Koti Uutisia Ulkomaat George H. W. Bush on kuollut

George H. W. Bush on kuollut

11

Yhdysvaltain entinen sotahulluna ja globalistina tunnettu presidentti George H. W. Bush on kuollut. Bush oli maan 41. presidentti ja johti maata vuosina 1989–1993. Presidenttinä hän johti satoja amerikkalaisia sotilaita kuolemaan roistovaltio Israelin puolesta Lähi-idässä.

Bush tunnetaan myös siitä, että hän avoimesti julisti globalistien unelman uudesta maailmanjärjestyksestä (engl. The New World Order) kongressissa syyskuun 11. päivänä vuonna 1991, tasan kymmenen vuotta ennen hänen poikansa valtakaudella tapahtunutta vuoden 2001 terrori-iskua New Yorkissa. Bushin julistus uudesta maailmanjärjestyksestä heijasti kuitenkin pääasiassa sitä, että kylmän sodan loputtua Yhdysvallat oli ainakin hetkellisesti ainoa jäljellä oleva supervalta.

Bush eli 94-vuotiaaksi ja sairasti ennen kuolemaansa Parkinsonin tautia. Hänen vaimonsa Barbara Bush kuoli myös kuluneen vuoden aikana.

Lähde: Nordfront

11 KOMMENTIT

 1. Kuoli ikävä kyllä liian myöhään. Jos tämä sotahullu despootti olisi kuollut aikaisemmin, ei hän olisi ehtinyt siittää poikaansa. Joka isänsä tapaan oli sotahullu. Mutta kuten jo todettua että tällä rodulla ÄO laskee kolme pistettä sukupolvessa, niin hänen poikansa oli mielenvikaisuutensa lisäksi myös erittäin tyhmä. Itse luullen olevansa näppärä ja sukkela. Ikävä kyllä, hänkin vielä hengittää.

  Olen usein miettinyt millainen maailma olisi jos Buschit puuttuivat koko historiasta. Olisiko Kennedyjä murhattu lainkaan? Ja olisiko meillä vähemmän sotia?

  Uskon että maailma olisi paljon parempi paikka ilman näitä narsistisia sukuja jotka kasvatetaan sosiopaateiksi.

  • Yhdestä sosiopaattien suvusta se ei riipu, ja mikäli Bushien sukua ei olisi – tllalla olisi joku muu shabbesgoy.
   Kennedy (tai joku muu), joka yrittää uhmata juutalaisten “oikeuden” luoda rahaa tyhjästä – varmasti yritetään murhata. Hitler, Kennedy, Chaushesku, Saddam, Gaddafi – kaikki he yrittivat irtautua juutalaisten rahoista – ja olivat murhattu ja “vahingossa” murhaaminen oli otettu videolle ja näytetty miljoona kertaa – jotta kaikki maailman poliitikot tietäisivät, että raha on juutalaisten yksinoikeus!

   Jotta muutos tapahtuisi, tarvitaan massojen herääminen. Jos tämä onnistuu – juutalaisten valta päättyy siihen. Tehtävä on ääremmäisen vaikea, koska tyytyväisen sheeplen tyhmyys on ääretön. Mutta pieni mahdollisuus voittoon on olemassa, koska tuleva kriisi ei ole vain finanssikriisi, vaan resurssikriisi! Juutalaiset voivat luoda tyhjästä mikä tahansa määrä rahaa, mutta eivät pysty luomaan fyysisiä resursseja – siksi heidän valta ei ole täydellinen. Juutalaiset tietysti yrittävät palkata puolet goyimeista tappamaan toisen puolen – mutta tämä nerokas suunnitelma voi epäonnistuakin.

   • Jaa että Ceausescujenkin teloitus oli juutalaisten salajuoni? Ei sosialistilla juuri järki päätä pakota. Kannattaisi Leonkin vetää nenänsä Hitlerin perseestä ja hengittää välillä raitista ilmaa.

    • N. Cheausesku määräsi maksamaan ulkomaan velan viimeiseen dollariin ja teki lain, joka kieltää Romanian ulkomaisten lainojen ottamisen. Banksterit eivät tykkää moisista laista, ja täysin sattumalta tapahtui “kansannousu” jota Länsi tuki heti. Kas kumma, uuden “demokraattisen” hallinnon ensimmäinen laki oli – yllätys yllätys – kumota ulkomaalaisten lainaamisen kieltamisen. Ja Romaniasta taas tuli Rahan Luojien nöyrä palvelija. Nyt köyhä Romania maksaa juutalaisille vuosittain 4,5 miljardia USD – korkona. Follow the money, stupid!
     https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/romania

     Leo kyllä tietää, miten nämä kansannousuja “spontaanisesti” järjestetään, ja ketkä ovat kulissien takana. Lisäksi Leo huomasi lainalaisuuden:
     Poliitikko uhmaa juutalaisten Rahan Luojien yksinoikeuden >>> ko. poliitikko surmataan >>> murha “sattumalta” otetaan videolle >>> “vahingossa” video vuotaa julkisuuteen >>> jostakin syystä juutalaisten omistamassa MSM:ssä raa’an murhan näytetään miljoona kertaa, ympäri maailmaa.

     Tätä kuviota on toistettu jo viisi (5) kertaa, joten lainalaisuus on selvä kuin pläkki. Mutta ‘Johan Pomppas’ ei huomannut mitään, onko hän niin tyhmä vai onko hän juutalainen itse.

     • Mulla oli noissa vielä joku vuosi sitten pari romanialaista ja bulgarialaista kolleegaa. Se, mitä romanialaiset kertoivat Ajatusten Tonavan aikaisista oloista Romaniassa, sai bulgaarit voimaan pahoin. Voisin kertoa aika monia faktoja Leon kiusaksi, mutta enpä viitsi jälleen aiheuttaa säröä kaikkitietävyyden muuriin.

      Että joo, oli se Nicolae Ceaușescu sellainen nero ja pankkimafian vastustaja, eli itse yltäkylläisyydessä kun kansa kirjaimellisesti näki nälkää ja pelkäsi toinen toistaan, kiitos securitateksen satojatuhansia kansalaisia kâsittäneen vasikkaverkoston. Kävin tutustumassa herran aikaansaannoksiin Bukarestissa ja ei voinut kuin ihmetellä. Todellinen kansan mies ja patriootti, jos kansalla käsitettiin hänet ja perheensä. Kaikki heille, muille ei mitään.

      Molemmissa maissa aika runsaasti matkustelleena huomaa myös sen eron, etenkin ihmisten asenteissa. Bulgariassa saa aina kaverin ja juttuseuraa, pysähtyy missä hyvänsä. Romaniassa tulee usein vaivautunut olo, kun sinua tuijotetaan jokseenkin epäluuloisen näköisinä, Securitateksen henki ja tuntemattomien pelko elää niin syvällä kansan mielissä.

   • …mutta sitä voi aina unelmoida että maailma olisi parempi paikka jos joku suku kokonaan puuttuisi…

    Ei kai tässä maailmassa ole rauhaa niin pitkään kun leikkokikkelit ovat ytheiskunnissa aiheuttamassa epäjärjestystä ja anarkiaa. Niiden vallanhimolla ja ahneudella ei tunnu olevan mitään rajaa tai mittaa. Pahuudesta puhumattakaan.

    Esimerkkinä voin kertoa kahdesta juutalaisesta jotka olivat olleet pienistä pojista lähtien parhaat kaverit, varttuen yhdessä läpi koulujen. Ja kun päästiin työelämään niin molemmat tahoillaan tekivät “businesta” kunnes löytyi yhteinen intressi. Ja kun molemmat kusettivat toisiaan “busineksessa” niin nyt ne ovat pahimmat vihamiehet. Siihen loppui yhteiset tenniksenpeluut, yhteiset perhe-lomamatkat ja yhteiset harrastukset. Ja kaikki vain rahanahneuden vuoksi.

    Ei siis ole yllättävää että saksalaiset sanovat:”Rahaan se päättyy se suurempikin yhtäsyys”. Tuo sanonta tuli mieleeni heti kun kuulin näiden leikkokikkelien vihanpidosta ystävyyden sijaan.

    No, elämä on valintoja täynnä.

 2. Sionistinen mediatalo Sanoma on hehkuttanut äijää koko päivän joka tuutista, ja siinä sivussa vähän Koivistoakin. Kommenttioisoihin on päästetty läpi vain Bushia ylistäviä kirjoituksia. Bush-dynastian menneisyys on ollut kaikkkea muuta kuin iloinen asia tälle planeetalle!

Comments are closed.