalais palkinnon”.
  Olkoonkin länsimainen mies kelvoton hyvänsä, ei hän kuitenkaan koskaan alentua noin alas raiskattuaan “akateemisesti” toisrotuisen naisen. Luulenpa, että ne eurooppalaiset miehet, joilla on vähääkään ihmisyyttä ja tapa -kasvatuksellista moraalia ovat v. 2015 lähtien siivonneet omaa käytöstään yksistään jo siitä syystä, että eurooppalaisia naisia kohtaan kasvanut “paine” muslimimiesten taholta on kasvanut niin suureksi, että naispololot saisivat edes “omiltaan” jonkun sekunnin “naisrauhaa” Angela Merkelin laupeudentyön tuloksilta.

 4. Vain 2 vuotta vankeutta…mitä vittua!? On se kyllä säälittävää kuinka kulttuurimarxistit sanoo tekevänsä kaiken raiskauksien estämiseksi, mutta se tärkein eli matujen maahantulon estäminen jää tekemättä.

 5. Istuu korkeintaan puolet avovankilassa ja saa toimia jatkossakin taksinkuljettajana?

  • “Ensikertalaisena” hän istuu puolet tuomiostaan ja “hyvällä käytöksellä” sekä “terapialla” (suojaväristä puhumattakaan) tuomio lyhenee jälleen. Mohammed on parin kuukauden päästä jälleen ajamassa taksia Helsingin kaduilla.

  • Todella törkeää lietsoa tällaista vihaa! Luulisi iltalehden nyt vähän miettivän mitä julkaisee? Alkaa mennä MV-lehden tasolle. Taidankin ottaa Salmi Solmun esimieheen yhteyttä ja PolPoon. Tämä täyttää tunnusmerkit kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja vaarantaa tekijän, tai siis uhrin turvallisuuden, koska niinkuin kyseinen rikastaja sanoi: “Perusteluna oli, että hän olisi ollut rikosten tekohetkellä nuori henkilö. Mies väitti syntyneensä vasta vuonna 2001 ja selitti, että syntymäaika oli kirjattu väärin Unkarissa.
   Mies vaati pienempää rangaistusta myös siksi, että oli elänyt Syyriassa vaarallisissa olosuhteissa. Hän väitti, ettei ollut sopeutunut suomalaiseen kulttuuriin, jossa miehen ja naisen asema olivat toisenlaisia. Mies myös antoi selityksiä kulttuurieroista ja siitä, että oli luullut seksin olevan vapaata Euroopassa.”
   Ihan uskottavia selityksiä kunniakansalaiselta, koska hänhän se tässä uhri on! Myös tuomio oli molemmissa oikeusasteissa rasistinen ja epäoikeudenmukainen. Varisverkosto, tukikeikkaa Mustafan ja taxi-Mohammedin vapauttamiseksi! Tukitapahtuma on kaikille avoin ja sen järjestää Helsingin vasemmistonuoret, A-ryhmä, Varisverkosto, Suomi-Rojava yhdistys ja monet muut rasismin vastaiset järjestöt. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita ja Alpakoita sekä Lordiers of odin anarkistien pelleryhmä on lapsia viihdyttämässä. Anssi Kela ja Maija Vilkkumaa ovat jo ilmoittautuneet tukikeikalle esiintymään. #FreeMustafa&Mohammed #tasa-arvo #eirasismille #

Comments are closed.