Koti Uutisia Tuomioita monikulttuurisista törkeistä raiskauksista Helsingissä ja Kotkassa

Tuomioita monikulttuurisista törkeistä raiskauksista Helsingissä ja Kotkassa

15

Helsingissä ja Kotkassa on kuluvan viikon aikana annettu tuomioita monikulttuurisista törkeistä raiskauksista. Molemmissa tapauksissa tekijät saivat ehdotonta vankeutta.

Helsingissä somali Abdirahman Abukar Mohamud raiskasi veitsellä uhaten tšekkiläisen naisen tämän omassa asunnossa. Mohamud oli uhkaamalla vaatinut naiselta ensiksi suuseksiä, minkä jälkeen hän raiskasi tämän. Tämän jälkeen mies vaati vielä uudestaan suuseksiä. Nainen oli pelännyt henkensä edestä veistä heiluttaneen somalin uhkaillessa tätä. Lopuksi Mohamud oli ilmoittanut jättävänsä naisen henkiin, mikäli tämä vielä kerran suostuu seksiin. Pois lähtiessään Mohamud varasti naisen ystävättären kellon.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 19-vuotiaan Mohamudin törkeästä raiskauksesta ja varkaudesta kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen. Tuomio on lainvoimainen. Teko tapahtui maaliskuussa.

Kotkassa puolestaan 19-vuotias Ganoon Kuri sai torstaina tuomion raiskattuaan viime vuoden toukokuussa 16-vuotiaan lapsen. Kuri oli väkivaltaa käyttämällä pakottanut avuttomassa tilassa olleen uhrinsa sukupuoliyhteyteen.

Kuri sai kaksi vuotta ja seitsemän kuukautta ehdotonta vankeutta törkeästä raiskauksesta. Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan yhteensä vajaan 15 000 euron korvaukset sekä oikeudenkäyntikulut.

Ganoon Kuri.

 

Lähde: MV-lehti (1, 2)

15 KOMMENTIT

 1. Toi ylempi kaveri on juuri sen näköinen että äly suorstaan loistaa kasvoilta. Miksi ne muuten käyttää kajalia? Isot miehet. Onko ne piilohomoja? Ja sitten tuo alempi kaveri, se näyttää juuri siltä että evoluutiolla on vielä monta kuunkiertoa tehtävää.

  Mietin muuten tuota tsekkiläistä naista ja Nykysuomen artikelia prostituutiosta. Ettei vain ko. nainen olisi ollut täälä töissä kun kerran oli sopinut tapaamisen? No, niin tai näin, Suomen veronmaksajat joutuvat maksamaan kaiken näiden asioiden käsittelyn. Niin oikeudenkäyntikulut, asianajajien palkkiot, korvaukset uhreille kuin kavereiden ylläpidon. Kas kun kumpikaan ei näytä työssäkäyvältä. Mutta valkoiset iPhonet niillä molemmilla on.

  • Iltalehden mukaan tuo tsekkinainen oli prostituoitu. Eikait kukaan itseään kunnioittava nainen sopisi jonkun somalin kanssa treffejä omaan asuntoonsa tai muutenkaan.

   • “Prostituoitu” ei heikennä naisen arvoa, tuon kaltaisessa törkeässä raiskausrikoksessa. Iltapaskan suvakki -näkemys asiasta on kuvottavuudesaan yhtä törkeä kuin tekokin.
    Afrikkalaisetn sukunimi on mustaa huumoria, Kuri. yksi R lisää niin on Kurri.

    • Ei toki kun kyse on raiskauksesta, mutta harva itseään kunnioittava nainen ryhtyy huoraksi ja pyy itseään somaleille.

 2. Suomi on nyt kuin Ison- ja pikku vihan aikoina venäläisten joukkojen tuhotöiden ja avoimen terrorin milivaltaisessa puristuksessa, jossa kellään siviilillä ei ollut mitään suojaa, eikä turvaa. Silloin ei ollut sotilaita, eikä Ruotsin puuteripää kuninkaan suojaa. Nyt miellä on oma armeija ja poliisi, jotka eivät tee mitään. Kummatkin vetävät kovaa liksaa meidän pamputtamisesta niin kuin neekerit jättäsivät vielä jonkin kohdan muksimatta.

  • Montako kertaa sut on pahoinpidelty neekerin tai poliisin toimesta viimeisen kuukauden aikana?

   • Tärkeämpää olisi kysyä kuinka monta väkivaltarikosta (pahoinpitelyt, raiskaukset jne) olisi jäänyt tapahtumatta viimeisen kuukauden aikana jos meitä ei pakotettaisi ottamaan “pakolaisia” tänne.

    Tilastollisesti välimeren eteläpuolelta tulleet syyllistyvät merkittävästi enemmän mainittuihin rikostyyppeihin kuin suomalaiset.

    • Tärkeää olisi myös vastata esitettyyn kysymykseen eikä yrittää johtaa pois aiheesta.

     Ja sinulle iltapuuhaa, listaapas näitä kuukauden aikana tapahtuneita pahoinpitelyitä. Kovin rauhallinen meno on ainakin omassa kotikaupungissani näyttänyt olevan vaikka täälläkin “pakolaisia” on.

     Sinulta voisin myös kysyä että kuinka monta kertaa sinut on poliisi tai “pakolainen” pahoinpidellyt tai raiskannut tässä kuluneen kuukauden aikana?

     • Ei minua ole kukaan pahoinpidellyt viimeisen kuukauden aikana; mies parhaassa iässään ei liene esimmäisenä saalistajien mielessä. Sen sijaan lapsena ollessani on täysi-ikäiset kulttuurinrikastajat mukiloineet ihan porukallakin ja useaan otteeseen.

      Voit lukea monikulttuurisista rikoksista lehdistä (no, et HS:stä). Esimerkiksi MV-lehti uutisoi näistä matalalla kynnyksellä.

      Lisäksi ei henkilökohtainen kokemus tai kokemattomuus mistään ihmisryhmästä ole mikään argumentti laajassa kuvassa; tilastot kuitenkin todistavat toettyjen ihmisryhmien kurjistavan monien vähempiosaisten suomalaisten, kuten naisten ja lasten, elämää ihan suoralla väkivallan uhalla.

     • Keksityt tilastot eivät myöskään auta asian hahmottamista ja ongelman oikean mittasuhteen selvittämistä. Lisäksi kun lähdetään vielä tunnepohjalta ja “minusta tuntuu”-tilastoilla liikenteeseen niin asiat saavat aivan vääristyneet mittasuhteet ja ihmisten huomio keskittyy vääriin asioihin.

      Kuten siihen että Suomalaisen elinolon kurjistuminen ei johdu maahanmuuttajista vaan paskoista politiikoista, jotka myyvät kansallista omaisuutta ja harrastavat mitä härskintä tulonsiirtoa vähempiosasilta rikkaille.

     • Mitkä keksityt tilastot? Jos näytän sinulle rikostilaston, jonka mukaan arabit raiskaavat 17 kertaa enemmän kuin suomalaiset väkilukuun suhteutettuna – ja rikostilasto on ihan virallinen tuomioiden perusteella tehty tilasto – niin väitätkö sitä keksityksi? En muuten ole vielä viitannut yhteenkään tilastoon tai linkannut mitään sellaista. Myönnettäköön virheeni, että oletan ihmisten tiedostavan rikollisten yliedustuksen tietyissä ryhmissä. Juutalainen ei luonnollisestikaan tällaisia halua ymmärtää missään olosuhteissa.

      Kirjoitin vähempiosaisten suomalaisten elämän kurjistumisesta väkivallan uhalla, en maanpetturi-poliitikoiden kapitalistisen ja globalistisen politiikanteon yhdistelmästä. Mutta kyllä, tiedostan myös tuon mainitsemasi osuuden kaikkien suomalaisten elämän kurjistumisessa; se ei kuitenkaan liity itse keskusteluun monikulttuurisesta väkivallasta (paitsi poliitikkojen rajat auki-politiikan kautta).

   • “Juutalainen” kuvittelee kaiken valheeksi, kun juutalainen itse valehtelee lakkaamatta kaikille suut ja silmät täyteen. Ja jos tosiaan olet enisesti juutalinen, niin kehoitan sinua painumaan Israeliin ja perustamaan sinne rasistisimpaan valtioon mikä maailmassa on “monikulttuurinen” yhteiskunta, jossa elätetään koko maailman mulliturvat ja muslimit. Muslimit ovatkin juutalasiten valehtelijoiden ja koronkiskureiden liittolaisia sodassa Euroopan valkoista väestöä vastaan tavoitteena hävittää kristityt maailmasta. Te Jeesuksen murhaajat ja Isästä Perkeleestä olevat valheen totena puhujat ja umpikierot mammonan haalijat voitte painua helvetin kuuuseen Suomesta. Me hoidamme oman maamme ja elämme tässä maassa juuri niin kuin me omassa kotimaassamme on oikeus, jota meiltä ei yksikään likainen konkkanenäinen jutku vie.
    Jos arvon jutku viitsii itse seurata todellisuutta Suomessa ja Euroopassa niin ei kukaan täysipäinen ihminen voi olla näkemättä sitä väkivallan ja mielivallan määrää sekä irvokkaan brutaalia väkivaltaa joka kohdistuu valkoisen rodun miehiä, naisiä, poikia, tyttöjä ja vanhuksia vastaan raiskauksina, murhina, ryöstöinä ym.
    Jutku voi pitää turpansa kiinni aisoista, jotka ei kuulu jutkulle. Me katsomme oman hyvämme ja etumme.
    Se mitä teille taphtuu, on minulle yksi lysti. Yksikään ihminen maailmassa ei jää kaipaamaan sairautta nimeltä juutalaisuus.

 3. Googletin tämän kotkalaisnuorukaisen nimen nii hänen ask.fm -profiilinsa oli ensimmäisten hakutulosten joukossa. Siellä joku oli esittänyt, vuosi sitten, kysymyksen: “What’s your favourite cheesy pick-up line? Have you ever actually used it on someone?”

  Tämä henkilö oli vastannut: “hiljaa tai mä tapan sut toimii !:D”

Comments are closed.