Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen Sanoma-konserni laajenee – osti muun muassa Aamulehden

Juutalainen Sanoma-konserni laajenee – osti muun muassa Aamulehden

5
UK_media_sensuuri

Juutalaisen Jane ja Aatos Erkon säätiön omistama Sanoma-mediamonopoli kasvaa aggressiivisesti. Sanoma on alkanut ostaa paikallislehtiä, joista tunnetuimpiin lukeutuvat Aamulehti sekä Satakunnan Kansa.

Yrityskauppojen myötä koko Suomen mediatarjonta on entistä tiiviimmin yhden juutalaisen säätiön käsissä. Erkkojen ohella pohjoismaista mediakenttää dominoi juutalainen Bonnierin suku.

Sanoman tunnetuimpia julkaisuja ovat entuudestaan olleet Helsingin Sanomat (HS) sekä Ilta-Sanomat. Tampereen ja Porin johtavien lehtien ohella Sanoman omistukseen siirtyvät nyt esimerkiksi Janakkalan Sanomat, Jämsän Seutu, Kankaanpään Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat ja Valkeakosken Sanomat.

Mitä pienemmälle ryhmälle kansallinen mediavalta keskittyy, sitä tehokkaammin mediaeliitti voi manipuloida politiikkaa, julkista keskustelua, liike-elämää ja kulttuuria. Sanoma oli esimerkiksi avainasemassa, kun Suomi lobattiin osaksi Euroopan unionia.

Filosofian tohtori Aleksi Mainio paljasti teoksessaan Erkkojen kylmä sota, että Helsingin Sanomat on toiminut Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n propagandatoimistona. HS on tunnettu erityisen globalistisena ja kulttuurimarxistisena julkaisuna. Mainion mukaan HS:n arvot eivät ole sattumaa, vaan Erkot ovat aina pyrkineet manipuloimaan Suomen politiikkaa mediansa kautta.

Lähde: Kauppalehti

Lue myös: Tutkija: Helsingin Sanomat toiminut CIA:n propagandatoimistona

5 KOMMENTIT

 1. Boikottiin koko juutalainen Sanoma roska! Kyllä itse tulee selailtua välillä valemedian uutissivuja netissä, mutta ikinä en ole mitään noista lehdistä tilannut enkä aio tilatakkaan.

  • Niin, onhan sitä aina välillä selvitettävä, mitä paskaa vastapuoli suoltaa, vaikka arvaahan sen muutenkin. Mediakenttä on jo muutenkin liiaksi keskittynyttä, ja nyt vielä tämäkin keskittyminen. Toivottavasti tulee vielä päivä, jolloin tuollaiset totuudelle vahingolliset sukupuljut pilkotaan, ja niiden varat käytetään aiheuttamiensa vahinkojen korjaamiseen viimeistä senttiä myöten.

 2. On se jännä miten näillä riittää rahaa ostaa koko ajan lisää valtaa itselleen, vaikka myyntilukemat laskevat koko ajan.

 3. Noniin, sitten katsellaan kun parhaat jäljellä olevat toimittajat alkavat pikkuhiljaa tipahdella pois, tai ainakin muuttaa tapaansa mistä ja miten kirjoittaa.

  Arvatenkin SJW ja kestävä kehitys-propaganda tulevat myös lisääntymään.

 4. Meidän pitäisi olla ne henkilöt jotka hankkisivat palstatilaa lehdistä tai TV’stä. Se vain ei ole enää mahdollista koska meillä ei ole tuttuja joilla olisi valkutusvaltaa tai rahaa. Monet valkoiset ovat työskennelleet ahkerasti sen eteen että voisimme vielä nähdä meidän unelmoimamme “ethnostaten” mutta riippuen kuinka he olivat työnsä tehneet ja kuka heidät aina esti ja lopulta katkaisisi voittoputken, olemme päätyneet tilaan, kuten sanoin, meillä ei ole vaikutusvaltaa.

  Voi olla että internet on hyvä keino aloittaa jonkinlainen muutos mutta en näe sitä hyvänä tekniikkana mutta en näe myöskään mitään muuta, paitsi että jos pystyisimme inspiroimaan ihmisiä elämään niinkuin pitäisi elää ja keskitymme taiteeseen (Ei roskamusaa tai roskataidetta) se yhdistäisi meidät taas takaisin. Niinkuin silloin aikoinaan kun suomalaiset halusivat päästä eroon Ruotsista ja sen vaikutusvallasta. Tottakai, tämä ei tapahtunut vain taiteella, mutta antoi perustaa omalle kansalleen ja jotain mitä voi katsoa ajassa taaksepäin… hyvillä mielin.
  Sitä voi vain pohtia. Ehkä kirja “The Bridge” voisi antaa muutamia ideoita tähän, selviytymiseen, harmiksi en ole vielä lukenut loppuun. Ja ehdotan että kaupungista pitäisi lähteä pois. Itse kuolen sisältäpäin aina kun olen kaupungissa.

Comments are closed.