Koti Uutisia Pohjoismaat Somalit ovat siirtäneet Norjasta yli puoli miljardia kruunua

Somalit ovat siirtäneet Norjasta yli puoli miljardia kruunua

5

Norjalainen Human Rights Service on paljastanut, että Norjassa asuvat somalit ovat siirtäneet yli puoli miljardia Norjan kruunua Somaliaan. Kyseiset somalit ovat niin kutsuttuja pakolaisia, jotka elävät valtion varoilla, joita he siirtelevät maasta pois sen sijaan, että he kuluttaisivat varat paikallisilla markkinoilla.

Varoja on lähetetty Norjasta Somaliaan moneygramien avulla. Moneygram-palvelua tarjoavat muun muassa Forex, Western Union sekä MoneyGram.

Somalit eivät ole ainoita “pakolaisia”, jotka lähettävät rahoja kotimaihinsa, mutta he ovat siinä kaikista ahkerimpia. Myös Pakistaniin lähetettiin Norjasta 371 miljoonaa kruunua. Huomattavia summia on lähetetty lisäksi Filippiineille, Afganistaniin ja Romaniaan.

Koska luvut perustuvat vain viranomaisille ilmoitettuihin rahansiirtoihin, uskoo järjestö todellisen määrän olevan paljon suurempi. Tilastoihin ei esimerkiksi päädy summia, joita henkilökohtaisesti kuljetetaan maasta ulos.

Järjestöä edustava Hege Storhaug ihmetteleekin, kuinka esimerkiksi somalit voivat lähettää niin suuria summia kotimaihinsa, vaikka valtio tietää kyseisen väestöryhmän olevan köyhää ja he ovat suurimmiksi osin työttömiä. Hän huomauttaa myös, että sama koskee pakistanilaisia ja romaneja.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Samaa tekivät nämä somalit jo -80 luvun lopulla Suomessa. Kun ne saivat valtion avustukste tileilleen niin samana päivänä oli pankkikonttoreissa suuria jonoja kun ne lähettivät puolet rahoita heti kotimaahansa.

  Koska Suomi ja muut maailma on rahoittanut somalien yhteiskuntaa ja laiskuutta ainakin -80 luvulta lähtien, ei meidän tarvitse maksaa ulkomaanapua penniäkään. Meillä ei ole edes moraalista velvollisuutta ottaa niitä maahamme loisimaan.

  Ei Suomen tarvitse olla laiskojen ja tyhmien sosialitoimisto.

 2. Eikös äskettäin Saksassa yritetty jotenkin puuttua näiden rahanvälittäjien “kohtuuttomiin palkkioihin” mutta lyhyen lobbauskierroksen jälkeen asia haudattiin. — Onhan se raha parempi ovelan juutalaisen taskussa kotimaassa kuin tyhmän somalin taskussa ulkomailla.

 3. Neekerin perkele!!! Vittu näitä alkuasukkaita!! Viekää vittuun nämä!!! Neekerit, muslimit ja aasialaiset!!!

  Näitä paskiaisia ei tarvita täällä!! Eikohän suomalaiset pärjää ihan ittekseen ilman vapaamuurareita jotka inhoon suomalaisia!!!

  viekää vittuun nämä elukat raiskarit!! Raiskaus ja pedofiilian vankilan johtajat suojelee näitä paskoja!! Koska ovat saaneet käskyt ylemmältä taholta!!

Comments are closed.