Koti Uutisia Ulkomaat Ebolaa löydetty vastasyntyneistä Kongossa

Ebolaa löydetty vastasyntyneistä Kongossa

11

Maailman terveysjärjestö WHO varoittaa Kongossa leviävästä ebola-epidemiasta. Tällä hetkellä ebola leviää etenkin vastasyntyneiden ja pienten lasten kautta muihinkin ihmisiin. Kongossa oleva sisäinen konflikti vaikeuttaa YK:n terveysviraston toimia asian selvittämiseksi.

Viime viikolla Kongon terveysministeriö keskeytti ebolan hoitoon liittyvän operaation, koska paikallisessa kriisikeskuksessa tapahtui yhteenottoja. Kongolaiset kapinalliset ovat hyökänneet silloin tällöin YK:n rauhanturvaajien kimppuun.

WHO työskentelee paikallisten terveysviranomaisten kanssa estääkseen ebolan leviämisen.

Lähde: Deutsche Welle

11 KOMMENTIT

 1. Tässä meillä Amerikkalaisen sotateollisuuden yksi täsmäaseista. Nyt sitä lienee kehitetty siihen pisteeseen että se siirtyy vanhemmilta lapsille. Vanhemmat saattavat olla kantajina tietämättään ja lapsessa sitten kehitetty virus aktivoituu. Näin toimiessaan viruksen kantajia voitaisiin lähettää ympäri euroooppaa ja odotella miten tilanne kehittyy. Kauhukuvien maalaaminen Amerikkalaisesta sotateollisuudesta ei ole liioittelua. Ne tekevät mitä ikinä saavatkaan päähänsä.

  Eräs entinen ylilääkäri sanoi kerran:”Jos tauti puhkeaa yhdessä paikassa, se on ihmisen aiheuttama. Jos se puhkeaa monessa paikassa yhtäaikaa, se on luonnon aiheuttama”. Tästä siis pääsemme ihmiskunnan vitsauksiin: Ebolaan ja AIDS:iin.

  • Miten voisi sama virus puhjeta yht’aikaa vaikkapa eteläisessä Afrikassa, Kiinassa ja Quatemalassa? Kyllä se luonnon pöpökin alkaa yhdestä paikasta, ihan niinkuin syöpä kropassa tms.

  • Valitettavasti foliohattuni vuotaa, enkä usko ebolan olevan (((USA))) lähtöinen. Jos olisi, niin oletettavasti ebola riehuisi jo kiivaasti Pohjois-Koreassa, Syyriassa ja ehkä jopa Kiinassa

   • Jos mietitään Amerikan yhdysvaltojen etuja bioaseen levittäjänä Kongossa niin miksi niitä kannattaisi levittää? Kongossa sattuu olemaan harvinaisen paljon maametalleja joista on sodittu niin pitkään kuin muistan. Afrikka on heikko manner ja tällaisella bioaseella saadaan valtioon kuin valtioon paniikki aikaiseksi ja muuttoliike käyntiin. Sen jälkeen heikentynyt valtio onkin helppo vallata ensi humanitäärisellä avulla ja sen jälkeen sisällissodan rauhanturvaajana.

    Näin on käynyt muissakin maissa missä amerikkalaiset ovat hääränneet. Yleensä öljyn perässä. Mutta kuten öljystä, eivät ne ole halukkaita maksamaan maan mineraaleistakaan. Ei Suomessa eikä Afrikassa.

    Seuraava suurempi konflikti käydäänkin Kongon naapuvaltiossa, jossa on 70% maailman kaikesta fosfatista. Suomessa on puhtainta, mutta Gambiassa on eniten.

    Tarina Ebolasta on jo lähtökohdiltaakin niin uskomaton että ei sitä voi uskoa. Miten joku virus olisi säilynyt eristyksissä muutamia tuhansia vuosia luolan perukoilla. Ja tullut sieltä ihmisten ilmoille kun luolassa on käyty. Eikö sielä muka aikaisemmin ollut käyty? Ja mitä virus käytti ravinnokseen tuon muutaman tuhannen vuoden aikana? Onhan se verisairaus.

   • Menee samaan kastiin maanjäristysaseen, mannerlaattaliikuttimen ja tsunamigeneraattorin kanssa, vaikka Venäjä etenkin tätä järistysjuttua aikoinaan väitti muka Norjan heille kertoneen. Pahempana salaliittona pidän sitä faktaa, että valkoiseen lempivillasukkaani on ilmestynyt ukkovarpaan kohdalle reikä. Miksi vain toiseen..? 🤔

    • Kynsisaksien/-leikkurin huolimatonta käyttöä epäilisin….nojaan vahvasti tässä sukka-casessa occamin partaveitseen 😀

 2. Voi, voi. Missä sisäministeri Jouni Mykkänen on? Taudinkantajia olisi tarjolla eli uutta halpatyövoimaa Suomeen EK:n mieliksi ja veronmaksajien mieliharmiksi.

 3. Kun väkimäärä kasvaa riittävän suureksi niin luonto pienentää kannan.

  • Siitä nimenomaan on kysymys. Luonto yrittää säilyttää tasapainon ja ihminen räpiköi vastaan. Tämä planeetta yrittää puhdistautua, näkeehän sen jo nykyisistä sääilmiöistä.

Comments are closed.