Koti Uutisia Skotlantilaismies opetti koiraa tervehtimään – jopa vuodeksi vankilaan

Skotlantilaismies opetti koiraa tervehtimään – jopa vuodeksi vankilaan

4

Vuosi sitten skotlantilainen YouTuben käyttäjä Markus Meechan latasi YouTubeen videon, jolla hän opetti tyttöystävänsä koiraa tekemään roomalaistervehdyksen. Videosta tuli erittäin suosittu; tämä sai miljoonia näyttökertoja ja oli myös Redditin etusivulla. Useimmat ihmiset nauroivat, mutta Skotlannin juutalaiset ja poliisi eivät ilahtuneet.

Kuukausi videon jälkeen poliisit pidättivät Meechanin ja pistivät hänet selliin yöksi. Mies joutuu oikeuden eteen maanantaina syytettynä viharikoksesta, jonka maksimituomio on vuosi vankeutta. Meechan myös menetti monta työpaikkaa kohun takia. Hänestä saattaa tulla ensimmäinen skottikoomikko, joka joutuu vankilaan vitsin takia.

“Minusta kaikesta voi ja pitää pystyä vitsailemaan”, Meechan kertoi Heat Street -julkaisulle. “Yritän silti löytää huumoria tästä – nauru tekee kaikesta helpompaa.”

Meechan sanoo pelkäävänsä, että tuomari tekee hänestä esimerkin huomion takia, jonka video sai brittimediassa. Hänen oikeudenkäynnissään ei ole valamiehistöä, ja päätön on täysin tuomarin.

“Skotlanti on hirvittävän poliittisesti korrekti”, Meechan sanoi. “Jos sinulla on viharikossyyte, sinua ei palkata mihinkään.”

Vuonna 2010 koomikko Frankie Boyle joutui tekemään virallisen anteeksipyynnön kuvattuaan Palestiinan tilannetta “kakkuna, jota hyvin vihainen juutalainen hakkaa muusiksi”. Boylea ei kuitenkaan pidätetty vitsistä.

“Jos Frankie Boyle pidätettäisiin, ihmiset olisivat helvetin vihaisia eikä poliisi saisi yhtään julkista tukea”, Meechan sanoi. Hän jatkoi, että itse pikkutekijänä on paljon helpompi kohde poliisille ja medialle.

Skotlannin Juutalaisyhteisöjen neuvosto on Meechanin syytteiden takana. Kun Meechanin huumorivideo julkaistiin, kutsuivat juutalaiset sitä “järkyttäväksi” ja hylkäsivät ajatuksen, että video olisi humoristinen eikä viharikos.

Lähde: Heat Street

4 KOMMENTIT

  1. Mikäs keltteihin on oikein mennyt? Nehän ovat agressiivisesti vastustaneet kautta historian kaikkia miehittäjiä ja ovat antaneet pipaut kaikelle. Onko ne kuohittu? Ajatella että muutama tyyppi voi hallita kokonaisia kansoja niin että niitä pelätään. Voi että.

  2. Täältä löytyy koira joka osaa ko.tervehdyksen,osannut jo yhdeksän vuotta,en tiedä voiko sitä rangaista koska kyseessä on monirotuinen koira,ei kuitenkaan monikulttuurinen.
    Tassun ojennusta pitää edelleen hioa mutta istuma-asento on jämäkkä ja tervehtii mielellään.

Comments are closed.