Koti Artikkelit Poliisi ja poliisin “resurssipula”

Poliisi ja poliisin “resurssipula”

16

MTV3:n Rikospaikka-ohjelmassa 21.11. haastateltiin Poliisihallituksen (PoHa) edustajaa, joka valitteli poliisin jatkuvaa resurssipulaa ja lobbasi samalla lisää rahaa ammattikunnalleen.

Kuva kansallissosialistiselta Kohti vapautta! -marssilta 2016.

Haastatellun poliisin mukaan PoHa on asettanut tavoitteekseen saada alkuun ainakin 600 poliisia lisää, jotta he voivat “taata kansalaisten turvallisuuden” myös jatkossa. Saavuttaakseen tavoitteensa PoHa lobbaa päättäjiä sekä suoraan että julkisuuden kautta. Tämä poliisin kuuluisa “resurssipula” on jatkunut niin pitkään kuin allekirjoittanut muistaa, joten onkin hyvä hetki hieman pohtia, miten poliisi näitä itsensä mukaan niukkoja resurssejaan käyttää.

Tätä kirjoittaessa itsenäisyyspäivään on tasan kaksi viikkoa aikaa. Itsenäisyyspäivä on perinteisesti ollut ajankohta, jolloin poliisi näyttää “resurssipulaansa” koko kansalle ja etenkin niille, jotka kehtaavat osoittaa mieltään kyseisenä päivänä. Itsenäisyyspäivänä Helsinkiin tuodaan satamäärin poliiseja ympäri Suomen nauttimaan pyhäkorvauksista. Vasta viime viikolla Helsingin Sanomissa kirjoitettiin poliisin hankkivan uusia “vähemmän tappavia” joukkojenhallinta-aseita, jotka ovat vastaavia kuin jo nyt käytössä oleva FN-303-ase.

Itsenäisyyspäivä ei toki ole ainut kerta vuodessa, jolloin laillista kansalaisaktivismia tekevät ihmiset voivat kohdata poliisin “resurssipulan”. Poliisi on viime vuosien aikana perustanut “vihapuheyksikön”, jonka tarkoitus on vakoilla ihmisten Internet-käyttäytymistä ja tehtailla rikosilmoituksia poliittisesti epäkorrekteista nettikommenteista, jotka eivät usein ole edes laittomia. Yksikkö työllistää kymmeniä henkilöitä. Kun kansallismieliset ovat kaduilla jakamassa lentolehtisiä tai tekemässä muuta vastaavaa suhteellisen arkista toimintaa, on paikalla lähestulkoon aina poliisipartio tai kaksikin valvomassa tätä aktivismia. Oikeustieteen tohtori Kalevi Höltän kirjoittaman Kansalaistoiminta-kirjan mukaan tämä on yksinkertaisesti yhdistymis- ja kokoontumisvapauden häirintää.

Joka kerta, kun kansallismieliset järjestävät mielenosoituksen, kutsuu poliisi itse itsensä paikalle mahdollisimman suuren arsenaalin kanssa ja tapahtumien järjestäjiä pyritään juoksuttamaan mahdollisimman paljon poliisiasemalla “neuvottelemassa” tyhjänpäiväisistä yksityiskohdista. Poliisi suhtautuu mielenosoituksiin ikään kuin niiden lähtökohtainen tarkoitus olisi tehtailla rikoksia, vaikka kyse on täysin laillisesta kansalaisvaikuttamisesta.

Venyttämällä rikollisuuden käsitettä uusille alueille poliisi ajaa itse itsensä todelliseen resurssipulaan, sillä kyseisen organisaation julkinen kuva on yhä enemmän sellainen, että he keskittyvät aivan vääriin asioihin jättäen oikeita rikoksia tekevät ihmiset yhä enemmän rauhaan. Miksi siis valvoa huumekauppaa, kun Internetissä joku voi kirjoittaa ikäviä sanoja? Miksi jahdata ryöstäjiä, kun kaupungilla on ihmisiä jakamassa poliittista sisältöä sisältäviä lentolehtisiä?

Rikospaikka-ohjelmassa haastateltu viranomainen väitti poliisin tarvitsevan lisää rahaa. En väitä, että tämä yksittäinen tapaus olisi suuremmassa kokonaisuudessa kovinkaan merkittävä rahameno, mutta PoHan rahankäytöstä kertonee jotain se, että Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäyntiin se palkkasi kalliin yksityisen asianajajan hoitamaan riita-asiaa, vaikka sillä on omaakin lakituntemusta takanaan.

Jos poliisi todellisuudessa haluaisi turvallisemman yhteiskunnan, lobbaisi se päättäjiä tekemään sellaista politiikkaa, joka ei aiheuta tilastojen mukaan kasvavaa rikollisuutta. Se lobbaisi päättäjiä tekemään järkevämpää maahanmuutto- ja talouspolitiikkaa. Se lobbaisi heitä kitkemään huumekulttuuria tehokkaammin pois viihdeteollisuudestamme. Se lobbaisi ankarampia rangaistuksia sellaisista rikoksista, jotka synnyttävät lisää massarikollisuutta, kuten huumekauppaa. Se myös tutkisi tarkemmin poliitikkojen ja virkamiesten korruptoituneita toimia, sillä rikolliset päättäjät tuottavat rikollisia kansalaisia.

Poliisi lobbaa lisää resursseja itselleen, sillä se tietää rikollisuuden olevan yleistyvä ilmiö yhteiskunnassa, jossa tehdään älyvapaata liberaalia ja monikulttuurista politiikkaa. Poliisien suurempi määrä ei ole Ruotsissakaan estänyt maata ajautumasta kaaokseen rinnakkaisyhteiskuntineen, joten miksi näin tapahtuisi Suomessakaan?

Jos poliisi keskittyisi oikeisiin rikoksiin ja priorisoisi asiat kuten terve järki kertoo, olisi tämä “resurssipula” huomattavasti paremmin hallittavissa.

 

Vieraileva kirjoittaja

16 KOMMENTIT

 1. Oulussakin taannoin oli ainakin seitsemän autollista mellakkapoliiseja ja yksi drone valvomassa kansallismielisen yhdistyksen kannattajien nimenkeräystä puolueeksi julistamista varten. Oikeita rikoksia ei sensijaan ole tutkittu vuosiin. Joko rikosilmoituksista ei kuulu mitään, niistä ilmoitetaan ettei tutkita ja julistetaan salaiseksi. Onpa käynyt niinkin, että PolPo ilmoittaa kirjallisesti, ettei se tutki rikosta ja vielä kehuu, etteivät he saa mitään sanktioita virkavelvollisuuksiensa laiminlyönneistä. Oulussa ei myöskää ole järjestyspoliisia, koska helvetillistä mökää saa pitää keskipäivästä keskiyölle ja sen ylikin, vaikka lakikirjan mukaan se ei ole sallittua. Hätäkeskus ei välitä kantelua PolPo:lle. Iltaisin myydään avoimesti “nyyttejä” ja isoja pulloja heiluttelevat ulkomaalaislaumat maleksivat mölyten keskustan kaduilla.

 2. Kun eliitti alkaa pelätä kansaa, korruptoi se ensi töikseen poliisin läpeensä ja usuttaa sen kansalaisten kimppuun vaientamaan epämieluisat äänet.

 3. PolPon touhu on kyllä mennyt aika kummalliseksi viimeisten kolmen vuoden aikana. PolPo-nimi on hyvin ansaittu!

  • Näillä on kova tarve ottaa Ruotsista mallia 😀

   Kävivät oikeen hiljattain Ruotsissa kuulemassa ohjeita siitä, että matuongelma länsinaapurissa johtuu siitä, kun niitä ei ole hyysätty riittävästi. Nää hullut sit neuvoivat suomalaisia hyysäämään matuja paremmin, jotta “vältetään Ruotsin virheet”. Vittu mitä poliittisesti korrektia idiotismia!

 4. lukekaapas albert pike!! Kaikki tehdään tarkoituksella että kristityt ja muslimit tappaisivat toisiaan ja juutalaiset takana niinkuin aina ennekin viimeseen 2000v

 5. Talousrikosten ja veropetosten saralla riittäisi sellaista tutkittavaa jolla olisi Suomen talouden kannalta suurtakin merkitystä. Mutta ei. Poliisi näpertelee mieluummin lain harmaalla puolella kuin merkittävien rikosten puolella.

 6. Poliisilla on ollut resurssipula jo -70 luvun lopulta lähtien. Ensimmäisenä se kärjistyi näkyvästi -80 luvun puolen välin jälkeen polttoainepulana ja siitä lähtien on ollut mitä milloinkin, nyt ollaan päätytty jokavuotiseen itkuvirteen resursseista.
  Itsekin tiedän muutaman poliisissa työskentlevän henkilön (joita en kyllä siihen hommaan itse laskisi) jotka aika vapaalla liukuvalla työajalla tekevät hommia, alko maistuu lähes joka päivän päätteeksi erisuuruisina määrinä.
  Tuntuu ettei alkon nauttimiseen ole syynä työn raskaus vaan sen pitkäveteisyys, mutta hyvää korvausta nauttivat.
  Itsellä on varaa yhteen olutpulloon 2kk:n säästämisen jälkeen, oli töissä tahi ei. Onneksi ei alko juuri maistu suuremmissa määrissä.

 7. ei se oma kansa vaikka aton kultin palvelijoita ovatkin niin liian kauan eliitin persettä nuole!!! Ovathan heidän perheensä tässä maassa??

  Vitut sanon minä!! Opetelkaa ampumaan ja liittykää reserviin! Selvästi homma aiotaan viedä loppuun asti, niin lopettaakaa turhan päiväset nyrkkeilyt ym!!

  Turhaa paskaa niinku kaikki muukin! Hauskaa nähdä näitä kaupunkilaisia kun lopullinen romahdus tulee 🙂 Ja aivan toivon sitä näitä vitun naisellisia homo miehiä jotka ei ole ensimmäistäkään rusakkoa nylkenyt!!

 8. Vittuun koko suomi vaikka hieno maa!! Inhoon liian monta suvakkia asiassa ku toisessa!! Toivottavasti suuri puhdistus pyyhkäisee!!! metsästys ja susi ym muutkin suvakit siellä vitun vammaisessa helsigissä!!! Painukaa vittuun ette aiheuta muuta ongelmia kaikille ihmisille!!

  Tämä vammaisten foorumi maanpuolustus on “melkein täynnä aivokuolleita pellejä”!! Suksikoon nämäkin vittuun!!! heitäkään ei tarvita mihinkään!!

  Perkeleen nilkit onko pää noin tyhjä ettei vieläkään tajua ketä kaiken takana on?????

  Saatanan savuaivot!!!

 9. Poliisi on nyyppä kun ei vaivaudu edes varastettuja polkupyöriä etsimään 🙁

  • Tein yli vuosi sitten rikosilmoituksen eräästä autohuijarista. Kyseinen tyyppi kusettaa yksityishenkilöitä ihan sarjana, eri nimillä esiintyen. Toimitin poliisille tarvittavat tiedot ja tuntomerkit ettei saisi jatkaa toimintaansa, mutta nyt yli vuoden päästä kun kysyin mikä tilanne on niin tutkintaa ei ole juuri aloitettu, koska “resurssipula” joka toivottavasti kohta kuulemma helpottaa. VMP, pitänee alkaa itse hoitaa kohta poliisinkin työt.

 10. Poliisin nk. “resurssipula” on, kuten jokseenkin kaikki täällä tietävät, itse ja tarkoituksellisesti aiheutettua jakamalla käytössä olevat voimat toisarvoisiin tehtäviin. Ylinopeus ja vihapuhe saavat paljon “palstatilaa”, poliittinen kyykytys ja kyttäys priorisoitu ykköseksi (pl. vasemmiston antifanarkkaus) ja siinä sivussa vähän katsellaan, josko jotain muuta ehtisi tehdä.

  Ruotsissa tämä ilmiö on vedetty lähes tappiinsa ja siellä on aika moni inspektööri lyönyt rukkaset naulaan ja vaihtanut alaa. Tämä on myös eräs globalistien ja kulttuurimarxistien tavoitteita, saada ählämisöityä poliisivoimat ajamalla kantaväestöön kuuluvat ulos. He kun voivat jopa omata vaarallisia, kansallismielisiä ajatuksia, joka valtaosalta uusia tulokkaita puuttuu tyystin, johtuen juurikin alkuperästä ja uskonnosta. Näiden uusiokonstien “kotimaa” kun on islam. Ja Suomi seuraa perässä, loistavan esimerkin rohkaisemana…

 11. Poliisiammattikorkeakoulusta eroitettiin aikoinaan opettaja oppilaiden mentyä lakkoon koska käsitteli tulevien poliisien ja rikollisten mielenlaatua psykologisesti. Opettaja näet tuli siihen lopputulokseen että kyseisten herrasmiesten ajatusmalli on lähes identtinen, mikä aiheutti oppilaissa järkytyksen.

 12. Pollepolpo on itse huumebisnekses mukana. Maa on täynnä anarkisteja ym aivoiltaankin tummia joiden annetaan säätää vaik kämpät on tiedossa. Ei mene oikeustajuun vaikka kuinka yrittäisi.

  • Astuiko Aarnio liian raskaasti KRP:n liikavarpaille? Saahan USA:n siionistien murhakone CIA:kin suuren osan rahoituksestaan huumebisneksestä. Afganistanin kuihtunut oopiuminviljely leimahti ennennäkemättömään laajuuteen heti, kun USA toi omat maailmanvalloitusjoukkonsa sinne. Touhussa innolla mukana olevat suomalaiset oman elämänsä rambot eivät vielä uskalla kertoa mitään, mutta tulee se sellainenkin aika, että jonkun mukana olleen muistelmat julkaistaan postuumisti.
   Kun eliitti alkaa pelätä kansaa, korruptoi se ensi töikseen poliisin läpeensä ja usuttaa sen kansalaisten kimppuun vaientamaan epämieluisat äänet, kuten nyt jo tapahtuu Suomessa, Ranskassa, muuallakin. Jo parisataa vuotta sitten tehty Coudenhove-Kalergi -suunnitelma on täydesä vauhdissaan luomassa uutta siionistista maailmanjärjestystä, jonka kaltaista tyranniaa ei George Orwell v 1948 kirjoittamassaan kirjassa “Vuonna 1984” osannut kuvitellakaan. Osa käytännön toimista nähdään jo kolmen päivän päästä Helsingissä, vaikka törkeimmät tapaukset salataan valemediassa. Mahdollisesti ainakin osa läpäisee sensuurin vapaan median sivuille.

Comments are closed.