Koti Uutisia Sionismi Video: H&M kannustaa rodunsekoitukseen uudessa kampanjassaan

Video: H&M kannustaa rodunsekoitukseen uudessa kampanjassaan

18

Vaateketju H&M:llä on sarja uusia mainoksia joulun kulutusjuhlaa varten. Mainoksista ensimmäisessä valkoinen nuori nainen rakastuu mustaan mieheen.

Mainos on saanut tällä hetkellä YouTubessa enemmän ala- kuin yläpeukutuksia sen nähneiltä ja siitä äänestäneiltä ihmisiltä.

18 KOMMENTIT

 1. Tätä miettiessä tulee mieleen, harvemmin näkee mustaa naista ja valkoista miestä… En vain ymmärrä miksi.

  • Neekeri naiset yleensä haluavat valkoisen miehen, ja neekeri miehet haluavat yleensä valkoisennaisen… miksiköhän..

   ja yleensä kukaan läski nainen ei halua ketään läskiä miestä. 😀

 2. Melkoisen ällöttävä mainos. Rakastumiselle harvoin voi mitään mutta järki täytyy aina pitää mielessä. Tai sitten saa elää lopun ikänsä hotelli mauriztsilla.

 3. H&M nyt on muutenkin tarkoitettu itsekkäälle rahvaalle, joka haluaa turhaa paskaa mahdollisimman paljon mahdollisimman halvalla. Etiikasta ja kotimaisuudesta viis.

  • Marimekkokin valmistetaan nykyään Kiinassa ja Nanson vaatteet on mitä on. Mitä tai ketä sitten tukea? Tosin nyt taitaa olla tuo DesignUp lähimmässä kauppakeskuksessa ja sieltä saattaa löytyä vaatteita kotimaisilta design-yrittäjiltä. Oon muutaman vaatekappaleen ostanutkin. On ne sentään parempaa laatua verrattuna H&M:ään eikä taatusti tue lapsityötä. Vila on sellainen vaateketju, mistä oon ostanut vaatteeni.

 4. Ihan mukava juttu. On oikein, että kaikki ylihintaista sontaa valmistavat kaupat profiloivat itsensä roturutsan kannattajakunnan liikkeiksi. Isänmaalliset sijoittakoon laatuun.

 5. Sama meno on muissakin ruotsalaisfirmojen mainoksissa ja kuvastoissa. Ikean kuvasto oli täynnä värikkäitä ihmisiä. Lähettäkää asiakaspalautetta ja muistuttakaa, että ette osta enää mitään. Rahan päälle nämä ahneet ruotsalaiset sentään ymmärtävät.

  Ai niin ja K-Kaupan mainokseen oli myös haalattu värillinen mies…

 6. Lapsityövoiman hedelmiä mainostetaan rotujen sekoittamisella. Voiko paskemmaksi maailma muuttuua?

 7. Miksi ihmeessä nainen ei saisi rakastua eriväriseen mieheen. Maailman komeimmat miehet muuten ovat senegalilaisia.

  • Toki rakkaus on sokeaa, mutta tässä pitää muistaa, että Eurooppaan rahdataan suuria määriä miehiä, niin Afrikasta kuin myös lähi-idän alueelta ja näillä alueilla on vakavia ongelmia sisäsiittoisuuden kanssa. sisäsiittoisuudesta johtuen esiintyy paljon perinnöllisiä sairauksia. Myös älykkyysosamäärä on heikompi näillä Eurooppaan tuoduilla kehitysmaalaisilla.

   Mielestäni vaalearotuisia naisia pitäisi varoittaa näistä vakavista perinnöllisistä ongelmista, joita nämä matumiehet kantavat geeneissänsä.

  • Paskat geenit saat kaupan päälle. Mustien ja arabien älykkyysosamäärä tarkoittaisi Suomessa heikkolahjaisuutta/kehitysvammaisuutta, mikä oikeuttaisi työkyvyttömyyseläkkeeseen, kuntoutustukiin ym.

   On tutkittu köyhän valkoisen lapsen pärjäävän koulussa verrattuna rikkaan perheen mustaan lapseen. Itse lukihäiriöisenä olen pärjännyt peruskoulussa, ammattikoulussa, lukiossa ja nyt ammattikorkeakoulussa. Vaikka sillä valkoisella lapsella olisi lukihäiriö tai adhd, saattaa tämä lapsi pärjätä paremmin mustiin ja arabeihin verrattuna. Tunnen ja tiedän paljonkin menestyneitä lukihäiriöisiä toisin kuin mustia ja arabeja. Arabeilla ja mustilla sukurutsaus on yleistä, mikä altistaa ikäville terveysongelmille.

 8. Olipas “ihana” mainos! “Pitäisi” tehdä laki, että sallitaan vain suhteet erirotuisten välillä.

Comments are closed.