Koti Uutisia Kotimaa Siniset syyttävät Perussuomalaisia vaalihäiriköinnistä

Siniset syyttävät Perussuomalaisia vaalihäiriköinnistä

5

Kansanpetturipuolue Perussuomalaisista eronneiden perustama toinen kansanpetturipuolue Sininen tulevaisuus syyttää nyt Perussuomalaisia vaalihäiriköinnistä. Sinisen tulevaisuuden vaalipäällikkö Pekka Sinisalo väittää, että puolueen vaalikampanjointia on häiritty uhkaavalla ja epäasiallisella käytöksellä tammikuusta asti. Sinisalo kertoo, että puolueen edustajat ovat muun muassa saaneet vastaanottaa kommentteja kuten ”loikkari” ja ”petturi”.

Vaalihäiriköinnistä syytetty Perussuomalaiset ei kuitenkaan tunnista väitteiden pitävän paikkaansa. Perussuomalaisten Helsingin vaalipäällikkö Marko Ekqvist ei ole tietoinen siitä, että hänen puolueensa edustajat olisivat häiriköineet Sinisiä.

Lähde: Ilta-Sanomat

5 KOMMENTIT

 1. Tämä Persujen vaalimainos oli taas kerran “maailmoja syleilevä”.

  Totuus on kuitenkin se että Persut on pettureita. Ne ajaa NATO:a, EU:ia, EKP:ia ja päätäntä/määräysvallan siirtämistä Suomesta Brysseliin.

  …sitten tehdään yksi vaalivideo joka saa suomalaisten tunteet syttymään ja kas kummaa, tyhmät menevät taas kerran äänestämään niitä sekä kyynelsilmin puhumaan ympärilleen miten persut ovat se ainoa oikea suomalaisia rakastava puolue. Eikä vaalien jälkeen mikään muutu… parempaan. Henkilökohtaisesti olen jo menettänyt toivoni niiden tyhmien ihmisten osalta jotka äänestävät persuja suomalaisten edustajiksi. Onneksi ne kantaa niitä pinssejä niin ne on helpompi tunnistaa.

  EI varmaan ole Jussikaan palauttanut EU:lta saamiaan rahoja takaisin, vaikka niin lupasi. Missään ei ole ollut julkisesti mainintaa paljonko hän on palauttanut EU:lle saamiaan rahoja. Niin että se niistä persuista. Jos on johto mätä, ei jäsenistökään sitä pysty korjaamaan.

  • Ikävä kyllä kansa on niin vitun typerää ja sokeaa, että eiköhän sieltä jonkunlaista jütküa vieläkin pukkaa ihanalle sionisti-Lauralle ja sionisti-Halla-aholle.

  • Hyvin sanottu. Hölmöläisiä on todella helppo kusettaa, ei se näköjään paljoa vaadi. Perusjuntit on sionistinen valeoppositiopuolue, samanlaisia kansanpettureita kuin muutkin puolueet.

 2. “Kansanpetturipuolue Perussuomalaisista eronneiden perustama toinen kansanpetturipuolue Sininen tulevaisuus”… 🙂

  Hyvä, hyvä!

Comments are closed.