Koti Uutisia Ulkomaat Somalilapset purivat valkoisen tyttövauvan ihosta palasia ”leikissään”

Somalilapset purivat valkoisen tyttövauvan ihosta palasia ”leikissään”

22

17-kuukautinen brittityttö Willow-Ivy-Doherty oli Little Bees -nimisessä leikkimaassa Seacroftissa Leedsissä äitinsä Beckyn, veljensä ja siskonsa kanssa. Yhtäkkiä Becky kuuli erään toisen äidin huutavan: ”Hyvä Jumala, kenen lapsi tuo on?”

Willow-Ivy-Dohertya oli purtu kasvoihin ja muualle kehoon, ja hän tarvitsi akuuttia sairaalahoitoa. Becky riuhtaisi pois mustan pojan, jonka hampaat olivat iskeytyneet hänen tyttärensä kurkkuun. Willow-Ivy sinersi tuossa vaiheessa eikä enää hengittänyt. Samaan aikaan häntä purrut somalipoika vain hymyili leveästi vieressä verisenä.

– Missä teidän äitinne oikein on, Becky huusi pojille.

Poikien äiti ei kuitenkaan tullut paikalle ennen kuin leikkimaan henkilökunta alkoi antaa Ivy-Dohertylle ensiapua. Somalipoikien äiti kuitenkin vain toisteli tilanteessa: ”Tuollaisia lapset ovat, tuollaisia lapset ovat.”

Willow-Ivy tarvitsee useita leikkausoperaatioita, mutta niistä huolimatta hänellä tulee säilymään arpia läpi elämänsä. Willow-Ivy sai sairaalassa rokotteita hepatiitti B:tä vastaan. Hänen kehossaan oli kaiken kaikkiaan 15 puruhaavaa, myös pään alueella.

Leikkimaan vastaava henkilö, joka kieltäytyy kertomasta nimeään tiedotusvälineille, kommentoi seuraavaa: ”Tämä ei ole mikään päiväkoti, lapset tarvitsevat vanhempiensa valvontaa”.

Daily Mailin toimittaja Lara Key on jututtanut ihmisiä, jotka olivat todistamassa tapahtumaa. Daily Mail ei kuitenkaan kerro mitään tuntomerkkejä pojista tai heidän vanhemmistaan. Daily Stormer kuitenkin selvitti äidin ja poikien olevan somaleja.

Länsi-Yorkshiren poliisi kommentoi The Mirrorille sosiaaliviranomaisten hoitavan epäiltyjen lasten asiaa ja salassapitovelvollisuuden koskevan tapausta.

Lähteet: Nordfront, Daily Mail, The Mirror, Daily Stormer

22 KOMMENTIT

 1. Tämä on todistettu useasti leikkivillä lapsilla. Jos joukossa on värillisä, aloittavat ne pahoinpitelyt välittömästi valkoisia kohtaan. Ja jos värillisiä on enemmän, he hyökkäävät vähemmistön kimppuun.

  Ei ole sattumaa että valkoiset lapset leikkivät keskenään ja mustat keskenään. Rotuja ei pitäisi sekoittaa myöhemmissäkään elämänvaiheissa. Sillä lähtökohdat ovat usein todella kaukana toisistaan. Eihän Intiassakaan eri kastit solmi avioliittoja keskenään.

  • Noin se juuri on. Eri roduilla on havaittavasti erilainen keskimääräinen tempperamentti. Yhteisö jossa on useita eri rotuja ei voi muodostaa yhtä hyvin toimivaa yhteishenkeä kuin rodullisesti yhtenäisempi yhteisö jossa on ennakoitavampi ja tutumpi yleinen tempperamentti.
   Myös mustille on luonnollisempaa rähistä keskenään kuin valkoisten kanssa.

   • Katsoppa kuitenkin tilastot usasta. Rotujenvälisistä rikoksista 90% mustat tekee valkoisia kohtaan.

 2. Sehän tässä juuri jättää valkoisetlapset ihan yksin kun heille opetetaan että ei saa syrjiä ja kaikki negatiivinen puhe muistakulttuureista on NO NO! Pahimmissatapauksissa ei vanhemmat opeta ollenkaan varomaan tintemattomia.
  Tarhoissa ja eskareissa tänäpäivänä SPR-juoksuttaa ISIS-taistelijoita eikä vanhemmille kerrota mitään etukäteen.
  KENEN LUVALLA? EIKÖ SITÄ PITÄISI KYSYÄ VANHEMMILTA , ETTÄ HALUATKO ALTISTAA LAPSESI ISLAMIN KAULANKATKONNALLE!?!

  • Punainen Risti on terroristijärjestö puettuna filantropian asuun. Panksteri-suvut ovat kaapanneet sen omaan käyttöön jo ajat sitten. Tämänkin tietäisit jos olisit ottanut selvää.

 3. Vesikauhuisia ei pitäisi päästää vapaana kuljeksimaan. Taas on riistanhoito epäonnistunut tehtävässään. Tarvitaan eläinsuojelulakien lisäksi kantaväestönsuojelulaki koko Eurooppaan ja vahvasti aseistettu toimeenpaneva elin sitä valvomaan.

 4. Jos vanhemmat ovat eläimiä, niin onko joku muka aidosti yllättynyt, että pennutkin ovat eläimiä?

  Rotta synnyttää rotan poikasia…ei pinkkejä my little ponyja

 5. Tää sivusto on kyllä paras vitsi ikinä! Vetää vertoja jo MV lehdelle :’D

   • Oma lehmä ojassa, somaloinen puolisona? No jos ei herra itsekseenpuhujalle kelpaa tieto täältä, niin opettelee englantia tai pyytää jotakuta kielitaitoista tulkkaamaan ja lukee nuo lähdelinkit.

    • Juuri saamamme tiedon mukaan Flying Finn ottaa neekerinkyrpää peräsuoleen. Siitä natsihomo nauttii.

     • Tämä ei ole varsinaisesti treffipalsta, joten suosittelen tekobalkanilaista herra rouvaa jättämään seuranhakuilmoituksensa jollekin toiselle sivustolle. Ja ettekös te pride-eläimet yleensä löydä toisenne tuolta variksen, RunkInFinlandin ja muiden antifa-anushakupalstojen kautta?

      Btw, kuka mahtaa olla tämä lähes nimikaima, johon viestissäsi viittaat?

     • Mutta on se silti hyvä, että teillekin löytyy joku muukin mielihyvän lähde kuin homoseksuaalinen eläinmiinsekaantuminen. Itse taas pidän somaloisapinoiden käytöstä kuvottavana, mutta jos teitä ilahduttaa kannibalismin harjoittelu nuorella iällä elävään pikkulapseen, niin olkaa hyvä vaan.

      Terveessä yhteiskunnassa sellaista ei suvaita, mutta teidän anarkistiskommunistisessa ihannemaailmasannehan sekin on normaalia, jopa lähes suositeltavaa niin kauan kuin uhri on valkoinen.

 6. Olisi kiva takoa lekalla nuo purijakakarat vanhempineen puolimetriä asfaltinsisään.

 7. Pitäisiko sittenkin paikkansa että tumman ihonvärin omaava on usein syntynyt tänne demonisesta alkulähteestä ennen tätä syntymää?

  Tuollainen käytös nimittäin peilaa se mitä joissakin lähellä kuolemaa -kertomuksissa (engl. NDE) kerrotaan riivatuista demoneista jotka asustavat pimeydessä, ja joiden ainoa hupi on kiduttaa viattomia, kunhan saavat tilaisuuden.

  https://richkelsey.org/my_near_death_experience.htm

Comments are closed.