Koti Uutisia Sionismi Ranskan presidentti kutsui nationalismia ”petturuudeksi”

Ranskan presidentti kutsui nationalismia ”petturuudeksi”

12

Sunnuntaina Pariisissa järjestetyissä ensimmäisen maailmansodan päättymisen satavuotisjuhlissa Ranskan presidentti Emmanuel Macron kutsui nationalismia ”petturuudeksi”. Lausunto on koettu suoraan USA:n presidentti Donald Trumpille kohdistetuksi kritiikiksi, sillä Trump on kutsunut itseään nationalistiksi. Globalistilla ja entisellä Goldman Sachs -liikemiehellä Macronilla on puolestaan koko ajan ollut selvän nationalisminvastainen linja.

– Tämä visio Ranskasta anteliaana kansana, universaalien arvojen kantajana näinä ankeina aikoina. Se on jyrkkä vastakohta vain omia etujaan ajattelevalle kansalle. Patriotismi on nationalismin suora vastakohta, nationalismi puolestaan on petturuutta patriotismia kohtaan, sanoi Macron sekavassa, käsitteitä vääristelevässä puheenvuorossaan.

– Asettamalla omat intressimme etusijalle muista välittämättä sivuutamme sen, mikä on kansalle rakkainta ja mikä antaa sille elämän. Sivuutamme sen, mikä sen tekee suureksi ja mikä on tärkeintä – sen moraaliset arvot, jatkoi Macron.

Trumpin, joka oli ”velvollisuuden vuoksi” paikalla, on raportoitu lähteneen Ranskasta seremonian jälkeen. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu, joka ajaa omassa maassaan jyrkän nationalistista linjaa, keskeytti puolestaan vierailunsa Ranskassa matkustaakseen kiireesti takaisin kotimaahansa, jossa tapahtui samaan aikaan kuuden palestiinalaisen murha. Israelin eliittijoukkojen operaation kohteena Palestiinassa oli palestiinalainen komentaja Nour Baraka.

Lähde: Nordfront

12 KOMMENTIT

 1. No, pitäähän se homouttakin normaalina… Pikkuisen on kaverilla vääristynyt maailmankuva. Edes kulissivaimon valinta ei mennyt putkeen.

  Mitähän tästä sanovat legioonalaiset? Hekö ovat Ranskan pettureita? Mielenkiinnolla odotan vastausta.

 2. Uusnatsit on homoja, valtaosa. Hitlerkin oli homo, ei kukaan nainen sitä olisi huolinutkaan. Paitsi Eva Braun, jolle siitä maksettiin.

  • Jep. Näinhän se on. Hienoa että joku on uskaltaa vastustaa pahuutta!! Valkoinen heteromies on maailman pahin uhka! 🙂

  • Ei ole totta, uskooko joku vielä tommoseen jauhantaaan?
   Ja kaikki oikeemmistolaiset on sitten “uusnatseja” ja “homoja” mutta samalla homoja ja uusnatseja vastaan? 🙂

 3. Nationalismi menettää kaiken merkityksensä kun muun rotuset kutsuvat ja pitävät esim. Suomea kotimaanaan. Mitä ”maasta” olisi jäljellä jos olisimme vain 20% väestöstä vaikka loput 80% sanoisivat olevan suomalaisia. Meidän veri on meidän maa.

  • Nationalismi ei olekaan ideologia maan tärkeydestä vaan kansakunnan. Vaikka meidät lahdattaisiin vain muutaman tuhannen ryhmäksi joka joutuisi pakenemaan jonnekin kaukomaahan, nationalismi silti elisi ja aikomus vallata Suomi suomalaisille.
   Siksi nationalismi juuri onkin paljon ylhäisempi ja alkuperäisempi tunne ja tarve kuin isänmaallisuus joka on pikemminkin nationalismista kumpuava tuotos.

   • Meitä on saksalaisia, ruotsalaisia, virolaisia, hollantilaisia, suomalaisia yms. mutta juutalainen näkee itsensä aina juutalaiseksi missä hän sitten asuukaan.

 4. “Hieno homma”, että Macron vastustaa “pahuuden voimia” eli “uusnazeja” ja “äärioikeistoa”!

 5. Veikkaan, että Ranskassa koittaa vielä päivä, jolloin vanhoista giljotiineista pyyhitään pölyjä…

 6. Tuo Emmanuel se vasta ihme hippiäinen on, ja Juha “Juudas” Sipilä komppaa tuota jätkää täysillä. Noh, paine kasvaa koko ajan päästä eroon tämän kaltaisista mädättäjistä.

Comments are closed.