Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Ohisalo aloittanut uuden operaation maahantunkeutujien hakemiseksi Suomeen

Sisäministeri Ohisalo aloittanut uuden operaation maahantunkeutujien hakemiseksi Suomeen

8
Lesboksen pakolaisleirit tunnetaan arabimellakoistaan.

Vain viikkoja sen jälkeen, kun hallitus raivostutti suomalaiset aloittamalla ISIS-terroristiperheiden tuomisen Suomeen, alkoi sisäministeriö suunnitella toista vastaavaa hanketta. Sisäministeri Maria Ohisalo tahtoo kuljettaa Kreikan pakolaisleirien laittomia siirtolaisia Suomeen.

Ohisalon mukaan sisäministeriö on jo saavuttanut “valmiuden” aloittaa rotumuukalaiskuljetukset Kreikasta Suomeen. Ohisalo on iskenyt silmänsä muun muassa Lesboksen saareen, jonka pakolaisleireillä maahantunkeutujat ovat mellakoineet väkivaltaisesti.

– En tässä kohtaa puhuisi määristä. Ajattelen, että Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus auttaa, Ohisalo kommentoi medialle väistäen kysymyksen Suomeen saapuvien tunkeutujien todennäköisestä määrästä.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. “Ajattelen, että Suomella hyvinvoivana valtiona on mahdollisuus ja velvollisuus auttaa” Hyvinvoivana? Johan vitsin väänsi Ohisalo.

  Juuri luin lehtiartikkelia masennuksesta kärsivistä nuorista, jotka eivät saa ajoissa apua. Mukana myös neuropsykiatrisesti oireleivat nuoret, mikä korreloi yleensä masennuksen kanssa. Pieninkin potentiaali heitetään hukkaan nuorten tapauksissa tullakseen yhteiskunnan jäseniksi ja löytääkseen paikkansa täältä.

 2. Muutamia satoja lapsia on kuulema hädässä ilman vanhempiaan.
  No, kunhan ne tänne tuodaan alkaa se perheen yhdistäminen, eli vanhemmat ja muu suku tulee myös elelemään sossun rahoilla.
  Eikö tätä pelleilyä saada loppumaan?

 3. Just joo. Mistä vaan saadaan kaivettua tätä kuonaa, että saadaan asiat täällä enemmän vituilleen kuin jo nyt ovat. Lähetetään nämä mustaa munaa rakastavat maailmanpelastajat ennemmin sinne Kreikkaan.

 4. Ohisalo on tyypillinen vihersuvakkinainen, jolla on valtava partalapsen kaipuu.

  Oma perhe on jäänyt tekemättä tällä keski-ikäistyneellä femakolla, vaikka aviomies löytyy. Tosin on mahdollista, että Ohisalo on maho ja hänen miehensä on homo tms…
  Samanlaisessa tilanteessa on myös mm. Li Andersson, jolla on myös vahva partalapsen kaipuu.

  Jos näillä edellä mainituilla naisilla olisi omia lapsia, niin on mahdollista, että heidän todelliset äidinvaistot heräisivät ja he huomaisivat, että partalapset ovat haitallisia suomalaisille lapsille.

  Ulkoministeri Haavistolla on jo oma partalapsi.

 5. “Kielteisen päätöksen saaneista turvapaikanhakijoista voi saada työluvan “jonon ohi” – hallitus selvittää lisää helpotuksia
  Hallitus linjasi hallitusohjelmassaan, että se ”kehittää lainsäädäntöä ja soveltamiskäytäntöä sen edistämiseksi, että työllistyneet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat nykyistä joustavammin saada oleskeluluvan työn perusteella.”

  Sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) mukaan tarkempia keinoja selvitetään parhaillaan sisäministeriössä.

  – Tämänhetkisessä käytännössä on edelleen ongelmia joissain tilanteissa ja näihin etsimme ratkaisuja. Tavoitteena on löytää yhteiskunnan ja yksilön kannalta järkeviä, osallisuutta ja työntekoa edistäviä ratkaisuja, Ohisalo kertoo sähköpostitse Iltalehdelle.”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff

Comments are closed.